بررسی هفتگی گزارش ها
-
Maryam Nateqi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
سلام رومیسا جون وقتت بخیر
به پیام تون دسترسی ندارم میشه کپی کنین و اینجا یا تو دلی بگینسلام آخ من این پیامتو الان دیدم دختر خوب
اونم اتفاقی داشتم دنبال چیزی می گشتم
الان هنوزم این مشکل هست؟سلام
برنامه خوبی به نظر می رسه
ولی بستگی به فردش میتونه سبک باشه یا سنگیناین بوده
ممنونم
فقط اینکه من خودم باهاتون کار دارم همینجا باید بگم؟ -
romisa سلام ساراجان!
آزمون سنجش که هیچ...
به خودم گفتم زینب این همش تلنگری بوده ک بفهمی که همیشه همه چی اونجوری ک تومیخوای نمیشه
حالا این هفته آخر استرس گرفتتم
اصن میرم پای میز،پنج ساعت باشم....ولی ته مطالعه مفیدم میشه دوساعت
یعنی وقتمو پرت میدم
امروزهم ک هیچ..اومدم به هفته ی دیگه همین لحظه فکرکردم....اصن قلب درد گرفتم
اصن یه حس عجیب و مزخرف و دوست نداشتنی ای هست...
میخام خوب فکرکنم....اما از اون پایینا یهو یه چی میاد بالا
بله درکل اینکه فکرمیکنم این یه هفته به اندازه ی این یه سال فشار تحمل کنم
پ.ن:شبا هم خواب نمیرم،سه شبه
هروقت هم میخوابم بجای اینکه خواب موجب بشه خستگیم کمتر بشه،موجب میشه بیشتر خسته بشم...
لنتی یه پاعذاب دارم میشم
بهم بگو ک یه روزی به حال الان خودم میخندمzeinab dehghani عزیز من این شرایطی که الان توضیح دادی نشون دهنده ی یه استرسیه که سازنده نیست ومخربه و کاملا بی فایدست و در واقع همش به خودت و افکارت بستگی داره و همش دست خودته و میتونی کنترلش کنی استرس رو همه دارن ولی تفاوت آدما در کنترلشه بعدشم قرار نیست از الان منفی فکر کنی هنوز هیچکس کنکور نداده هنوز کسی رتبه اش نیومده هنوز اون اتفاق بدی که هی داری مرور می کنی و می سازی فقط ساخته ذهنته و هنوز واقعا اتفاق نیوفتاده و وظیفه و مسئولیتی که الان به عهده تو هستش ، حفظ آرامشته واینکه که الان باید روش کار کنی و فکر کنی چجوری حالت بهتر میشه و حتی اگه سوالا سخت بود بازم حفظش کنی
-
ممنونم
فقط اینکه من خودم باهاتون کار دارم همینجا باید بگم؟Maryam Nateqi سلام عزیزم اره حتما
-
Saleh Esmaily در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام خسته نباشید من الان که دارم آزمون جامع میزنم و بعضی مباحثو یادم رفته من اینارو دقیقا کی برم رفعشون کنم ؟ همون هفته ی آخر که نباید ازمون جامع زد ؟
سلام ببین دقیقا هرچی زودتر این کارو کنی بهتره اصلا همون موقعی که داری تحلیل می کنی بعدش بلافاصله این کارو می کردی بهتر بود و به نظرم اینجا بیشتر تو ذهن میمونه و تازگی داره
از الان هر اتفاق این شکلی ای که افتاد همون روز انجامش بده و به تعویق نندازromisa اها باشه خیلی ممنون ازتون
-
romisa سلام ساراجان!
آزمون سنجش که هیچ...
به خودم گفتم زینب این همش تلنگری بوده ک بفهمی که همیشه همه چی اونجوری ک تومیخوای نمیشه
حالا این هفته آخر استرس گرفتتم
اصن میرم پای میز،پنج ساعت باشم....ولی ته مطالعه مفیدم میشه دوساعت
یعنی وقتمو پرت میدم
امروزهم ک هیچ..اومدم به هفته ی دیگه همین لحظه فکرکردم....اصن قلب درد گرفتم
اصن یه حس عجیب و مزخرف و دوست نداشتنی ای هست...
میخام خوب فکرکنم....اما از اون پایینا یهو یه چی میاد بالا
بله درکل اینکه فکرمیکنم این یه هفته به اندازه ی این یه سال فشار تحمل کنم
پ.ن:شبا هم خواب نمیرم،سه شبه
هروقت هم میخوابم بجای اینکه خواب موجب بشه خستگیم کمتر بشه،موجب میشه بیشتر خسته بشم...
لنتی یه پاعذاب دارم میشم
بهم بگو ک یه روزی به حال الان خودم میخندمzeinab dehghani منم دقیقا عین شما دو شبه که یهو بیدار میشم دیگ خوابم نمیبره و از دوستمم اینو شنیدم و بنظرم چیز طبیعییه ولی باید کنترلش کرد و نزاشت در بره از دست
دقیقا این اخریا اکثرا همین میشن مایی که یساله نه عین ادم خوابیدیم نه تفریح کردیم همش با صدای الارم گوشی بیدار شدیم کلی استرس داشتیم چه روزایی ک یجایی رو خراب کردیم نشستیم گریه کردیم چه حرفایی که از بقیه شنیدیم و چه فشارایی رو تحمل کردیم پس بیایم این هفته رو جوری تلاس کنیم که نتیجه ی همه ی این زحمتارو ببینیم بعدشم خودمون کلی کیف کنیم -
zeinab dehghani عزیز من این شرایطی که الان توضیح دادی نشون دهنده ی یه استرسیه که سازنده نیست ومخربه و کاملا بی فایدست و در واقع همش به خودت و افکارت بستگی داره و همش دست خودته و میتونی کنترلش کنی استرس رو همه دارن ولی تفاوت آدما در کنترلشه بعدشم قرار نیست از الان منفی فکر کنی هنوز هیچکس کنکور نداده هنوز کسی رتبه اش نیومده هنوز اون اتفاق بدی که هی داری مرور می کنی و می سازی فقط ساخته ذهنته و هنوز واقعا اتفاق نیوفتاده و وظیفه و مسئولیتی که الان به عهده تو هستش ، حفظ آرامشته واینکه که الان باید روش کار کنی و فکر کنی چجوری حالت بهتر میشه و حتی اگه سوالا سخت بود بازم حفظش کنی
romisa آره کاملا درسته...
حیفه زحماتا برای استرس ناچیزی از دست بره
مرسی ک هستی و هوامونو داری -
zeinab dehghani منم دقیقا عین شما دو شبه که یهو بیدار میشم دیگ خوابم نمیبره و از دوستمم اینو شنیدم و بنظرم چیز طبیعییه ولی باید کنترلش کرد و نزاشت در بره از دست
دقیقا این اخریا اکثرا همین میشن مایی که یساله نه عین ادم خوابیدیم نه تفریح کردیم همش با صدای الارم گوشی بیدار شدیم کلی استرس داشتیم چه روزایی ک یجایی رو خراب کردیم نشستیم گریه کردیم چه حرفایی که از بقیه شنیدیم و چه فشارایی رو تحمل کردیم پس بیایم این هفته رو جوری تلاس کنیم که نتیجه ی همه ی این زحمتارو ببینیم بعدشم خودمون کلی کیف کنیمSaleh Esmaily آره دقیقن...
این سختی هارو نباید با استرس ناچیز هدر داد
ان شالله ک عالی میشه نتیجش -
Maryam Nateqi سلام عزیزم اره حتما
romisa
رومیسا جون من همین دیروز برنامه ریختم توی 18 روز کلا وقت بزارم عمومی ها و کمی تخصصی و کلا عمومی رو ببندم وبعدا کلا فقط مرور باشه
اما آلان خبر تثبیت رو شنیدم موندم چیکار کنم
میشه راهنمایی کنین -
romisa
رومیسا جون من همین دیروز برنامه ریختم توی 18 روز کلا وقت بزارم عمومی ها و کمی تخصصی و کلا عمومی رو ببندم وبعدا کلا فقط مرور باشه
اما آلان خبر تثبیت رو شنیدم موندم چیکار کنم
میشه راهنمایی کنینMaryam Nateqi
عزیزم اخر حرفت رو متوجه نشدم من اخبار گوش نمیدم خبر تثبیت چیه؟ -
Maryam Nateqi
عزیزم اخر حرفت رو متوجه نشدم من اخبار گوش نمیدم خبر تثبیت چیه؟romisa
️جزئیات مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد کنکور
۵ تغییر مهم در کنکور پس از مصوبات دیروز :
️۱- سابقه تحصیلی ۶۰ درصد و سهم کنکورسراسری ۴۰ درصد خواهد شد.
۲- کنکور سراسری مختص دروس تخصصی باشد و دروس عمومی به بخش سوابق تحصیلی منتقل میشود.
۳-کنکور دو بار در سال برگزار شود.
۴- نتایج آزمونی که دانشآموزان در آن شرکت میکنند تا دو سال اعتبار خواهد داشت.
۵- دانشگاههای کشور می توانند یک حد نصاب برای معدل بگذارند و بر اساس آن مشخص کنند که تا چه معدلی را پذیرش میکنند.
اینا هستن -
romisa
️جزئیات مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد کنکور
۵ تغییر مهم در کنکور پس از مصوبات دیروز :
️۱- سابقه تحصیلی ۶۰ درصد و سهم کنکورسراسری ۴۰ درصد خواهد شد.
۲- کنکور سراسری مختص دروس تخصصی باشد و دروس عمومی به بخش سوابق تحصیلی منتقل میشود.
۳-کنکور دو بار در سال برگزار شود.
۴- نتایج آزمونی که دانشآموزان در آن شرکت میکنند تا دو سال اعتبار خواهد داشت.
۵- دانشگاههای کشور می توانند یک حد نصاب برای معدل بگذارند و بر اساس آن مشخص کنند که تا چه معدلی را پذیرش میکنند.
اینا هستنMaryam Nateqi خب الان فرق خاصی نمی کنه تو برنامت
باز چه عمومی بخونی تابستون و چه اختصاصی ، هر دو تا بعدا به کارت میاد مثلا همین عمومیا تو یازدهم و دوازدهم پایش قوی میشه و سوابقت بهتر میاد بالا و اختصاصی هم که هم کنکورش تاثیر داره هم تو مدرسه سرعت یادگیریت میره بالا -
سارا M 0
سلام عزیزم سعی کن روزی که صرفا توش عمومی خونده باشی یا صرفا توش اختصاصی خونده باشی اصلا نداشته باشی که بعدا تو ادامه دلیل تک درسی رو گفتی
31 خرداد خیلی خوب بوده اگه بتونی همین روند رو ادامه بدی وتعداد تست اختصاصی رو کم کم بیاری بالا خیلی بهترم میشه
فکر خوبیه که اول با عمومیا ساعتت رو ببری بالا و کم کم اختصاصی جایگزینش کنی
سعی کن تا میتونی تو تابستون پایه ی تخصصیا رو قوی کنی
حتی اگه اینجا هم گزارش ندادی سعی کن برای خودت حتما یادداشت کرده باشی و اخر هفته ها براینده کلیت رو حساب کنی و پیشرفتت رو از نظر کمی و کیفی بسنجی -
Maryam Nateqi خب الان فرق خاصی نمی کنه تو برنامت
باز چه عمومی بخونی تابستون و چه اختصاصی ، هر دو تا بعدا به کارت میاد مثلا همین عمومیا تو یازدهم و دوازدهم پایش قوی میشه و سوابقت بهتر میاد بالا و اختصاصی هم که هم کنکورش تاثیر داره هم تو مدرسه سرعت یادگیریت میره بالاromisa
متوجه شدم متشکرم رومیسا جون -
سارا M 0
سلام عزیزم سعی کن روزی که صرفا توش عمومی خونده باشی یا صرفا توش اختصاصی خونده باشی اصلا نداشته باشی که بعدا تو ادامه دلیل تک درسی رو گفتی
31 خرداد خیلی خوب بوده اگه بتونی همین روند رو ادامه بدی وتعداد تست اختصاصی رو کم کم بیاری بالا خیلی بهترم میشه
فکر خوبیه که اول با عمومیا ساعتت رو ببری بالا و کم کم اختصاصی جایگزینش کنی
سعی کن تا میتونی تو تابستون پایه ی تخصصیا رو قوی کنی
حتی اگه اینجا هم گزارش ندادی سعی کن برای خودت حتما یادداشت کرده باشی و اخر هفته ها براینده کلیت رو حساب کنی و پیشرفتت رو از نظر کمی و کیفی بسنجی -
romisa
متوجه شدم متشکرم رومیسا جونMaryam Nateqi خواهش می کنم
-
romisa
ممنون رومیسا جون چشم.
اتفاقا اختصاصی هارو هم الانا باید قوی کنم به قول شما، انشالله سعیم رو میکنم. -
romisa
من دو تا آزمون جامع از پایه زدم بعد تحلیل کردمش که کجا ها ضعف دارم
و برنامه ام این بود که تا آخر اردیبهشت رو این کم تسلطی ها و نخونده های پایه کار کنم خرداد هم دوازدهم
سر همین یکم زدن اون تست ها ازم زمان میبره
الان مثلا برای فیزیک سه تا فصل رو کامل مسلط شدم
و خوب کم کاریمو قبول دارم برای ساعت مطالعه -
@دختر-بهار
سلام به به ببین کی اینجاستخوش اومدی صفا آوردی
ساعت مطالعه خوب نیستتنوع درس کم تست نمی زنی
روزای اولی که گزارش میدادی بیشتر تست می زدیا
بیا یه برآیند کلی از خودت و شرایطت بهم بگو🥰romisa سلام
️
خوبین؟
مرسی️
ساعت مطالعه زیاد میشه اگه بتونم غلبه کنم به تنبلی
سه تا امتحان حضوری قراره بدیم که بیشتر برای اونا میخونم برای همین هم تست کم میزنم و هم بیشتر فیزیک و شیمی و ریاضی رو میخونم
کلا زیاد میکنم همه چی رو از امشب
مرسی️
-
zeinab dehghani
خوبم مرسی خودت خوبی
پس اسن سه تا امتحانم حل بشه دیگه اوکیه
بیا روزات رو تیکه تیکه کن مثلا بگو باید مثلا تا ۱۲ ظهر اینقدر ساعت مطالعه کنم تا ۵ بعدازظهر اینقدر و تا اخر شب اینقدر تا کم کم به اونساعت ایده آلت برسی
اینمیه روشه البته