دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام کی تمام فیلما کامل میشه؟؟؟ ینی تا عید تموم میشه؟؟؟؟ تورو خدا پایه رو جم کنین خیلی گیریم
-
@marjan77
برا دخترا 100
برا پسرا 120 -
t.mohammadmahdi1999gmail.com
ظرفیت داره؟! -
خیلی ممنون کارتون خیلی عالیه
-
قلبم درد گرفته گیر ژنتیکم از طرفیم از کامپیوتر ب تجربی اومدم گیرم فقط تو ژنتیکه اسسسسشتاد خوووواهش میکنم سریعتر فیلمارو پیش ببرید واقعا باید تو این پنج ما ژنتیکمو قوی کنم میترررررسم
-
سلام فصل 1 و 2 سال دوم رو هم تدریس کنید.... خواهش میکنم ....
-
ملاک اصلی تستای سراسریه. شما گاج نقره ای هم داشته باشی مهمترین تستها که سراسری و سنجش هست رو داره. بنظرم زیاد خودتون درگیر حاشیه نکنید که این بهتره یا اون. تستای سراسری ملاک اصلیه برا هر درس. الگو سطح تستاش خیلی بالاس . ما ک نمیخاییم المپیاد بدیم !! آی کیو هم سولات غیر استاندارد داخلش کم نیست. بعضی کتاب ها هم که کلا سبک سوالاش به سبک کنکور نیست و همه اینا یعنی کشک. چون ما میخاییم کنکور بدیم نه چیز دیگه ای !!
-
emad71 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ملاک اصلی تستای سراسریه. شما گاج نقره ای هم داشته باشی مهمترین تستها که سراسری و سنجش هست رو داره. بنظرم زیاد خودتون درگیر حاشیه نکنید که این بهتره یا اون. تستای سراسری ملاک اصلیه برا هر درس. الگو سطح تستاش خیلی بالاس . ما ک نمیخاییم المپیاد بدیم !! آی کیو هم سولات غیر استاندارد داخلش کم نیست. بعضی کتاب ها هم که کلا سبک سوالاش به سبک کنکور نیست و همه اینا یعنی کشک. چون ما میخاییم کنکور بدیم نه چیز دیگه ای !!
کجای سطح تستای الگو خیلی بالاس
-
emad71 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
حاشیه نیس عزیز جان
شما وقتی میخوای بری مسابقه ورزشی
قبلش یه کم دست بالاتر تمرین میکنی
ساعت ورزش میبری بالا
تمرینات سخت تر میکنی
که چی
که اگه سر مسابقه
یکم شرایط پیچیده تر شد برا تو فرقی نکنه
زدن تستای سختر مارو برای جواب دادن به تستای اسون تر خیلی جلو میندازه -
حرفتون زمانی صحت داره که کامل به کتاب تست اولتون مسلطید بعد برید سراغ کتاب دوم. که البته همونم نصف تستاش تکراریه چون سنجش و سراسری رو حتما داره و یه قدری تالیفی داره !!
پس معلوم پست اول منو خوب نخوندید چون من دقیقا همین حرف رو زدم
-
عاطفه و سارا
با این حساب باید عکس شما دو نفر رو به عنوان رتبه های برتر توی تلویزیون ببینیممن برام رتبه بودن مهم نیس
برام مهم به هدفم برسم حالا با هر رتبه ای -
ببخشید وارد بحثتون میشم اما تست فقط سراسری!تستایی مث نشر و آی کیو برای تراز اوردن تو قلم چیو ایناس :| شما خودت بشین تستای کنکورو خوب بررسیش کن و مفهومایی مورد نظر طراحا رو نگا کن و بعدش براحتی میتونی بفهمی که امسال میتونه چیا بیادش!تستای سراسری خییلی خوبن!البته سنچش هم عالیه!
-
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ببخشید وارد بحثتون میشم اما تست فقط سراسری!تستایی مث نشر و آی کیو برای تراز اوردن تو قلم چیو ایناس :| شما خودت بشین تستای کنکورو خوب بررسیش کن و مفهومایی مورد نظر طراحا رو نگا کن و بعدش براحتی میتونی بفهمی که امسال میتونه چیا بیادش!تستای سراسری خییلی خوبن!البته سنچش هم عالیه!
بر منکرش لعنت
-
عااطفه در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بر منکرش لعنت
راس میگه برمنکرش لعنت