بررسی هفتگی گزارش ها
-
zeinab dehghani
تست پایینه برای آزمون های جامع برنامت چیه؟عمومی ها رو چه شکلی جمع بندی کردی یا بعدا میخوای مرور کنی؟واسه شیمی برنامت چیه؟
در کل راضی نبودم ساعت مطالعه خیلی اومده پایین -
دریا دریایی سلام جدی تر داری میخونی حس می کنم که بعضی روزا کیفیت مطالعت بهتر شده ولی روزایی که ساعت مطالعه پایینه همچنان دیده میشه هنوزم اصرار زیادی به پررنگ تر شدن حل تست توسط خودت تو برنامه دارم
-
سلام زهرا جان باقی روزا کجاست عزیزم؟!
-
دریا دریایی سلام جدی تر داری میخونی حس می کنم که بعضی روزا کیفیت مطالعت بهتر شده ولی روزایی که ساعت مطالعه پایینه همچنان دیده میشه هنوزم اصرار زیادی به پررنگ تر شدن حل تست توسط خودت تو برنامه دارم
romisa
چشم تست ها رو.بیشتر میکنم -
atena abolhasani
سلام منظم تر شده داری سعی می کنی کم کم تنوع و تست و حتی سوال تشریحی رو بیشترش کنی حس میشه. استراحتا زیاد بوده.ساعت مطالعه نیاز به پیشرفت زیادی دارهromisa سلام عصر بخیر
بله مثلا میخواستم یک روز استراحت کنم شد سه روز
خدارشکر یک هفته استراحت نکردم
️
ولی خب یکی از دلیل هایی که استراحتام زیاد شدن اینه که توبرنامه ریزی گیج بودم نمیدونستم تا اول تیر که راه ابریشم میاد چکار کنم ولی خب امروز به یک برنامه ی معقول رسیدم قول میدم جبران کنم -
zeinab dehghani
تست پایینه برای آزمون های جامع برنامت چیه؟عمومی ها رو چه شکلی جمع بندی کردی یا بعدا میخوای مرور کنی؟واسه شیمی برنامت چیه؟
در کل راضی نبودم ساعت مطالعه خیلی اومده پایینromisa
توی این هفته ها ک درگیر نهایی بودم خیلی نشد تست بزنم...
فقط چندتایی تست جامع میزدمم و بررسی شون میکردم
آزمون های جامع رو هم از امروز شروع کردم با بررسی کاملشون(امروز توی گزارشم میاد...)
برنامم کلن اینجوریه کـ
عمومی هام تقریبی جمعه...ک خب باوقت بیشتری ک توی برنامم برای آزمونای جامع عمومی میزارم میشه برای مرورشون
دروس اختصاصی رو هم ک تا اینجاهرچی خوندم....بعضی مباحثی ک دیر بهشون رسیدم و میدونم ک خیلی وقتم رو میگیره گذاشتم کنار و روی اونایی ک بیشتر بلدم وقت میزرام ک بیشتر بهم کمک کنه
برای فیزیک ک یه دور کامل خودم جمع کردم و الان هم باآرش دارم پیش میرم و با آزمون اونجاهایی ک یادم رفته رو مرور میکنم
برای شیمی یه چند روزی بود با حفظیاتش بودم و میخوندم...اما این چند روز متاسفانه نبود توی برنامم...
ان شالله براش بیشتر وقت میزارم
برای ریاضیات هم از حسابان دارم مرور میکنم..ازآمار حذفی دارم یکم ولی مابقیش رو همراه گسسته مرور کردم و همراه آزمون مرور کنم
هندسه هم بیشتر باهندسه 3 جمع کردم..چون هندسه 1و2خیلی گسترده هست و نمیخوام وقتم رو برای چیزی ک خیلی کمتره هدر کنم
.......
دیگه این دوهفته آزمون وبررسی دارم....ومرو دروسی ک قراره قویترشون بکنم
واضافه کنم ک این برنامم هست و تمام تلاشمو میکنم ک باهاش پیش برم
وازطرفی یه سری مشکل بد برام پیش اومده...که خیلی داغونم کرده... باید باهاش کناربیام و حلش کنم
ولی باید طبق برنامم پیش برم -
romisa
چشم تست ها رو.بیشتر میکنمدریا دریایی بی بلا
-
romisa سلام عصر بخیر
بله مثلا میخواستم یک روز استراحت کنم شد سه روز
خدارشکر یک هفته استراحت نکردم
️
ولی خب یکی از دلیل هایی که استراحتام زیاد شدن اینه که توبرنامه ریزی گیج بودم نمیدونستم تا اول تیر که راه ابریشم میاد چکار کنم ولی خب امروز به یک برنامه ی معقول رسیدم قول میدم جبران کنمatena abolhasani ان شاءالله
-
romisa
توی این هفته ها ک درگیر نهایی بودم خیلی نشد تست بزنم...
فقط چندتایی تست جامع میزدمم و بررسی شون میکردم
آزمون های جامع رو هم از امروز شروع کردم با بررسی کاملشون(امروز توی گزارشم میاد...)
برنامم کلن اینجوریه کـ
عمومی هام تقریبی جمعه...ک خب باوقت بیشتری ک توی برنامم برای آزمونای جامع عمومی میزارم میشه برای مرورشون
دروس اختصاصی رو هم ک تا اینجاهرچی خوندم....بعضی مباحثی ک دیر بهشون رسیدم و میدونم ک خیلی وقتم رو میگیره گذاشتم کنار و روی اونایی ک بیشتر بلدم وقت میزرام ک بیشتر بهم کمک کنه
برای فیزیک ک یه دور کامل خودم جمع کردم و الان هم باآرش دارم پیش میرم و با آزمون اونجاهایی ک یادم رفته رو مرور میکنم
برای شیمی یه چند روزی بود با حفظیاتش بودم و میخوندم...اما این چند روز متاسفانه نبود توی برنامم...
ان شالله براش بیشتر وقت میزارم
برای ریاضیات هم از حسابان دارم مرور میکنم..ازآمار حذفی دارم یکم ولی مابقیش رو همراه گسسته مرور کردم و همراه آزمون مرور کنم
هندسه هم بیشتر باهندسه 3 جمع کردم..چون هندسه 1و2خیلی گسترده هست و نمیخوام وقتم رو برای چیزی ک خیلی کمتره هدر کنم
.......
دیگه این دوهفته آزمون وبررسی دارم....ومرو دروسی ک قراره قویترشون بکنم
واضافه کنم ک این برنامم هست و تمام تلاشمو میکنم ک باهاش پیش برم
وازطرفی یه سری مشکل بد برام پیش اومده...که خیلی داغونم کرده... باید باهاش کناربیام و حلش کنم
ولی باید طبق برنامم پیش برمzeinab dehghani سلام منطقی بود
-
Amir 6
سلام خوبه عمومی میذاری
4 ساعت برای ساعت مطالعه کمه سعی کن کفش رو بیاری روی 7
حتی همین مثال های تشریحی ای که حین مطالعه حل می کنی میتونه جزو تست ها حساب بشه
کم کم سعی کن تست صفر رو از برنامه ها حذف کنی و هیچ روزی بی تست نباشه
اهمیت تست رو دست کم نگیر تو برنامه هات -
Maryam Nateqi
سلام مریم جان
جتما هرروز گزارش بده
یه پیوستگی تو مطالعت حس میشه سعی کن حفظش کنی
توصیم برات اینه که الان روی کیفیت کار و بالابردن تست و تمرین بیشتر کار کنی -
Narin Hashempour
سلام عزیزم خوش اومدی
نارین جان چندم بودی؟
یه وضعیت کلی از درسا از خودت بگو -
Saleh Esmaily
سلام همه ی روزا رو نفرستادی حواسم هس
یه روزایی خیلی خوب و جدی عمل کنی ولی یه روزایی نه -
Maryam Nateqi
سلام مریم جان
جتما هرروز گزارش بده
یه پیوستگی تو مطالعت حس میشه سعی کن حفظش کنی
توصیم برات اینه که الان روی کیفیت کار و بالابردن تست و تمرین بیشتر کار کنیromisa
سلام رومیسا جون وقتت بخیر و خسته نباشی
چشم
خیلی ممنونم️
-
romisa
سلام
رومیسا جان راستش برنامه ای که قشنگ استاندار باشه و هم اونی ک خودم میخوام و هم تنوع خوبی داشته باشه رو ترجیحا از ۱ تیر گفتم شروع کنم.
تا اون موقع هم برنامم معمولا یا تک درسیه، یا زیاد تنوع نداره...چون فعلا طبق شرایط درسی که دارم اینجوری بخونم بهتره یکم خیالم راجب بعضی درسا و مرور هاشون و هدف گذاری هایی ک براشون دارم و....راحت تر میشه.
ولی فقط این هفته...حتما اول تیر برنامم رو ویرایش میکنم چون قطعا اینجوری خوب نیست
خیلی ممنونم -
@Z-H-Z
سلام عزیزم خوش اومدی
براساس دو روز نمیشه تصمیم گرفت ولی به عنوان یه دوازدهمی، تو این دو روز ساعت مطالعه کم بوده عمومی هم نذاشتی