دشبورد جدید راه ابریشم
-
سلام دوست عزیز
بله همینکارو کردیم، هنوز فعال نشدهShahab Ebadi
دم شما گرمممممم -
سلام و خسته نباشید
و ممنون از زحماتتونالان دیگه عملا برنامه شروع شده و قرار بود داشبورد جدید دیروز اجرایی بشه
لطفاً پیگیری های لازم رو داشته باشید
ممنون -
سلام و خسته نباشید
و ممنون از زحماتتونالان دیگه عملا برنامه شروع شده و قرار بود داشبورد جدید دیروز اجرایی بشه
لطفاً پیگیری های لازم رو داشته باشید
ممنونvccc
آقا شهاب چند بار تاکید کردن که بخاطر قطعی های برق ممکنه یکی دو روز تاخیر بخوره -
vccc
آقا شهاب چند بار تاکید کردن که بخاطر قطعی های برق ممکنه یکی دو روز تاخیر بخورهmahan alizadeh پس الان ما همین فیلم های پارسال رو ببینیم؟
جزوه رو پرینت نگیریم؟ -
mahan alizadeh پس الان ما همین فیلم های پارسال رو ببینیم؟
جزوه رو پرینت نگیریم؟vccc
جزوه هایی فعلا آپدیت شده که جلوش نوشته شده مخصوص ۱۴۰۱
اون هایی هم که آپدیت نشده چیزی جلوش ننوشتن
پیله ها هم کلا قرار نیست محتوای اصلی جزوشون تغییر کنه و زیست یدونه پیله جدید داره -
دوستان عزیز سلام، صبح شنبتون بخیر
داشبورد رو که خدمتتون گفتم یک دو روزی تاخیر خواهد داشت، هرچند ما تمام تلاشمونو کردیم و میکنیم تا داشبورد زودتر بهتون برسه ولی عذرخواهی بنده رو بپذیرید.
محتوایی که الان قرار داره رو میتونید بر اساس برنامه مطالعاتی تابستان شروع کنید به تماشا کردن، اگه آپدیتی برای محتوای مربوط به این برنامه باشه انجام شده (همه بخش ها آپدیت نداره که، صرفا جاهایی که نیاز بوده آپدیت شده).
خلاصه که موفق و پیروز باشید -
دوستان عزیز سلام، صبح شنبتون بخیر
داشبورد رو که خدمتتون گفتم یک دو روزی تاخیر خواهد داشت، هرچند ما تمام تلاشمونو کردیم و میکنیم تا داشبورد زودتر بهتون برسه ولی عذرخواهی بنده رو بپذیرید.
محتوایی که الان قرار داره رو میتونید بر اساس برنامه مطالعاتی تابستان شروع کنید به تماشا کردن، اگه آپدیتی برای محتوای مربوط به این برنامه باشه انجام شده (همه بخش ها آپدیت نداره که، صرفا جاهایی که نیاز بوده آپدیت شده).
خلاصه که موفق و پیروز باشیدShahab Ebadi
خیلی ممنون
خب بالاخره مشکل برای همه پیش میادصبح که فیلم ها رو دیدم ، تو برنامه ریاضی بود اما فیلمی که قرار داشت ،پیله ۱۳، مربوط به هندسه بود واسه همین با خودم گفتم ای داد بیداد که آپدیت نشده و... واسه همین استرس گرفتم
باز هم دستتون درد نکنه
پس با این اوصاف جزوه های پیله ها رو پرینت بگیریم دیگه؟ اگر آپدیتی نیاز داشتن انجام شده و الان اپدیته؟
-
Shahab Ebadi
خیلی ممنون
خب بالاخره مشکل برای همه پیش میادصبح که فیلم ها رو دیدم ، تو برنامه ریاضی بود اما فیلمی که قرار داشت ،پیله ۱۳، مربوط به هندسه بود واسه همین با خودم گفتم ای داد بیداد که آپدیت نشده و... واسه همین استرس گرفتم
باز هم دستتون درد نکنه
پس با این اوصاف جزوه های پیله ها رو پرینت بگیریم دیگه؟ اگر آپدیتی نیاز داشتن انجام شده و الان اپدیته؟
خواهش میکنم دوست من
والا چیزی که من میدونم اینه که محتوا برای استفاده آمادست، حالا شما محض اطمینان توسط تیکت از دوستان پشتیبانی سوال کنید که یه وقت خدای نکرده هزینه پرینت جزوه ای که میگید هدر نره -
این پست پاک شده!
-
خواهش میکنم دوست من
والا چیزی که من میدونم اینه که محتوا برای استفاده آمادست، حالا شما محض اطمینان توسط تیکت از دوستان پشتیبانی سوال کنید که یه وقت خدای نکرده هزینه پرینت جزوه ای که میگید هدر نرهاین پست پاک شده! -
A Arshia Yazdian سنجاق این موضوع را در 2% برداشت
-
خواهش میکنم دوست من
والا چیزی که من میدونم اینه که محتوا برای استفاده آمادست، حالا شما محض اطمینان توسط تیکت از دوستان پشتیبانی سوال کنید که یه وقت خدای نکرده هزینه پرینت جزوه ای که میگید هدر نرهShahab Ebadi
سلام آقا شهاب
به سلامتی داشبرد فردا آماده میشه تا ما نتایج زحمتاتون رو ببینیم؟؟؟ -
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب
به سلامتی داشبرد فردا آماده میشه تا ما نتایج زحمتاتون رو ببینیم؟؟؟mahan alizadeh ولى كه چقدر ذوق زده ام
-
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب
به سلامتی داشبرد فردا آماده میشه تا ما نتایج زحمتاتون رو ببینیم؟؟؟ -
راستى يه نظر الان اومد تو ذهنم
وقتى وارد صفحه داشبورد ميشيم بجاى اينكه يه دايره سياه بچرخه ، مثل جستجوى دوره هاى رايگان نوشابه بياد بالاخيلى باحال و خوشمزه س
-
mahan alizadeh ولى كه چقدر ذوق زده ام
r sh
منم
اگه این قطعیه برق نبود الان داشتیم از داشبردمون لذت میبردیم
به قول دبیر شیمیمون که شوخی میکنه میگه : انارتیم دکنن قطعیه برق دله با درصد بالاعه خلوص -
Amirreza Vafaei Moghadam
بله درسته
گفتم شاید آقا شهاب سورپرایزی برامون داشته باشن -
خیلی خوب میشه اگر یک بخش چت آنلاین برای پرسیدن سوال به صورت گروهی وجود داشته باشه.
-
2 روز گذشت و خبری نیست !
-
خیلی خوب میشه اگر یک بخش چت آنلاین برای پرسیدن سوال به صورت گروهی وجود داشته باشه.
-
Shahab Ebadi
سلام آقا شهاب
به سلامتی داشبرد فردا آماده میشه تا ما نتایج زحمتاتون رو ببینیم؟؟؟سلام، روزتون خوش
والا فعلا که بچه های فنی درگیرشن، امروز قراره تموم شه و فردا برسه به دست شما ان شاء الله