هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm میدونستم خواستم ببینم تو یادت هست
این بسی خوب است،
یسری باید بیامنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این بسی خوب است،
یسری باید بیامنه یادم رفته بود تقلب کردم
اره حتما بیا
خودم میبرمت
-
HADAF MAN نه بابا فدای سرت کلا هیچ وقت فال حافظ برای من درست درنیومده بار اول نیست
حافظ بسی با ما حال نمیکنهنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari عاشق این غزلم :)))
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید
غزل 231 :))گفتگوهای بی حاصل را هرگز پایانی نیست و ثمره ای جز اتلاف وقت ندارد. به جای صحبت، عمل واجب است، اما هر عملی در وقت و زمان مناسب خود. پس غصه بیهوده مخور و به جای آن در همه امور عاقلانه فکر کن و عجولانه تصمیم مگیر، چرا که کامیابی با توست.
انجمنو میگه ؟
بیا انقد ضایع بازی در اوردی حافظ فهمید
صبور باشید و صداقت پیشه کنید تا به مراد دل برسید. توکل به خداوند گره گشای مشکلات شماست و غم و اندوه را از دل برطرف خواهد کرد. از لحظات کمال استفاده را کرده و قدر آن را بدانید.دوران غم و غصه کوتاه است و همین دوران کوتاه تجربه های عظیمی به شما خواهد بخشید. خداوند به دل بندگان خود آگاه است. همه چیز را به خودش بسپارید.
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این بسی خوب است،
یسری باید بیامنه یادم رفته بود تقلب کردم
اره حتما بیا
خودم میبرمت
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm
سِکو مو شوخی نارم
رواله مرسی -
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari عهه نمی دونستم
تا جایی که یادمه ساقی یه زمانی فال میگرفت برامون -
@roghayeh-eftekhari عاشق این غزلم :)))
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید
غزل 231 :))گفتگوهای بی حاصل را هرگز پایانی نیست و ثمره ای جز اتلاف وقت ندارد. به جای صحبت، عمل واجب است، اما هر عملی در وقت و زمان مناسب خود. پس غصه بیهوده مخور و به جای آن در همه امور عاقلانه فکر کن و عجولانه تصمیم مگیر، چرا که کامیابی با توست.
انجمنو میگه ؟
بیا انقد ضایع بازی در اوردی حافظ فهمید
صبور باشید و صداقت پیشه کنید تا به مراد دل برسید. توکل به خداوند گره گشای مشکلات شماست و غم و اندوه را از دل برطرف خواهد کرد. از لحظات کمال استفاده را کرده و قدر آن را بدانید.دوران غم و غصه کوتاه است و همین دوران کوتاه تجربه های عظیمی به شما خواهد بخشید. خداوند به دل بندگان خود آگاه است. همه چیز را به خودش بسپارید.
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار چه خفن نمیدونستم
-
@دختر-بهار بزار ببینم میتونم کتابو بیارم
-
@دختر-بهار من امشب افتادم رو دور فال گرفتن :))
گفتم دیوان جلومه هر کی میخواد بگه -
0-0ftm
سِکو مو شوخی نارم
رواله مرسینوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
خیلیم عالی
️
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi مرسیییی
-
@yasin-sheibak سلام درگیر درس
خوبین شما؟
اتفاقا خوب شد اومدین
میخواستم بگین موافقین با ما بریم هر سه شنبه بیایم؟نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari خوبه درگیر درس خوبه
بخوبیت
سه شنبه خوبه من برام فرقی نداره اتفاقا این هفته هم امتحان دارم زیست و شیمی و زبان روزای زوج بقیه روزا درگیرم امروز فقط 7 ساعت زیست دوفصل خوندم -
HADAF MAN یعنی تمام مشکلاتی منو گفتی حافظ جون الا اونی که نیت من بود
اصلا این حافظ قصد کرده دست منو پیش تو رو کنهنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
بازم نیتت نبود ؟
شاید داره ب زبون بی زبونی میگه سوال بی ربط نپرس -
@roghayeh-eftekhari
نه عزیزم همینکه در کسری از ثانیه جواب دادی یعنی خیلی ماهری -
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار نیت کن
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi کردم:)
-
HADAF MAN نه
همیشه خدا همینه میگم هیچ وقت یادم نمیاد فال درست اومده باشه
حافظ با رخمان حال نمینمایدنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari بعد الان شما سه شنبه ها قراره بیای روز پنجشنبه اینجا چیکا میکنی؟!
-
@roghayeh-eftekhari خوبه درگیر درس خوبه
بخوبیت
سه شنبه خوبه من برام فرقی نداره اتفاقا این هفته هم امتحان دارم زیست و شیمی و زبان روزای زوج بقیه روزا درگیرم امروز فقط 7 ساعت زیست دوفصل خوندم -
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار اول غزل
غلام نرگس مست تو تا جدارانند