اعلام برنامه بسیار مهم
-
بچه های تجربی حواسا اینجا: اگه میخواین بفهمین راه ابریشم زیستو کی تدریس میکنه بی معطلی برید استوری های اینستا آلا رو ببینید...
سیدمحمد مهدی حسن زاده منم ندارم
-
FaMi چرا باو استاد ثابتی هست
مدیر فرمودن سایه ها رو مقایسه کنید
آقا مهدی امینی راد نیستن
آقا کازرانیان و پویان نظر که واضح بودن
فک کنم هدف مدیر استاد موقاری بود -
FaMi چرا باو استاد ثابتی هست
مدیر فرمودن سایه ها رو مقایسه کنید
آقا مهدی امینی راد نیستن
آقا کازرانیان و پویان نظر که واضح بودن
فک کنم هدف مدیر استاد موقاری بود -
SEPEHR ALIZADEH اهان فکر کردم همین چند نفرن!!استاد موقاری به نظرم هستن دیگه 100%
-
@M-an برای ریاضی دهم (تجربی و ریاضی) برا درس ریاضی چرا فیلم ها ماکل نیستن. نمیخواید یه فیلم که کامل باشه ضبط کنین؟
-
@M-an مدیر عزیز بروز رسانی اقای ثابتی رو هم دارین
-
@M-an برای ریاضی دهم (تجربی و ریاضی) برا درس ریاضی چرا فیلم ها ماکل نیستن. نمیخواید یه فیلم که کامل باشه ضبط کنین؟
-
@M-an مدیر عزیز بروز رسانی اقای ثابتی رو هم دارین
-
Alireza abdi
اگه منظورتون آپدیت راه ابریشم ریاضی تجربی هست بله@M-an ببخشید یه سوال فرق راه ابریشم اقای موقاری با دوره های صفر تا صد چیه ؟؟؟؟؟
-
H_R
نه از تکنیکت خوشم اومد
تو حتما دانشگاه قبولی -
H_R
نه از تکنیکت خوشم اومد
تو حتما دانشگاه قبولی@Infinitie-A چ تکنیکی؟؟
-
Alireza abdi
اگه منظورتون آپدیت راه ابریشم ریاضی تجربی هست بله@M-an مگه این عکسایی که گذاشتی برای راه ابریشم نبود ؟؟؟؟
-
H_R @دانش-آموزان-آلاء
سوالی که زیاد پرسیده میشه تفاوت صفرتاصدها و راه ابریشم هست
ویژگی ها رو میگم تا مقایسه کنیدتوی دوره های صفرتا صد آموزش کامل انجام میشه هم مفهومی هم تستی
تست براتون حین تدریس حل میشه
توی کارگاه های نکته و تست تعداد زیادی تست حل میشه تا مهارت های تست زنی شما افزایش پیدا کنهحالا بعد این دوره ها شما لازم هست خودتون هم تست حل کنید تا به تسلط برسید که این کار رو با کتاب های تست انجام میدادین اما تو راه ابریشم خودمون تست به اندازه کافی براتون آماده شده
شما وقتی راه ابریشم رو تهیه می کنید آموزش های صفرتا صد هم داخلش می بینید
حالا اگه بخوام در مورد راه ابریشم بیشتر بگم:راه ابریشم دورهایه که در اون تدریس انجام میشه،
تستهای آموزشی و مهارتی مطرح و حل میشه،
آزمون ارائه میشه
با پیش آزمون، آمادگی شرکت در آزمون آزمایشی به وجود میاد
و در آخر هر فرسنگ، بعد از آزمون های آزمایشیِ کشوری، در "پس آزمون"، راهی که رفتیم بررسی و تحلیل میشهخلاصه ویژگی ها :
- مطابق برنامه گزینه 2
پیش آزمون قلمچی(DLC)
درسنامه
تست آموزشی
تست مهارتی
تست سنجشی
3تا آزمون (کنکورچه)
پیش و پس آزمون
برنامه مطالعاتی پیشنهادی
جمع بندی نیمسال اول و نهایی
رفع اشکال
- مطابق برنامه گزینه 2