-
سلام دوستان . نمیدونم چند نفر از بچه ها پارسال هستن که منو بشناسن من ی کنکوری 99 بودم که الان پشت کنکور موندم و این خیلی وقته نیومدم انجمن اما الان فقط برا ی دلیل اومدم: اخبار زرد
پارسال این موقعه ها بود گه بحث تعویق و حذف این چیزا مطرح شد و خیلی درگیر این اخبار شدن اما نتیجش ؟؟؟
.... اینی شد که الان میبینید ی پشت کنکوری
خواهشا لطفا تورو جدت درگیر این اخبار نشو کارخودتو بکن نزار این اخبار نابودت کنه هر خبری که بشه خود سایت سنجش قرارش میده بحث تعویق ی هفته مونده به کنکور که یادتون نرفته ؟
سازمان سنجش اومد گفت وزیر علوم کیه که میخواد تعویق بده ..😕 😕
الان هم دارن با بحث 20 درصد حذفیات حاشیه درست میکنن احتمال حذف شدن 20 درصد , صفر حدیه
پارسال اگه حذف شد بخاطر این بود که اخرا سال دانش آموزا مجازی درس خوندن الان اگه حذف کنن باید کل دوازدهمو حذف کنن بنظر خودتون با عقل جور میشه ؟
حرف دیگه ای ندارم فقط خواستم بگم که حواستون باشه پشیمون نشید که چرا این اخبارو دنبال کردید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
غلامی: سال ۱۴۰۱ مدل جدید کنکور را معرفی میکنیم
🔹وزیر علوم: سعی میکنیم برای سال ۱۴۰۱ مدل جدید کنکور را معرفی کنیم.
🔹اگر تا پایان تابستان ۱۴۰۰ به نتیجه و جمعبندی رسیدیم امکان تغییر در مدل کنکور سال ۱۴۰۱ هست.
https://uupload.ir/view/w226_img_20210306_150937_661.mp4/
چطور میشه آخرش؟ 🥺😞
@دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دهم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
دوستان همانطور که میدونید این روز ها روزهایی که با بدی و خوبی هاش سال99رو تموم میکنه بیاید با دور از احساسات چیز هایی که تو این سال یاد گرفتیم رو بررسی کنیم کمتر از ده دقیقه هم طول نمیکشه اگر دیدیم خوب بودن اونا رو حفظ کنیم وبه بقیه یاد بدیم و از کسی که اینارو بهمون یاد دادن تشکر کنیم اگه بدن از نابود کنیم وجلوشون رو بگیریم
حالا من میخوام یکی از چیزهایی که خوب بوده رو بهتون بگم اینه که: اگر تو مسیر زندگی وموفقیت یه جایی یا حتی اولش شکست خوردیم نا امید نشیم
و بریم دنبال علتش و در آینده ازش عبرت بگیریم ودوباره شروع کنیم
این رو من و از اساتید محترم دهم ریاضی آلا مخصوصاً استاد یاری یاد گرفتم وتشکر میکنم از آلا
به امید موفقیت همه -
💢 کنکور سال ۱۴۰۱ احتمالا حذف شود!
🔻غلامی:
✨ سعی میکنیم برای سال ۱۴۰۱ مدل جدید کنکور را معرفی کنیم.
❗️اگر تا پایان تابستان ۱۴۰۰ به نتیجه و جمعبندی رسیدیم امکان تغییر در مدل کنکور سال ۱۴۰۱ هست.
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
راهنمای عضویت در انجمن آلاء
-
سلام به آلایی هایی که اولین باره وارد انجمن میشن و یا هنوز عضو انجمن نشدن و به عنوان مهمان بهمون سر زدن
اینجا هستیم تا راهنماییتون کنیم برای عضویت
روی لینک زیر کلیک کنید به صفحه عضویت منتقل میشید که تصویرش پایین اومده
ورود به صفحه عضویت
مطابق تصاویر زیر پیش بریدبعد از کلیک روی قسمتی که گفتیم ۲حالت پیش میاد
اولی رو باهم ببینیم
حالت دوم
لیستی از ایمیل های فعال روی سیستمون رو نشون میده که فقط کافیه یکی رو انتخاب کنیدورود به صفحه عضویت
بعد از انجام مراحل بالا عضویت شما تکمیل میشه