اعلام برنامه بسیار مهم
-
@M-an یعنی فقط کافیه مدیر همین رو امضا کنه؟
فاطمه موسوی 0 در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
اگر شرایط طرح رو دارین
یعنی مستعد و درس خون هستین و از نظر مالی کم توانبحث معدل مطرح نیست این مهمه که درس خون باشید
نامه رو کپی می گیرید مشخصات رو پر می کنید
میبرید پیش مدیر مدرسه تون که مهر و امضا کنن
مهر رسمی آموزش و پرورشبعد به همراه کپی کارت ملی تون که پشتش شماره موبایلی که در دسترس هست رو برامون پست می کنید
برای ادرس هم از کدی که تو فیلم گفته شده استفاده می کنید
-
- توضیح طرح پرچم و نحوه استفاده
- قیمت گذاری و توضیح راه ابریشم
- فیلم قرعه کشی S20
همه در فیلم زیر
https://www.instagram.com/tv/CE2NZEhpggf/
فایل برای طرح پرچم
-
@M-an يعنی پی دی اف این فرم رو در اختیار مدیر مدرسه قرار بدیم تا 14 دانش آموز بتونن به همراه کپی کارت ملی براتون بفرستن درسته؟
-
@gomname81
نه کپی بگیرید پر کنید برگه رو ببرید مدرسه مهر و امضا که بکنن
تایید می کنن که شما اون شرایط رو داریدبعد خودتون همراه با مواردی که گفته شد پست کنید
@M-an در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
@gomname81
تایید می کنن که شما اون شرایط رو داریدبعد خودتون همراه با مواردی که گفته شد پست کنید
میشه توضیحات خارج از اینستا باشه
یا حداقل گفته شه اینجا چ مواردی باید باشه و کجا پست شه؟! -
@gomname81
-
فاطمه موسوی 0 در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
اگر شرایط طرح رو دارین
یعنی مستعد و درس خون هستین و از نظر مالی کم توانبحث معدل مطرح نیست این مهمه که درس خون باشید
نامه رو کپی می گیرید مشخصات رو پر می کنید
میبرید پیش مدیر مدرسه تون که مهر و امضا کنن
مهر رسمی آموزش و پرورشبعد به همراه کپی کارت ملی تون که پشتش شماره موبایلی که در دسترس هست رو برامون پست می کنید
برای ادرس هم از کدی که تو فیلم گفته شده استفاده می کنید
@M-an fبعضی ها کارت ملی صادر نشده کپی شناسنامه عکس دار قبول هست
-
Alireza abdi تک تک پست کنن یا میشه 14 نفر یک مدرسه با هم پست کنن
-
Amin Hosseinzadeh در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
@M-an سلام مدیر حالتون خوبه.... من بابت بعضی از مشکلات بانکی نمتونم خرید اینترنتی بالای صدهزار تومن داشته باشم.... به همین خاطر به ادمین کانال آلا پیام دادم و ایشون یک شماره کارت بنام اقای سهراب ابوذرخانی فرد گرفتم که کارت به کارت کنم... میخواستم بدونم اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟
سلام ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد
بعد از واریز عکس فیش واریز رو به همراه شماره موبایل و کد ملی و لیست محصولاتی که می خوایید رو براشون بفرستید@M-an سلام حالتون خوبه؟ من مبلغ راه ابریشم های رشته ریاضی رو واریز کردم... اطلاعاتو دادم.. دیشب برای ادمین فرستادم.. ولی هنوز سین نکردند و فعال سازی صورت نگرفته.. بنظرتون باید چکار کنم؟
-
@M-an سلام حالتون خوبه؟ من مبلغ راه ابریشم های رشته ریاضی رو واریز کردم... اطلاعاتو دادم.. دیشب برای ادمین فرستادم.. ولی هنوز سین نکردند و فعال سازی صورت نگرفته.. بنظرتون باید چکار کنم؟
Amin Hosseinzadeh الان پیش فروش هست و محصول تولید نشده
شروع انتشارش از 1مهرماه هست
-
Alireza abdi در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
بله مشکلی نداره
-
Alireza abdi در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
بله مشکلی نداره
@M-an بدون عکس چی :///
-
@M-an سلام حالتون خوبه؟ من مبلغ راه ابریشم های رشته ریاضی رو واریز کردم... اطلاعاتو دادم.. دیشب برای ادمین فرستادم.. ولی هنوز سین نکردند و فعال سازی صورت نگرفته.. بنظرتون باید چکار کنم؟
-
@M-an بدون عکس چی :///
-
خانومِ_دوست_داشتنی
مشکلی ندارهفقط بچه ها حتما شماره موبایلی که می نویسید در دسترس باشه که زنگ زدیم جواب بدین
@M-an ممنون فقط یه سوال دیگه طرح پرچم فقط برای راه ابریشم یا میتونیم برای همایش های دیگه استفاده کنیم؟
-
@M-an ممنون فقط یه سوال دیگه طرح پرچم فقط برای راه ابریشم یا میتونیم برای همایش های دیگه استفاده کنیم؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی
خواهش می کنم
فقط برای پک کامل راه ابریشم هست@M-an گفتید که پخش فیلم ها با گزینه دو جلو میره اره؟
یعنی تا اخر امسال پایه مرور شده؟
یا فقط برای دوازدهمه؟
اخه میگین نیازی به دیدن صفرتاصد ها نیست و برای کامل کنکوره..!
سه سال؟ -
Amin Hosseinzadeh
سلام ممنون
چون شب فرستادین
هنوز ندیدن
نگران نباشید هنوز که انتشارشون شروع نشده
هر روز پیام ها رو جواب میدن پیام شما رو هم می بینن سفارشتون رو ثبت می کنن@M-an ممنون.. یکم نگران شده بودم گفتم ازتون بپرسم...