سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
-
alisaedi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام من شهرستانی هستم هرچقدر گشتم تا بتونم کتاب شیمی اقای اقاجانی رو پیدا کنم و تهیه کنم نتونستم ایشون جزوه ای ندارن که بتونم دانلود کنم؟
خواهش میکنم جواب بدیدسلام
فعلا کتاب رو تهیه نکنید
احتمالا یه تغییراتی بکنه -
سلام به همه . ببخشيد دوستان يه سوال ! اسلايدهاي تدريس شده فايلش درسايت موجوده آيا؟
-
mohamad_m7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام به همه . ببخشيد دوستان يه سوال ! اسلايدهاي تدريس شده فايلش درسايت موجوده آيا؟
تا جایی ک خبر دارم نیست تو سایت !
-
#تدریس #شیمی جلسه 6-آرایش الکترونی (قسمت دوم)
#ریاضی #تجربی
آقای #آقاجانیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5337
@alaa_sanatisharif
-
استاد آقاجاني اگر اين كامنتو ديدي لطفا مبحث ايزوتوپ ها و جرم اتمي ميانگين رو توضيحات بيشتري بديد .
ممنون از زحمات فوق العادت ️️️️ -
mohamad_m7
راست میگن ایشون منم خیلی سر گیجه میگیرم سر این مبحص ایزوتوپ و جرم اتمی میانگین اگه میشه این مطلبو خیلی ملموسانه توضضیح بدید ممنون میشم چون من از هر منبعی این مباحث رو خوندم قاطی کردم اصلا تستاش وحشتناک سخته برام!!
از طرفی مجاسباتش برام خیلی سخته !!
امیدوارم استاد اقا جانی حتما پستا رو بخوننممنونم از همهی ی الایی ها و از دبیرای خوبشون
-
mohammadalizadh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohamad_m7
راست میگن ایشون منم خیلی سر گیجه میگیرم سر این مبحص ایزوتوپ و جرم اتمی میانگین اگه میشه این مطلبو خیلی ملموسانه توضضیح بدید ممنون میشم چون من از هر منبعی این مباحث رو خوندم قاطی کردم اصلا تستاش وحشتناک سخته برام!!
از طرفی مجاسباتش برام خیلی سخته !!
امیدوارم استاد اقا جانی حتما پستا رو بخوننممنونم از همهی ی الایی ها و از دبیرای خوبشون
سلام مهندس اقاجانی این مبحث را در فیلم کلاس کنکور ۲ سال ۹۴-۹۵ بطورکامل باحل مثال بررسی کردن اگه خیلی عجله دارین دریادگیری این مطلب میتونید تا ضبط شدن فیلم جدید ازاون استفاده کنید که بسیارجامع وکامل هست .
موفق باشید -
alireza_ysf75 اگه ممكنه لطفا پيگيري كنيد تا قرار بدن . خيلي خلاصه و مفيد هست
-
سلام دوستان عزیز فیلمشو ی بار دیگه ببینید
هر سوالی داشتید تو تاپیک بذارید هم مشکل شما هم بقیه حل بشه
قطعا در فیلم های امسال شیمی 2 هم این مبحث ضبط خواهد شد و قطعا یادگیری شما برای این مبحث بهتر میشهی بار دیگه ببینید لطفا !
-
باز سوالمو میپرسم ایشاله که جواب بتونم ازتون بگیرم
زوج درس ها چی کارکنیم؟
میشه از استاد اقاجانی بپرسید الان پیش رو چیکارکنیم؟
اگه میشه بهشون بگید ما پیش پیش بخونیم برای پیش یا نه چون الان قلمچی میخواد پیش 1 رو استارت بزنه و این پیش نیاز داره خودپیش 1
موندم واقعا که با استاد پیش بیام و فقط شیمی دوم رو بخونم فعلا یا نه پیش رو خودم بخونم از طرفی سخته
توروخدا یکی جواب بده -
mohammadalizadh با نظر ايشون موافقم . لطفا به ما بگيد كه اگر لازمه ما از فيلماي پارسال استفاده كنيم يا خودمون برنامه جداگانه كنيم . لطفا مارو از بلاتكليفي دربياريد . اگر فيلما مطابق برنامه قلم چي پيش بياد فوق العادست چون موسسه هاي ديگ هم تقريبا مثل قلم چيه . الان درس زيست هم زياد مشخص نيست . ممنون از زحماتتون
-
mohammadalizadh نگا کن من میگم خودتو از بلا تکلیفی در بیار و از فیلمای سالای قبل استفاده کن.من خودم از کلاسای اقای حاجی سلیمانی در سال 93-94 استفاده میکنم که ایشون از روی جزوه کار میکنند و خیلی هم تدریسشون روون و عالیییههههههه .و خودتم میتونی تنظیم کنی روزی چقد نگاه کنی و جلو بیایی .منتها اگه میخوایی استفاده کنی استاد جزوه هر سه سالشونو گذاشتن ولی تو چاپشون نکن اول.اول برو فصل 1 و 2 پیش رو چاپ کن چون استاد اولای سال از روی جزوه کار میکردند بعد کتابشون در قلمچی چاپ شد و از روی اون کار میکنند.شما برو جزوشونو چاپ کن فصل 1 و 2 شو .بعد برو از تو سایت دبیران پر مخاطب دو تا کتاب قرمز پیش و پایه استاد رو بخر.
-
خودم تو 2 روز فصل 1 پیشو با استاد حاجی سلیمانی تمام کردم و به هیچ مشکلی هم بر نخوردم.
-
mohammadalizadh استاد حاجی سلیمانی هم مطابق برنامه های کانون پیش میره یعنی ترم اول پیش1 و شیمی 2 و ترم دوم پیش 2 و شیمی 3