طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
@sogand-m سلام ،اره به همین ادرس ،اگر تویه متن بالا بخونید بجا آدرس گفتن صا پست هم بنویسد اشکال نداره بالاخره فرقی نداره من که به آدرس پست کردم البته کپی شناسنامه یا کارت ملی هم باید باشه و کارنامتون احتمال زیاد باید مهر بشه و فرم خود پرچم که باید توسط مدیر مدرسه کامل بشه بعد تویه تیکت آپلود کن
حسین شاکری سلام . من همه ی کار ها رو کردم ولی کارنامه رو مهر نکردم چون جایی نخونده بودم که نیاز به مهر داره . اگه این چیز ها نیاز بود اون بالا توی خود کادر طرح پرچم نوشته میشد . برای تیکت هم فقط عکس برگه ی خود طرح پرچم آلا رو قرار داده بودم . باز هم نگفته بودن که باید از کپی شناسنامه و ریز نمرات هم عکس بگیریم و پشت کپی شناسنامه هم شمارمون رو بنویسیم
-
بچها ممنون میشم یکی توضیح بده
ما باید این فرم را ببریم مدرسه مهر و امضا بشه
بعد پست کنیم
تیک چی هس چطوری باید ارسال کنیم -
حسین شاکری سلام . من همه ی کار ها رو کردم ولی کارنامه رو مهر نکردم چون جایی نخونده بودم که نیاز به مهر داره . اگه این چیز ها نیاز بود اون بالا توی خود کادر طرح پرچم نوشته میشد . برای تیکت هم فقط عکس برگه ی خود طرح پرچم آلا رو قرار داده بودم . باز هم نگفته بودن که باید از کپی شناسنامه و ریز نمرات هم عکس بگیریم و پشت کپی شناسنامه هم شمارمون رو بنویسیم
James Johonson سلام مهر کارنامه رو واقعا منم مطمعن نیستم حتمی باید باشه یا نه ،ولی راستش من از تیکت پرسیدم گفت باید همه عکسارو آپلود کنی ،البته از تویه نرم افزارم نمیشه باید از سایت بفرستی
-
Parsa Amini خیلییی ممنون ،درست شد 🥰🥰🥰🥰🥰🥰پس کارنامه با مهر مدرسه و تکمیل شده فرم پرچم و کپی شناسنامه و اینکه پشت کپی شناسنامه شماره تلفن بنویسیم کافیهههه؟؟؟؟(من پشت کپی شناسنامه شمارامم نوشتم هرچند که روی پاکت هم بود)پس دیگه همچی اوکیه؟؟
حسین شاکری
من رو هر برگه ای که بود امضا مدیر و مهر مدرسه رو زدم
-
Hhh Hh در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
ی سوال....
امکان داره که خودمون حضوری مدارک رو ببیریم موسسه؟
یا نه
باید حتما پست بشع...بچه ها اگه میدونید جواب بدید لطفا...
ی سوال....
یا نه
نه حضوری نیارید پست کنید
-
ی سوال....
یا نه
نه حضوری نیارید پست کنید
-
سلام خدا کنه روزی نرسه الا بخواد صفر تا صداش هم پولی کنه چون مدیر میگه سیاست این موسسه ها هست لطفا جواب بدید الا پولی میخواد بشه؟
-
سلام خدا کنه روزی نرسه الا بخواد صفر تا صداش هم پولی کنه چون مدیر میگه سیاست این موسسه ها هست لطفا جواب بدید الا پولی میخواد بشه؟
سید رضا موسوی 0
نه کی گفته؟؟
اصلا این خدمات پولی که ایجاد شده بخاطر اینه که خدمات رایگان باقی بمونن و گسترده تر بشع.... -
@M-an خواهش میکنم یه راهی پیش روی بنده بزارین ، شما خودتون میتونید استثنا هایی قائل بشین دیگه
من الان تو مدرسم همه چیم امضا کردم حتی مبلغ شهریه که مونده بود رو هم دادم تا کارنامه بدن بهم برای ضمیمه کردن کنار مدارک
خواهش میکنم یکبار درخواست منو قبول کنید من واقعا توان کافی برای پک کامل ندارم
اگه میشه -
James Johonson عزیز تو فرم اصلی نوشته ضمیمه ممهور ریز نمرات
ممهور یعنی مهر شده -
چرا آدرس داخل برگه با اطلاعات پست آقا سهراب فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داخل برگه نوشته ۵۷ داخل پست نوشته ۵۹ -
من برای پست کدپستی رو وارد نکردم اشکالی نداره؟؟؟؟
-
Y T سلام .نه نیازی نیست چیزی به مدد جو بدی فقط برین پیش مددجوی خودتون بعد بگین که مدرک اینکه عضو کمیته هستین رو برای یه موسسه میخوای اونم یه فرم میده اسم موسسه رو روش مینویسه و مهر و امضا میکنه
Sina massahzadeh ممنون
-
ببخشید الان ما وقت داریم تا هفته دیگه فرم طرح پرچم رو پست کنیم ؟
-
Amir Teshnedel
شرایط شرکت در طرح پرچم کامل تو متن پست اصلی گفته شده و همه موارد باید برقرار باشه -
@m-an ببخشید من به احتمال زیاد دوشنبه یا سه شنبه هفتهٔ بعد کارهای پُستم انجام میشه
تا اون موقع وقت داریم؟!