این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
جلسه هشتم:
زمان: 32:28
حل تست های کنکور 93-94-95
(سراسری 95): هر یک از ارقام 2.3.4.5 برروی پنج کارت یکسان نوشته شده. بتصادف سه کارت از آنهارا کنار هم قرار میدهیم. با کدام احتمال عدد سه رقمی خاصل مضرب 3 می باشد؟
(سراسری 95): موفقیت عمل جراحی برای شخص A برابر 0.9 و برای شخص B برابر 0.8 است. با کدام احتمال عمل جراحی برای یکی از دو نفر موفقیت آمیز است؟
_حل این تست به روش متمم.
(سراسری95): آزمایش فقط دو نتیجه دارد. احتمال پیروزی 3/4 است. در تکرار 6 بار این از آزمایش مستقل احتمال 4 پیروزی چند برابر احتمال 3 پیروزی است؟
(سراسری 94): در جعبه ای 3 مهره سفید،2 مهره سیااه،5 مهره قرمز موجود است. اگر دو مهره از آن بیرون بیاوریم با کدام احتمال این دو مهره همرنگ نیستند؟
(سراسری 94): در پرتاب یک تاس اگر عد زوج حاصل شود یک تیرنداز 4 تیر پرتاب می کند. در غیر اینصورت 3 تیر رها می کند. احتمال موفقیت در هر تیر رها شده 2/3 است. با کدام احتمافقط و بار موفقیت حاصل می شود؟
(سراسری 93): ظرف A دارای 4 مهره سفید و 5 مهره سیاه است.و هر یک از دو ظرف یکسان B.C دارای 6 مهره سفید و 3 مهره سیاه است. بتصادف یکی از سه ظرف را انتخاب کردده و 4 مهره خارج می کنیم. با کدام احتمال دو مهره خارج شده سفید است؟
(سراسری 93): احتمال انتقال نوعی بیماری مسری به افراد مستعد 0/2 است. اگر 5 نفر مستعد، با فردی که حامل این بیماری است ملاقات کنند با کدام احتمال 3 نفر آنان مبتلا می شوند؟
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5353 -
سلام بچه ها
درود بر استاد
بچه ها نور و خدا یکی راهنمایی کنه برا خرید کتاب چه کنم
گاج بگیرم یا خیلی سبز یا مهرماه
نمیدونم کدوش بگیرم لطفا کمکم کنید -
سلام دوستان . من مدتی نبودم و نتونستم توضیحات دروس رو بنویسم . ولی الان می خوام یک پیشنهاد بدم من جزوه ی جلسات احتمال استاد امینی رو نوشتم حالا اگه دوستان موافقید به عنوان جزوه ی کلاسی روی سایت بگذارمش اگه می خواهید نظر بدهید می تونید با رای های + و - جواب بدید . (جزوه دستنویس همراه با حل مثال ها و تمرین ها و به صورت پی دی اف) ممنون . در ضمن توضیحات فیلم هارو هم بزودی شروع می کنم.
-
سلام بچه ها
درود بر استاد
بچه ها تور و خدا یکی راهنمایی کنه برا خرید کتاب چه کنم
گاج بگیرم یا خیلی سبز یا مهرماه
نمیدونم کدوش بگیرم لطفا کمکم کنید -
امیرعباس66
سلام
یه سرچی در انجمن بزنید بچه ها چندبار نظرشون رو در مورد کتابا گفتن
کمکتون میکنه -
سلام دوستان . می خوام یک پیشنهاد بدم من جزوه ی جلسات احتمال و آنالیز ترکیبی استاد امینی راد رو نوشتم حالا اگه دوستان موافقید به عنوان جزوه ی کلاسی روی سایت بگذارمش اگه می خواهید نظر بدهید می تونید با رای های + و - جواب بدید(برای موافق بودن و یا مخالف بودن برای انجام این کار ) . (جزوه دستنویس همراه با حل مثال ها و تمرین ها و به صورت پی دی اف است) .(لطفا به صورت نقل قول بگید این جزوه پی دی اف اش رنگی باشه یا سیاه و سفید هر کدوم رو که بگید میزارم تا امشب هم پی دی اف اش رو آماده می کنم پس نظرات تون رو بگید) . اگه هم مخالف انجام این کار بودید خب انجامش نمی دم .سپاس.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
roz در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@mehdinasiri
نیکی و پرسش؟شما درست می گید ولی من نظر بقیه هم برام مهه . برای انجام یک کار نظر بقیه میتونه خیلی کمک کنه حتی انجام اون کار رو از ایده ی اولیه بهترکنه .
-
مهدی جان ، خیلی ها نظرات نمیخونن
امروزم اتفاقی نظراتت دیدم .
داداچ به قول اون بنده خدا نیکی و پرسش؟
بزا دیگه رفیق . -
-Immortal- در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مهدی جان ، خیلی ها نظرات نمیخونن
امروزم اتفاقی نظراتت دیدم .
داداچ به قول اون بنده خدا نیکی و پرسش؟
بزا دیگه رفیق .آماده اش کردم الان میزارم