طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
Sogand Adineh این سوال منم هست
بنده هم معدلم 16.65 شده
من تحت پوشش کمیته امداد هستم میتونم تو این طرح شرکت کنم؟
معدل سال دهمم 19.98ستایش جون فک نکنم مشکلی داشته باشه برای اونایی که تحت پوشش کمیته آن
حدس من اینه میخوان برای مدارسی که بیشتر از ۱۴نفر فرم میدن شرط معدل بزارن -
@m-an در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
amirmohammad 1
سلام سلامت باشید
حتما باید فایل نامه و ریزنمرات مهر و امضا شده باشهالان من کارنامه ندارم خب
خب داخل سایته فقط
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
sohrab در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
از مدارک قبل از پست کردن اسکن بگیرید و همه رو فقط در یک تیکت آپلود کنید
سلام
من تلاش کردم تو یک تیکت بفرستم اما نشد جدا جدا فرستادمفاضل جهانگیری جامه بزرگی ببخشید
عزیزان یکی به من کمک می کنه که چطور مدارک رو تو یه تیکت آپلود کنم، -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
@m-an در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
amirmohammad 1
سلام سلامت باشید
حتما باید فایل نامه و ریزنمرات مهر و امضا شده باشهالان من کارنامه ندارم خب
خب داخل سایته فقط
Abolfazl Mousavi پرینت بگیر
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی ببخشید
عزیزان یکی به من کمک می کنه که چطور مدارک رو تو یه تیکت آپلود کنم،فاضل جهانگیری جامه بزرگی فکر کنم یه عکس رو که اپلود کردید بفرستید و دوباره عکس بعدی رو اپلود کنید بفرستید
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی ببخشید
عزیزان یکی به من کمک می کنه که چطور مدارک رو تو یه تیکت آپلود کنم،فاضل جهانگیری جامه بزرگی وقتی یه عکسو میفرستی تو همون تیکت دوباره همونجوری که اولیرو فرستادی بعدیرو بفرست
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی وقتی یه عکسو میفرستی تو همون تیکت دوباره همونجوری که اولیرو فرستادی بعدیرو بفرست
ریحانه باقری الان امتحان می کنم
ممنون -
amirmohammad 1
گفتم که خدمتتون نه
فایل نامه خودمون باید باشه@m-an سلام خدمت شما من خیلی توضیح دادم متأسفانه مسله مدیر نیست حراست هم با این قضیه مشکل داره خودتون در جریان هستید که آموز و پرورش با هیچ موسسه ایی همکاری نداره اگه لطف کنید یا یک رایزنی با آموزش و پرورش بکنید که این مشکل حل بشه یا یک تغییراتی رو در فرم لحاظ کنید که مدیر بتونه با اطمینان این فرم شما رو امضا کنه چون تا حالا مورد توبیخی سر این قضیه ها بوده نمیشه کاری کرد...
-
از اونجایی که این مشکل واسه اکثر برادرا اتفاق افتاده از شما عزیزان الایی میخوام یه فکری واسه ما بکنید خداخیرتون بده....
-
@m-an سلام خدمت شما من خیلی توضیح دادم متأسفانه مسله مدیر نیست حراست هم با این قضیه مشکل داره خودتون در جریان هستید که آموز و پرورش با هیچ موسسه ایی همکاری نداره اگه لطف کنید یا یک رایزنی با آموزش و پرورش بکنید که این مشکل حل بشه یا یک تغییراتی رو در فرم لحاظ کنید که مدیر بتونه با اطمینان این فرم شما رو امضا کنه چون تا حالا مورد توبیخی سر این قضیه ها بوده نمیشه کاری کرد...
علی قربان زاده سلام علی آقا خب چرا براشون توضیح نمیدی از خدمات آلا
و بهشون بگو متنشو بخونن متوجه میشن قضیه از چه قراره این فقط معرفی نامه هست نه قرارداد همکاری -
علی قربان زاده سلام علی آقا خب چرا براشون توضیح نمیدی از خدمات آلا
و بهشون بگو متنشو بخونن متوجه میشن قضیه از چه قراره این فقط معرفی نامه هست نه قرارداد همکاریParsa Amini منم همین مشکل رو دارم قبول نمیکنن که متاسفانه
-
Parsa Amini منم همین مشکل رو دارم قبول نمیکنن که متاسفانه
amirmohammad 1
واقعا برام عجیبه مدیر مدرسه ما حتی پشت کپی شناسنامه ام هم امضا زد
-
amirmohammad 1
واقعا برام عجیبه مدیر مدرسه ما حتی پشت کپی شناسنامه ام هم امضا زد
Parsa Amini شاید میخواسته از شرت خلاص بشه