هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli آره یخچال هم صوتی تصویری هست داماد باید بده
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری ای دادا اتو بنزینی
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli هعییییی یه زیرزمین خشک و تاریک و سرد خونه داشته باشه قیمتش کمتر درمیاد
-
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli خیلی ممنون
ماشین خریدم یکی از این عکسا میذارم که با ماشین بابات پز ندی -
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
ماشین بابامم من خریدم براش -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli گفت بهم ثبت نامشو سینا انجام داد
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری زیارتش کردی؟
-
من میگم چرا دوساعته اینجا منو نگه داشتید رمان داشت به جاهای حساس میکشید دختره داشت عاشق پسره میشد
ای خدا حکمتتو شکر -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli آره ولی شربت شهادت ننوشیدم
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری شانس اوردی
-
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli تو شربت نیشکر میدی بابات شربت شهادت
-
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری شربت چیه؟
بیا شیر توتفرنگی -
گفتی ک فردا میاد
هزار تا فردا اومد
نیومد این...... -
AmirBarsamreplied to sina bigdeli on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli نمیدونم هی بابات تعارف میکنه
امروز واسه یکی از چک ها رفتم بانک -
sina bigdelireplied to AmirBarsam on ۱۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط sina bigdeli انجام شده
@امیرمسعود-جعفری داداش چک گفتی یادم انداختی بد بختیامو
این ثبت کردن چک داستان شده
ینی گریمو در اورده -
همه یجوری رفتن پشمام ریخ
216202/1000113