امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
shayan jafari من دارم. چون از پارسال گرفتم. با این که دارمش ولی شاید ازش استفاده نکنم. چون قدیمیه.
-
sallar savadkoohi نه منظورم اینه که میگین آقای طلوعی گفتن آرش فیزیک نداریم
من میگم طرف حسابمون آلاست اگه آلا گفت نداریم
اون وقت میایم حرفامون رو میزنیم -
Abolfazl Sattari تاااااامااااااام.
-
Ali Nemati 0
به نظرم الان که کسی نیست بگیم بهتره ادم خوب خالی میشه
خودشون باشن و بگیم چهار تا ریز و درشت بارمون میکنن دیگه هیچی -
81Sobhan گفتن 18 ؟!!
برنامه از شنبه شروع شده و بیشتر از 2 روزه ک گفتن قرار بوده دیروز منتشر بشه !
خانم مدیرم دیروز گفتن مشکلی نباشه تا پایان روز منتشر میشه
راجع به 18 ام فقط گفتن اگه عقب موندین از اون برنامه میتونین استفاده کنین -
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Ali Nemati 0
به نظرم الان که کسی نیست بگیم بهتره ادم خوب خالی میشه
خودشون باشن و بگیم چهار تا ریز و درشت بارمون میکنن دیگه هیچیدانلود انتقاد بیشرمانه
-
shayan jafari
بله پشتیبانی تو تیکت گفتن ۱۸ ام شروع میشه
شما هم بجا اینکه هی پیام رو ریپ بزنید و چت کنید درستون رو بخونید به نفعتونه
من ۲ صفحه رو نگاه کردم شما پای ثابت بودید -
Ali Nemati 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi نه منظورم اینه که میگین آقای طلوعی گفتن آرش فیزیک نداریم
من میگم طرف حسابمون آلاست اگه آلا گفت نداریم
اون وقت میایم حرفامون رو میزنیموات دا هِل؟
شما دبیر باشی موسسه میتونه مجبورتون کنه؟ -
![متن جایگزین](آدرس عکس )
نا امید نباشید دوستان شاید فرجی شد -
آقا تا آرشو نگیریم آروم نمیگگیریم!
-
Abolfazl Sattari در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
آقا تا آرشو نگیریم آروم نمیگگیریم!
تکبیر
-
shayan jafari
برادر من حتما مشکلی پیش اومده که یک شنبه قرار ندادن
امیدوارم بعدا پیشمون نشی چرا وقتمو الکی هدر دادم
موفق باشی -
سلام بچه ها
همه این حرفا درست کنکور نزدیکه همه استرس دارن از طرف خانواده و مدرسه و آلا وووو.......هزار مورد دیگه هم به شدت تحت فشارید اینا کاملا قابل درکه و واقعا حق دارید اما اما
میدونم سخته ولی لطفا قبل از فرستادن هر پیام یه ذره به عواقبش فکر کنید و به فکر آلا و کارمنداش باشید و اونارو هم مراعات کنید(میدونم الان میگید مگه اونا حال مارو درک میکنن مگه اونا مراعات مارو میکنن اصلا مگه اونا به ما فکر هم میکنن که یه همچین بلا هایی داره سرمون میاد) ولی خب نمیدونیم که چه مشکلی پیش اومده نمیدونیم قضیه چیه پس نمیتونیم قضاوت کنیم
بیاین یه کم با خودمون رو راست باشیم هیچکس نمیتونه کارایی رو که آلا برای دانش آموزا کرده رو نادیده بگیره خواهشا یادتون نره این همون آلاییه که چند هزار ساعت فیلم رایگان در اختیارتون گذاشته این همون موسسه ایه که راه ابریشم (که به جرعت کامل ترین و صد البته بی نظم ترین برنامه برای کنکوره) رو با قیمت خیلییی پایین تر عرضه کرده منتی هم نیست چون سیاستشون همینه اما بچه ها اینم درست نیست که حرف از بی انصافی و حقوق شرعی و حلال و حروم بزنیم آلا خیلی وقت پیش دینشو ادا کرده الانم لطفا صبور باشید دل ادمایی رو که بیشتر از هر کله گنده دیگه مملکت در حقمون لطف کردن رو نشکنید -
Fatemeh Maleki در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام بچه ها
همه این حرفا درست کنکور نزدیکه همه استرس دارن از طرف خانواده و مدرسه و آلا وووو.......هزار مورد دیگه هم به شدت تحت فشارید اینا کاملا قابل درکه و واقعا حق دارید اما اما
میدونم سخته ولی لطفا قبل از فرستادن هر پیام یه ذره به عواقبش فکر کنید و به فکر آلا و کارمنداش باشید و اونارو هم مراعات کنید(میدونم الان میگید مگه اونا حال مارو درک میکنن مگه اونا مراعات مارو میکنن اصلا مگه اونا به ما فکر هم میکنن که یه همچین بلا هایی داره سرمون میاد) ولی خب نمیدونیم که چه مشکلی پیش اومده نمیدونیم قضیه چیه پس نمیتونیم قضاوت کنیم
بیاین یه کم با خودمون رو راست باشیم هیچکس نمیتونه کارایی رو که آلا برای دانش آموزا کرده رو نادیده بگیره خواهشا یادتون نره این همون آلاییه که چند هزار ساعت فیلم رایگان در اختیارتون گذاشته این همون موسسه ایه که راه ابریشم (که به جرعت کامل ترین و صد البته بی نظم ترین برنامه برای کنکوره) رو با قیمت خیلییی پایین تر عرضه کرده منتی هم نیست چون سیاستشون همینه اما بچه ها اینم درست نیست که حرف از بی انصافی و حقوق شرعی و حلال و حروم بزنیم آلا خیلی وقت پیش دینشو ادا کرده الانم لطفا صبور باشید دل ادمایی رو که بیشتر از هر کله گنده دیگه مملکت در حقمون لطف کردن رو نشکنیدحاجی ناموسا تو هم دلت خوشه به مولا ://
-
Abolfazl Sattari اقاجون یع دلیلی دارن که اقای طلوعی ضبط نکرده دیگه