بررسی هفتگی گزارش ها
-
Niki Finn
سلام
برای تست این روش خوبیه که اگه نتونستی بری کارگاه نکته تست رو ببینی ولی بعد که نگاه کردی حتما چن تا هم تست بزن که مطلب تثبیت شه
راجبه مقاومتی که بهش اشاره کردی سعی کن تایم زیادی بین بیدار شدن و شروع مطالعه نباشه یعنی بینش خیلی فاصله نیوفته و فاصلش در حد یه صبحونه خوردن یا یکم ورزش باشه
درسای سخت رو پشت سر هم نخون و بینش مثلا درسای اسون یا عمومی بذار -
دریا دریایی در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
ممنونم
اره یه فصل میخونم مثلا بعد قلم چی اون بودجه رو بر میدارم میزنم تا ببینم یاد گرفتم یا نهاین نظرات رو ندیدم حواسم نبود
قلم چی که البته تستاش بیشتر سخته ولی حتما کنکورهای اخیر هم میتونه گزینه خوبی باشه مثلا برای شیمی و فیزیک و همینطور عمومی ها کنکورهای اخیر ریاضی رو هم یه نگاهی بهش بنداز
اکثر مباحث مشترکهromisa
حتما انجامش میدم -
zeinab dehghani
سلام
اهان الان بیشتر متوجه شدم پس چون کلا اولویتت اینه که اونا رو جمع بندی کنی طبیعیه که تو برنامت بیشتر باشن خواهش می کنمromisa ععع میگما..اول اینکه طاعاتتون قبول باشه و این شبا مارو حتمن دعا کنین
دوم اینکه من جدیدن یه چیز عجیبی..شاید بشه گفت دلهره مانندی افتاده به جونم..اونم اینکه این همه چیزی ک تاالان خوندم،نکنه بعضیاشو یادم بره....فرمول و نکته هارو
مثلا ماالان یه دور قبلا دهم یازدهم رو برای امتحانای ترم و مدرسه بلاخره به زور خوندیم....الانم دوباره مرورشون میکنیما....ولی بازم این حس لنتی مثل خوره افتاده به جونم....
کلی هم سعی بر بیخیال بودنش دارمقرار بود اصن هم بهش فکرنکنم ولی باید اساسی این مشکل رو حل کنم...راه حلی دارین!؟
پ.ن: فکر کنم خیلیا این حسو دارن -
romisa ععع میگما..اول اینکه طاعاتتون قبول باشه و این شبا مارو حتمن دعا کنین
دوم اینکه من جدیدن یه چیز عجیبی..شاید بشه گفت دلهره مانندی افتاده به جونم..اونم اینکه این همه چیزی ک تاالان خوندم،نکنه بعضیاشو یادم بره....فرمول و نکته هارو
مثلا ماالان یه دور قبلا دهم یازدهم رو برای امتحانای ترم و مدرسه بلاخره به زور خوندیم....الانم دوباره مرورشون میکنیما....ولی بازم این حس لنتی مثل خوره افتاده به جونم....
کلی هم سعی بر بیخیال بودنش دارمقرار بود اصن هم بهش فکرنکنم ولی باید اساسی این مشکل رو حل کنم...راه حلی دارین!؟
پ.ن: فکر کنم خیلیا این حسو دارنzeinab dehghani در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
پ.ن: فکر کنم خیلیا این حسو دارنبا ازمونای جمع بندی(کنکورهای سال های اخیر) این مشکل برطرف میشه و یه درک روشنی برای ادامه راه بهت میده که ادامشو چجوری بخونم و چی کار کنم که فراموش نشه یعنی چجوری مرور کنم
اکثر بچه ها هر سه روز یکبار می زنن ولی دو روز یکبار هم میتونه باشه ولی اون چیزی که مهمتره تحلیلشه که ببینی کجاها یادت رفته
بری با تست زنی مشکل رو برطرف کنی -
zeinab dehghani در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
پ.ن: فکر کنم خیلیا این حسو دارنبا ازمونای جمع بندی(کنکورهای سال های اخیر) این مشکل برطرف میشه و یه درک روشنی برای ادامه راه بهت میده که ادامشو چجوری بخونم و چی کار کنم که فراموش نشه یعنی چجوری مرور کنم
اکثر بچه ها هر سه روز یکبار می زنن ولی دو روز یکبار هم میتونه باشه ولی اون چیزی که مهمتره تحلیلشه که ببینی کجاها یادت رفته
بری با تست زنی مشکل رو برطرف کنیromisa باشه..خیلـــی ممنون از کمکتون
حتمن انجامش میدم -
پاسخ: گزارش مطالعه بچه های همخوانی
سلامبچه ها اینجا به گزارش هاتون جمعه ی هر هفته فیدبک داده میشه
جمعه برای اینه که با دید کلی تری به عملکردتون نگاه بشه
لطفا موارد ذکر شده در تاپیک گزارش رو در نوشتن گزارش هاتون رعایت کنید
با تشکرromisa سلام رومیسا
چه تاپیک خوبی
منم میخوام بیام از فردا گزارش میدم با اجازه
فقط من برنامه آرش را دانلود کردم طبق اون میخوام گزارش بدم امکانش هست؟ چون خیلی از برنامه اش خوشم اومد
امروز عصر تازه استارتش را زدم
البته آنچنان رضایت بخش نبود امروزم -
romisa باشه..خیلـــی ممنون از کمکتون
حتمن انجامش میدمzeinab dehghani خواهش می کنم
-
romisa سلام رومیسا
چه تاپیک خوبی
منم میخوام بیام از فردا گزارش میدم با اجازه
فقط من برنامه آرش را دانلود کردم طبق اون میخوام گزارش بدم امکانش هست؟ چون خیلی از برنامه اش خوشم اومد
امروز عصر تازه استارتش را زدم
البته آنچنان رضایت بخش نبود امروزم -
@saghi-mortazavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
منم راه میدین از فردا شب انشالله بیام؟
️
سلام خوش اومدی
-
@saghi-mortazavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
منم راه میدین از فردا شب انشالله بیام؟
️
سلام خوش اومدی
-
سلام منم هستم یازدهممم یکی توضیح بده چی به چیه
-
amir Barsam در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلامخوش اومدین
تو پست اول تاپیک گزارش ها m.an کامل توضیح دادن راجبه نحوه ی گزارش دادن ساعت مطالعه.
تو این تاپیک هم هر اخر هفته راجبه گزارش ها یه فیدبک کلی داده میشه -
سلام به همه منم میتونم اینجا گزارش داشته باشم آیا؟!
-
Narin Hashempour در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلام دوست خوبم
پستت رو منتقل کردم اینجا تا بین گزارش ها نباشه
همه با هر پایه و مقطعی میتونن اونجا گزارش بدن
هفتگی هم تحلیل داریم و فیدبک بهتون تو این تاپیک داده میشه -
Narin Hashempour در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلام دوست خوبم
پستت رو منتقل کردم اینجا تا بین گزارش ها نباشه
همه با هر پایه و مقطعی میتونن اونجا گزارش بدن
هفتگی هم تحلیل داریم و فیدبک بهتون تو این تاپیک داده میشهromisa
خیلی ممنون