بررسی هفتگی گزارش ها
-
romisa
سلام
دقیقا حق با شماست، خودمم احساس کردم ک کم کاری کردم...
و البته وقت های خیلی بیشتری در اختیار داشتم ک باید بهتر استفاده میکردم.
چشم حتماپیشنهاد خیلی خوبیه چون معمولا برای امتحانا ی تایم پشت سرهم ی تک درس رو میخونم....خسته میشم...عمومی انتخاب خیلی خوبی برای تایم بعدش میتونه باشه.
ممنونم این هفته انشالله تلاشم رو بیشتر میکنم از وقتم بهتر استفاده کنم -
parisa khany در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلاااام
کنکوری
بیشتر برام مهم بود که چه مبحثی خونده و چه چیزی تموم شده جدای از ساعت.... کلا کیفیت کار
حتماً ساعت....و تعداد تست رو اضافه میکنم
مرسیپس اگه اونا رو بگی با جزئیات بیشتری متوجه کارت میشم
میتونی اول صبح یا شب قبلش یه تایم تقریبی برای خودت تخمین بزنی و تو اون تایم سعی کنی اون مبحث رو تموم کنی و بعد با تایم واقعی ای که ازت گرفته مقایسه کنیromisa حتما چشم
-
romisa حتما چشم
parisa khany بی بلا
-
Narin Hashempour در گزارش مطالعه بچه های همخوانی گفته است:
سلام دوستان شبتون ستاره ای
عیدتونم مبارک باشه
نمیخوام تو ترتیب پست ها اختلال ایجاد کنم ،ولی دلم نیومد نگم واقعا هرشب که میام تایم مطالعتون رو میبینم انرژی میگیرم انشاءالله منم بعد امتحانات که تایمم درست شد میام وگزارش میدمپ.ن:امیدوارم رمیسا جان قبول کنند و من روهم مثل بقیه راهنمایی کنند.
سلام عزیزم
اشکالی نداره هروقت که خواستی میتونی به جمعمون بپیوندی -
Narin Hashempour در گزارش مطالعه بچه های همخوانی گفته است:
سلام دوستان شبتون ستاره ای
عیدتونم مبارک باشه
نمیخوام تو ترتیب پست ها اختلال ایجاد کنم ،ولی دلم نیومد نگم واقعا هرشب که میام تایم مطالعتون رو میبینم انرژی میگیرم انشاءالله منم بعد امتحانات که تایمم درست شد میام وگزارش میدمپ.ن:امیدوارم رمیسا جان قبول کنند و من روهم مثل بقیه راهنمایی کنند.
سلام عزیزم
اشکالی نداره هروقت که خواستی میتونی به جمعمون بپیوندیromisa مرسی
-
Zahra Akbari 0
سلام به جمع ما خوش اومدی
نمی دونم قلق مطالعت چجوریه ولی اگه تعداد درسایی که تو یه روز میخونی رو افزایش بدی بهتر هم میشه
تعداد تست و مطالعه خوب بوده البته تعداد تسن بهترم میتونه باشه باید دید که تستی که می زدی از چه نوعی بوده آموزشی یا مروری و....
اسم فصل رو هم اگه بنویسی حتی بهترم میشه
یه روزایی عمومی نخوندی
برای مشکلاتی که برات پیش میاد یه کاغذ بردار و هر راه حلی که به ذهنت میرسه رو یادداشت کن و بعد به اجرا دربیار
تنوع درس رو بیشتر رعایت کنromisa سلام ..
ممنونم
بله نسبت به عمومیا یکم غافل شدم
ولی حتما تو برنامه روزانه ام از این به بعد میخوام عمومی باشه ..
مچکرم از راهنمایی هاتون -
ابوالفضل ریسی
سلام
می دونی که راضی نیستم
برنامت میگه بین یه حالت سردرگمی یا استرسی چدن منظم نیس خیلی نوسان داره یه جورایی خیلی نگران نشون میدی
یه برنامه منطقی و منظم برای خودت مشخص کن اولویت هات رو بنویس تو تست زنی یادت باشه اولویت با تست های کنکوره یعنی تو اگه تست های کنکور رو تو یه مبحثی بزنی لازم نیس این همه استرس داشته باشی چون هر سال یه تعداد زیادی شبیه سال های قبل میدن . وقتی داری برای امتحان نهایی میخونی کتاب درسی رو با دقت زیادی مطالعه کن واو به واو بعضی درسا میتونه مهم باشه بعدش با تست و تمرین هم میتونی به هدفت تو کنکور نزدیک شی هم امتحان نهایی بهتری بدی
یادت نره اول از همه توی روزات باید آرامشت رو حفظ کنی و درس و همه ی اینها یه مرحلس که گذراست و برای رشد فردی تویه پس تمرکز کن رو اجرای برنامه و اینقدر به نتیجه و کنکور فک نکن
سعی کن برنامت رو به نحو احسن اجرا کنی و تا جایی که میتونی درست و اصولی تست بزنی
راجبه اینکه وقتت تنگه شاید تاپیک تست کاذب بتونه کمکت کنه برای تشخیص تست های مهمتر و دقیق خاطرم نیس که خوندیش یا نه
بازم اگه مشکلی بود مطرح کنromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام
می دونی که راضی نیستم
برنامت میگه بین یه حالت سردرگمی یا استرسی چدن منظم نیس خیلی نوسان داره یه جورایی خیلی نگران نشون میدی
یه برنامه منطقی و منظم برای خودت مشخص کن اولویت هات رو بنویس تو تست زنی یادت باشه اولویت با تست های کنکوره یعنی تو اگه تست های کنکور رو تو یه مبحثی بزنی لازم نیس این همه استرس داشته باشی چون هر سال یه تعداد زیادی شبیه سال های قبل میدن . وقتی داری برای امتحان نهایی میخونی کتاب درسی رو با دقت زیادی مطالعه کن واو به واو بعضی درسا میتونه مهم باشه بعدش با تست و تمرین هم میتونی به هدفت تو کنکور نزدیک شی هم امتحان نهایی بهتری بدی
یادت نره اول از همه توی روزات باید آرامشت رو حفظ کنی و درس و همه ی اینها یه مرحلس که گذراست و برای رشد فردی تویه پس تمرکز کن رو اجرای برنامه و اینقدر به نتیجه و کنکور فک نکن
راجبه اینکه وقتت تنگه شاید تاپیک تست کاذب بتونه کمکت کنه برای تشخیص تست های مهمتر و دقیق خاطرم نیس که خوندیش یا نه
بازم اگه مشکلی بود مطرح کنسلام
خودمم اصلا راضی نیستم
الان حساب کردم ۹۰ ساعت وقت میخوام از خودم راضی بشم ولی وقتی راضی بشم تازه مبحث ها تموم شده نه اینکه جمع بندی کرده باشم
هرچند برنامه آرش سبک چیده شده ولی حس میکنم نمیشه
خسته شدم از بس شروع کردم و درجا زدم
میدونم میرسما ولی رغبت ندارم برسم
یه جورایی رفتارام بچگانه شده و این اذیتم میکنه
من خوش اخلاق و صبور تبدیل شدم به آدمی که همش سردرد داره و نمیتونه دو دقیقه تو یه بحث درسی یا غیر درسی دووم بیاره و همش بداخلاقه
من نه اهل جا زدن بودم و نه کم اوردن ولی حس میکنم الان اینطور شدم
میدونم شرایطم طوریه که تنها راه موفقیتم کنکور همین ساله نه راه دیگه و نه سال دیگه ای
به عادات خوبی که داشتم فکر میکنم و حسرت میخورم چرا از بین رفتن
دورم شلوغ شده
جزوات و کتابها رو ریختم رو هم فقط نگاشون میکنم و همین حالم رو بدتر میکنه
عذاب وجدان گرفتم چرا یکی دو هفتس خوب نخوندم
یه روز نیم ساعت دیر از خواب بلند شم کل روز رو از دست میدم اما چرا؟
چون یه حسی میگه برنامت ۱۱ساعته اگر شد ۱۰:۳۰ انگار کاری نکردی
نه تفریح آنچنانی دارم نه دوستی که حتی روزی یه دیقه ازم وقت بگیره نه کمبود منبع دارم و نه کمبود وقت
فقط یه چیز هست اینکه تو حفظ انگیزه ناموفق بودم چیزی که همه بهش اشاره دارن
معذرت میخوام این همه حرف زدم ولی تا حدی خالی شدم
-
دریا دریایی
سلام بهتر شده
هم اینکه به عمومیا هم تخصصیا توجه کردی متناسب و با فاصله از هم خوندی
سعی کن تحلیل آزمون ها رو همون روزش انجام بدی این شکلی بیشتر به نفعته
و اینکه وقتی آزمون عمومی می زنی کنارش تو برنامه مطالعه یکی دو تا درس عمومی هم لازمه حتما توجه داشته باش چون اون چیزی که باعث پیشرفت تو آزمو های عمومی بعدیش میشه همین مطالعست
همه چیز بهتر شده ولی باز هم نیاز به تلاش بیشتریهromisa
آخیش خوشحال شدما
اومم باشه این کارم انجام میدم -
chichak am
سلام
تنوع درست و توجه به عمومی و اختصاصی خوب بوده
بعضی روزا رو نتونستی خوب بخونی
کاش ادامه گزارش کارها رو هم حتی اگه خوب نبوده می نوشتی شاید با کمک هم میتونستیم علت یابی کنیم
یه جا تگ خستگی رو زده بودی گاهی وقتا یه کارایی کن که حالتو بهتر کنه مثلا یه پادکست یا خلاصه یه کتاب صوتی یا هرچیزی که حتی میتونه به عنوان یه جایزه یا تشویق برات حساب شهromisa سلام خیلی ممنون چشم حتما
-
@kosar-mottaghi
سلام
روزایی ک مطالعه کردی خوب بوده تقریبا سعی کردی مواردو رعایت کنی
ولی یه احساس خستگی تو برنامت حس میشه که لازمه بهش توجه و رسیدگی کنی حتی ممکنه لازم باشه روزانه یه تایم کوچیکی رو بهش اختصاصی بدی
مورد دیگه ای ندیدم تو برنامت جز اینکه منتظرم تست های مروری و سنجشی رو تو برنامه ببینم
همین -
atena abolhasani
سلام آتنا جان فقط دو روز گزارش داده بودی که فک کنم دلخواهت نبوده
ساعت مطالعه و عملکردت هرطوری که بود حتما گزارش رو بفرس شاید بتونیم با هم علت یابی کنیم
البته نیازه که یه نگاهی هم به برنامه هفتگیت داشته باشم شاید اونجا واقع بینانه نذاشتی یا مشکل دیگه ای پیش اومده ولی میتونه مربوط به امتحاناتت هم باشه و به همون خاطر نفرستادی.romisa سلام رومیصا خانم
اول اینکه خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین خسته نباشید
اره از عملکرد این هفته ام اصلا راضی نبودم برنامه ی امتحانی مدرسه برنامه ی خودمو بهم ریخته باعث شده در طول روز چند بار برنامه بریزم به هیچ کدومشونم عمل نکنم
بقیه ی روز های هفته هم مثل اون دو روز خوندم که چون راضی نبودم گزارش ندادم یجورایی کلافه شده بودم.
مشکلات دیگه ام بودن بازم باعث شد ساعت مطالعم افت داشته باشه ولی خب ازشون نمیگم چون میخوام نادیده بگیرمشون و این هفته ای رو خوب بخونم
چشم از این به بعد هر روز گزارش مطالعه امو میدم حتی اگه راضی نبودم ولی تلاشمو میکنم که از مطالعه ام راضی باشم
شبتون بخیر -
@Dr-Rashidi
سلام دوباره
دو روز گزارش داده بودی
یکیش تقریبا تو اوج بود یکیش نه
اگه بتونی تقریبا همه روزا رو تا کنکور تو اوج خودت نگه داری خیلی به نفعت میشه چون چیزی که دیگه برنمی گرده زمانه
نتونستم تصمیم درستی بگیرم ولی امیدوارم مشکلی که بهم گفتی حل بشه و گزارش بیشتری از حل آزمون های جامع (تو خونه) رو بفرستی البته همراه با تحلیل و همینطور حل تست های مروری و سنجشی بیشتری.romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
@Dr-Rashidi
سلام دوباره
دو روز گزارش داده بودی
یکیش تقریبا تو اوج بود یکیش نه
اگه بتونی تقریبا همه روزا رو تا کنکور تو اوج خودت نگه داری خیلی به نفعت میشه چون چیزی که دیگه برنمی گرده زمانه
نتونستم تصمیم درستی بگیرم ولی امیدوارم مشکلی که بهم گفتی حل بشه و گزارش بیشتری از حل آزمون های جامع (تو خونه) رو بفرستی البته همراه با تحلیل و همینطور حل تست های مروری و سنجشی بیشتری.سلام
ممنونم که پیگیری میکنید
تایم بقیه روزا هم خیلی خوب بود خداروشکر
آزمونا رو دارم میزنم و خداروشکر عالیه ینی تحلیلاشون خیلی کمکم میکنه
فقط یه سوال الان که داریم میریم سمت نهاییا بازم ازمون بزنم یا نه ؟ -
romisa سلام وقتتون بخیر
ببخشید بی موقع مزاحم میشم
میخواستم بدونم میتونم ۱.۵ روز قبل هر امتحان رو که تو اون درس خیلی عقب موندم فقط همون درس بخونم؟
البته فقط تستی چون قصدم تشریحی به هیچ عنوان نیست
یعنی یه مدت تنوع رو کمتر کنم
امروز واسه فیزیک امتحان کردم کلی جلو رفتم و انگیزه بیشتری گرفتم ولی نمیدونم درسته این کار یا نه -
@Dr-Mahh
سلام
ساعت مطالعه خیلی نوسانی و سینوسیه یعنی دقیقا مثل تفاوت قله و دره میمونه
یه روزهای خوب میخونی با انگیزه ای یه روزهایی به شدت کم
من میگم اول ما بیایم رو دور تعادل یعنی سعی کنیم پیوستگی رو تو برناممون بیاریم برناممون رو متعادل بچینیم نه اینکه یه روز سنگین یه روز سبک
بیایم به عمومی ها بیشتر توجه کنیم و این پیوستگی رو با عمومی ها شروع کنیم و با بقیه درس ها ادامش بدیم یعنی حتی روزهایی که کم حوصله بودیم بعد از اجرای برنامه با بیشتر خوندن عمومی ها به اون ساعت و تستی که میخوایم برسیم و بعدش این درس ها رو با درسای سخت تر جایگزین کنیم
درسته الان یازدهمی ولی از الان ضروریه که رو این پیوستگی و تعادل کار کنیم چون کنکور فقط مطالعه و یادگرفتن درس ها نیست جنبه های دیگه ای هم از جمله مدیریت شخصی خیلی میتونه توش مهم و تاثیرگذار باشه پس حواست به این موارد باشه -
romisa مرسی
Narin Hashempour خواهش می کنم
-
romisa سلام ..
ممنونم
بله نسبت به عمومیا یکم غافل شدم
ولی حتما تو برنامه روزانه ام از این به بعد میخوام عمومی باشه ..
مچکرم از راهنمایی هاتونZahra Akbari 0 خواهش می کنم
-
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
ابوالفضل ریسی
سلام
می دونی که راضی نیستم
بازم اگه مشکلی بود مطرح کنسلام
خودمم اصلا راضی نیستم
الان حساب کردم ۹۰ ساعت وقت میخوام از خودم راضی بشم ولی وقتی راضی بشم تازه مبحث ها تموم شده نه اینکه جمع بندی کرده باشم
هرچند برنامه آرش سبک چیده شده ولی حس میکنم نمیشه
خسته شدم از بس شروع کردم و درجا زدم
میدونم میرسما ولی رغبت ندارم برسم
یه جورایی رفتارام بچگانه شده و این اذیتم میکنه
من خوش اخلاق و صبور تبدیل شدم به آدمی که همش سردرد داره و نمیتونه دو دقیقه تو یه بحث درسی یا غیر درسی دووم بیاره و همش بداخلاقه
من نه اهل جا زدن بودم و نه کم اوردن ولی حس میکنم الان اینطور شدم
میدونم شرایطم طوریه که تنها راه موفقیتم کنکور همین ساله نه راه دیگه و نه سال دیگه ای
به عادات خوبی که داشتم فکر میکنم و حسرت میخورم چرا از بین رفتن
دورم شلوغ شده
جزوات و کتابها رو ریختم رو هم فقط نگاشون میکنم و همین حالم رو بدتر میکنه
عذاب وجدان گرفتم چرا یکی دو هفتس خوب نخوندم
یه روز نیم ساعت دیر از خواب بلند شم کل روز رو از دست میدم اما چرا؟
چون یه حسی میگه برنامت ۱۱ساعته اگر شد ۱۰:۳۰ انگار کاری نکردی
نه تفریح آنچنانی دارم نه دوستی که حتی روزی یه دیقه ازم وقت بگیره نه کمبود منبع دارم و نه کمبود وقت
فقط یه چیز هست اینکه تو حفظ انگیزه ناموفق بودم چیزی که همه بهش اشاره دارن
معذرت میخوام این همه حرف زدم ولی تا حدی خالی شدم
ابوالفضل ریسی
سلام
یکم آشفتگی فکریه که ذهنتونو مشغول کرده و باعث شده از بقیه تصمیمات یکم دور شین
گاهی وقتها بشین با خودت حرف بزن یا فکر کن ولی نه افکار منفی . صرفا افکار مثبت و حرف های منطقی و یه جوری خودت به خودت تلقین کن که هیچ آشفتگی ای وجود نداره
جزوه ها و کتاب ها رو حتما مرتب بذار و اولویت ها رو و اونایی که بیشتر روشون تمرکز داری رو دم دستت بذار و همه ی کارهایی که قبلا انجام می دادی رو دوباره انجام بده
گوشی ممنوع! حتی تو تایم استراحت قدغنه و فقط یه ساعت مشخص تو روز قابل استفادست و تو بقیه تایم ها کلا یه قسمت دیگه از خونست و بهش دسترسی نداشته باشی بهتره
حتی اگه میخوای بیای سوال درسی بپرسی بهتره براش یه تایم مشخص انتخاب کنی و فقط تو اون تایم بیای و نه هر استراحتی.
تو تایم استراحتت یکم قدم بزن یه حال و هوایی عوض کن و واقعا نیاز خاصی به چیزای دیگه نیست
اولین اولویتت برای اینکه از این ماهایی که مطالعه کردی سود ببری و لازمشه ، حفظ آرامشته
تا یه اتفاقی پیش میاد یا یه بی نظمی کوچیک تو خونه یا موقع مطالعت پیش میاد سریع واکنش نشون نده و سعی کن انعطاف پذیری داشته باشی چون خیلی از اتفاقا افتادنش دست ما نیست و غیرقابل پیش بینیه. یکی اینکه تو افکارت از سرزنش خودت دست بردار و به همه ی کارهای مثبت و خوبی که تو این مدت انجام دادی ، به روزایی که خوب مطالعه کردی فکر کن. وقتایی که مطالعه می کنی فقط رو خود درس ها تمرکز کن و البته این افکاری که گفتم بمونه برای تایم های غیر از مطالعه. برخلاف تصورمون تمرکز به میزان زیادی میتونه ارادی باشه و نیازمند تمرینه برای بیشتر شدن. و در آخر به این فک کن که تنها وظیفه الانت اینه که از الان به بعد رو به بهترین نحوی که میتونی استفاده کنی و گذشته رو هی یادآوری نکنی برای خودت و در صورتی که خواستی مرورش کنی به روزهایی که رضایت قلبی از خودت داشتی فک کن. -
romisa
آخیش خوشحال شدما
اومم باشه این کارم انجام میدم -
romisa سلام خیلی ممنون چشم حتما
chichak am بی بلا خواهش می کنم
-
romisa سلام
بله هفته پیش یکم خسته بودم
دیروز درس شد انرژی گرفتم
چشم سعی میکنم تست بزنمممنون