IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@sohrabببخشید استاد رحیمی جزوه ی تست های فصل 6 سال دوم رو به دانش آموزان سر کلاس دادن و 1 جلسه حل تست داشتن توی فیلم ولی جزوه شو روی سایت نگذاشتید اگه میشه به استاد رحیمی بگید . و اون جزوه ی تست ها رو روی سایت برای ما هم بزارید تا استفاده کنیم . خیلی ممنون .
-
آخه یک استاد چقدر میتونی عالی و پرانرژی تدریس کنه ، آقای دکتر عشقی بخدا
-
ی سوال رفقا
زیست اقای رحیمی برای دوم دبیرستانش کدوم درسا تکمیله؟ -
arezu7412 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خسته نباشین بابت فیلما واقعا سپاس یه سوال برا کنکور 96فیلم زیست قراره بذارین یا نه اگه قراره که تو رو خدا زودتر...ممنونم آلا
فک کنم قرار براین باشه استاد رحیمی مباحث خیلی مهم ور تدریس کنه!مثلا فصلای مولکول زیستیو تکنولوژی زیستی و سفری به درون سلول و سازمانبندی چانداران،گوناگونی چانداران و... تدریس نشه!چون مباحث خوندنیه اینا و نیازی به تدریس نداره.
-
سلام ، خدا قوت ، چرا قسمت دوم ایمنی بدن، دفاع اختصاصی توضیح داده نشده ؟ قسمت یک تا دفاع غیر اختصاصی تمام شد.
-
kooheboland1gmail.com در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام ، خدا قوت ، چرا قسمت دوم ایمنی بدن، دفاع اختصاصی توضیح داده نشده ؟ قسمت یک تا دفاع غیر اختصاصی تمام شد.
ريز مباحثي كه در قسمت دوم تدريس شده رو بي زحمت برامون بنويسيد تا سريع ريزمباحث تدريس نشده رو تدريس كنيم.
هرچه ريز تر و دقيق تر بهتر
-
از فصل اول که ایمنی بدن باشه تا صفحه 10 تدریس شده ولی از 10 تا 18 تدریس نشده در حالی که استاد میگه در فیلم اول تدریس کردیم ، لطفا رسیدگی کنید ممنونم
-
kooheboland1gmail.com در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
از فصل اول که ایمنی بدن باشه تا صفحه 10 تدریس شده ولی از 10 تا 18 تدریس نشده در حالی که استاد میگه در فیلم اول تدریس کردیم ، لطفا رسیدگی کنید ممنونم
سلام دوست عزیز من این فیلم هارو ندیدم (یعنی همه شو ندیدم)دقیق تر بگو شماره صفحه نه الان دفاع اختصاصی تدریس نشده؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام . خیلی ممنون از شما و استاد خوب و پر انرژیتون . خیلی عالی هستش . کاش یه برنامه ای با استاد رحیمی می ریختید که این پکیج رو تبدیل کنید به صفر تا صد زیست شناسی و استاد تا اخر همه ی بخشها رو پوشش بدن .
-
ببخشید یه سوال دیگه . لطفااا میشه از استاد بپرسید که در این پکیج چه بخشهایی از زیست شناسی رو پوشش میدن . خواهش میکنم از شما اگر همینطور این فیلم ها ادامه داشته باشه خیلی خوبه . مرسی از الاء
-
sosha در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ببخشید یه سوال دیگه . لطفااا میشه از استاد بپرسید که در این پکیج چه بخشهایی از زیست شناسی رو پوشش میدن . خواهش میکنم از شما اگر همینطور این فیلم ها ادامه داشته باشه خیلی خوبه . مرسی از الاء
سلام دوست عزیز!بعید بدونم همه دروس پوشش داده بشه!دروس خوندنی وحفظی رو تدریس نمیکنن!ولی احتمال اینکه کل دستگاه های بدن،چرخه ها،گیاهی،ژنتیک و دروس مهم پیش تدریس شه زیاده.
-
سوال آقای رحیمی که میتونیم توی مایع مخاطی ژنوم باکتری پیدا کنیم فک کنم پاسخش بله باشه!چون این مایع مخاطی میادش میکروبا که باکتریا هم چزشون هستنو گیر میندازه!پس میتونیم پیدا کنیم توی مایع مخاطی!درمورد سوال دوم هم که که سلولای دفاع اختصاصی اینترفرون ترشح کنن پاسخش بله هس!مثالش هم که تو کتاب هسش!ایدز میادش به لنفوسیتای T حمله میکنه و اونا هم میتونن اینترفرن ترشح کنن!کتاب هم گفته سلولای آلوده به ویروس اینترفرون ترشح کنن!خب اینچا هم که لنفوسیت T آلوده به ویروس شده و میتونه اینترفرون ترشح کنه!
-
اخه من از رشته ی ریاضی می خوام امسال کنکور تجربی شرکت کنم . تدریس ایشون خیلی عالی هستش
-
konkursara سلام دوستم من این سایتو بازمیکنم ولی دان نمیشه فیلما
-
سلام فکر می کنم که یه بخش از تدریس رو فیلمشو نذاشتین آخه تو فیلم 62 دکتر تا سر دفاع اختصاصی تدریس میکنن بعد تو جلسه 63 میگن دفاع اختصاصی و غیر اختصاصی رو گفتیم حالا میرسیم به ایمنی. . . لطفا پیگیری کنین.
در ضمن یه دنیا ممنون به خاطر فیلمهای امسال همشون عالییییین