-
دریا دریایی یس
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R خو کربنه مال قنده
از قند نماینده اش میشه این کربنه -
H_R خو کربنه مال قنده
از قند نماینده اش میشه این کربنهدریا دریایی یعنی خود قند در مجموعه 12 پیوند کوالانسی داره؟
-
دریا دریایی یعنی خود قند در مجموعه 12 پیوند کوالانسی داره؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R
۱۲ تا رو چجور حساب کردی؟
یکی با فسفات یکی هم با باز هاش همین کافیه بدونی
اون پیوند کوالانسی های داخل خود قند رو نمیخواد بشناسی -
H_R
۱۲ تا رو چجور حساب کردی؟
یکی با فسفات یکی هم با باز هاش همین کافیه بدونی
اون پیوند کوالانسی های داخل خود قند رو نمیخواد بشناسیدریا دریایی الان که حساب میکنم کم هم گفتم ...
اوکی مرسی گلی -
دریا دریایی الان که حساب میکنم کم هم گفتم ...
اوکی مرسی گلینوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
دریا دریایی الان که حساب میکنم کم هم گفتم ...
اوکی مرسی گلی
اونا رو ولش کن جز بحث مولکولی شون میشه خارج کتابه
خواهش -
بچههههههههههههههه ها چندتا بچه های کنکوری 1400 داریم من برم کجا اخههه
-
سوال سوال سوال !!!!!!!!!!!!
آقا موقاری گفت قند و گروه فسفات پیوند کوالانسی دارن ولی طبق شکل کتاب قند با کربن بین قند و فسفات پیوند داره ولی با خود فسفات نه !راهنمایی کنید
رستگار شوید
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط f.noori7979 انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سلام دوست آلایی
از اون جایی که تاپیک غیرفعال بود و من نمیدونستم که بچه ها تاپیک بچه های کنکوری امسال رو ایجاد کردن تصمیم به ایجاد تاپیک گرفتم
از امروز همه از این تاپیک استفاده میکنیم -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا خوشحالم که طرح تایپیک ما باعث همچین چیزای خوبی شده دمتون گرم
-
سلام دوست آلایی
از اون جایی که تاپیک غیرفعال بود و من نمیدونستم که بچه ها تاپیک بچه های کنکوری امسال رو ایجاد کردن تصمیم به ایجاد تاپیک گرفتم
از امروز همه از این تاپیک استفاده میکنیم@f-noori7979
-
بچه ها اینجا کی گزینه میره
-
سلام بچه ها من منظور ص 10 زیست دازدهم نمی فهمم کلا کی می تونه قشنگ برام توضیح بده
-
سلام بچه ها من منظور ص 10 زیست دازدهم نمی فهمم کلا کی می تونه قشنگ برام توضیح بده
متاسفانه هنوز نخوندمش
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
سلام
کلیپ آقای موقاری رو ببین کامل میفهمیش. -
Hhh Hh دیدم ولی متوجه نشدم
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
همونجور که میدونی ۳ طرح برای همانند سازی ارائه شد. مزلسون و استال میخواستن بفهمن که کدوم طرح درسته.پسآزمایشی رو طراحی کردن .ولی باید اول میتونستن رشته جدید رو از قدیم رو تشخیص بدن.پس از N15 استفاده کردن که چگالیش از نیتروژن معمولی(N14) بیشتره و راحت تر با سانتریفیوژ جدا میشه.
یک باکتری رو در محیط کشت N15 قرار دادن که پس چند مرحله رشد و تکثیر باکتری هایی بوجود اومدن که در باز آلیشون فقط N15 وجود داره.
بعد این باکتری (دارائ N15) رو به محیط کشت N14 انتقال دادن.(همانندسازی باکتری ها ۲۰ دقیقه طول میکشه.)هر ۲۰ دقیقه باکتری رو بیرون میووردن و در محلول سزیم کلرید گریز دادن و چگالی رو چک میکردن.
از اینجا شکل صفحه ۱۰ رو نگاه کن :۱_ لوله اول رو اگه نگاه کنی در 0دقیقه میبینیکه زیرش نوشته سنگین.همونجور که میدونیم باکتری ها هر ۲۰ دقیقه همانند سازی میکنن.پس اینجا هنوز همانند سازی نشده و دو رشته هر دو N15 هست. ۲_ حالا لوله دوم رو ببین.بعد از ۲۰ دقیقه رشته ها در وسط قرار گرفتن یعنی از دورشته یکیش N14 و اون یکی N15 هست و چگالی متوسطی داره. ۳_ در لوله سوم بعد از ۴۰ دقیقه یک نوار وسط(حاوی n14 و n15) و یک نوار در سطح(هردو رشته n14).شکل زیر که آقای موقاری داد رو هم ببین کمکت میکنه.
امیدوارم که متوجه شده باشی.اگه جاییشو اشتباه توضیح دادم حتما"بگو. -
@نگین-وهاب-مقدم
همونجور که میدونی ۳ طرح برای همانند سازی ارائه شد. مزلسون و استال میخواستن بفهمن که کدوم طرح درسته.پسآزمایشی رو طراحی کردن .ولی باید اول میتونستن رشته جدید رو از قدیم رو تشخیص بدن.پس از N15 استفاده کردن که چگالیش از نیتروژن معمولی(N14) بیشتره و راحت تر با سانتریفیوژ جدا میشه.
یک باکتری رو در محیط کشت N15 قرار دادن که پس چند مرحله رشد و تکثیر باکتری هایی بوجود اومدن که در باز آلیشون فقط N15 وجود داره.
بعد این باکتری (دارائ N15) رو به محیط کشت N14 انتقال دادن.(همانندسازی باکتری ها ۲۰ دقیقه طول میکشه.)هر ۲۰ دقیقه باکتری رو بیرون میووردن و در محلول سزیم کلرید گریز دادن و چگالی رو چک میکردن.
از اینجا شکل صفحه ۱۰ رو نگاه کن :۱_ لوله اول رو اگه نگاه کنی در 0دقیقه میبینیکه زیرش نوشته سنگین.همونجور که میدونیم باکتری ها هر ۲۰ دقیقه همانند سازی میکنن.پس اینجا هنوز همانند سازی نشده و دو رشته هر دو N15 هست. ۲_ حالا لوله دوم رو ببین.بعد از ۲۰ دقیقه رشته ها در وسط قرار گرفتن یعنی از دورشته یکیش N14 و اون یکی N15 هست و چگالی متوسطی داره. ۳_ در لوله سوم بعد از ۴۰ دقیقه یک نوار وسط(حاوی n14 و n15) و یک نوار در سطح(هردو رشته n14).شکل زیر که آقای موقاری داد رو هم ببین کمکت میکنه.
امیدوارم که متوجه شده باشی.اگه جاییشو اشتباه توضیح دادم حتما"بگو.Hhh Hh
مرسی عالی بود
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
-
@نگین-وهاب-مقدم
امیدوارم که متوجه شده باشی.اگه جاییشو اشتباه توضیح دادم حتما"بگو. -
Hhh Hh
این قسمت رو اشتباه نوشتم.قید فقط اشتباهه.قید اکثر مناسب تره.چون در اینجا بعد از رشد و تکثیر ، n14 هم باقی مونده(همون دو رشته اولیه)ولی n15 بیشتره.