هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm سعی کن هر3 پایه باهم داشته باشی اونجوری باز دوازدهم فراموش میکنی
منم. همینو میگم
ولی اونی ک برنامه مینویسه
میگه
بعدش دوباره دوازدهم میخونی ک برا نهایی هم بشه
و این فک میکنم درست نیس
بخاطر همین اونشب راجبش با اعداد نظر سنجی کردم ازتون -
0-0ftm ازکجا مشاور گرفتی
همه میگن همروباهم داشته باشحضوری...
هوم منم تعجب کردم
شما هم از شهرتونه یا مجازی0-0ftm اهان جای معتبریه میشناسیش؟
من مامانم ب دانشجوهای پزشکی تو مرکز روستایی برای اینترنی و استیجری ک میان پیشش برای اموزش یکی از اونا مشاورمه
خیلی خوبه کلا از نظر انگیزشی برنامه خودم مینویسم فقط برا انگیزشی و بررسی درصدامه
ولی ی روش میگم بت برای برنامه ریزی همین امشب برای این هفته بنویس روش ضریب شنیدی اگ نشنیدی بگو بت بگم واس من خیلی خوب بود)) -
0-0ftm ازکجا مشاور گرفتی
همه میگن همروباهم داشته باشحضوری...
هوم منم تعجب کردم
شما هم از شهرتونه یا مجازی -
0-0ftm اهان جای معتبریه میشناسیش؟
من مامانم ب دانشجوهای پزشکی تو مرکز روستایی برای اینترنی و استیجری ک میان پیشش برای اموزش یکی از اونا مشاورمه
خیلی خوبه کلا از نظر انگیزشی برنامه خودم مینویسم فقط برا انگیزشی و بررسی درصدامه
ولی ی روش میگم بت برای برنامه ریزی همین امشب برای این هفته بنویس روش ضریب شنیدی اگ نشنیدی بگو بت بگم واس من خیلی خوب بود))@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی ی روش میگم بت برای برنامه ریزی همین امشب برای این هفته بنویس روش ضریب شنیدی اگ نشنیدی بگو بت بگم واس من خیلی خوب بود))اکثرا تو شهر پیش اون میرن و تعریفشو میکنن
اوهام خیلی عالیه
نمیدونمشاید شنیدم ولی بلد نیستم
-
@saghi-mortazavi پدره استوری کرده بود پدسگ ۳۰ سال کمرم خم شد تا بهت زبون فارسی یاد بدم حالا واسه من میقولی میقولی میکنی
-
@saghi-mortazavi پدره استوری کرده بود پدسگ ۳۰ سال کمرم خم شد تا بهت زبون فارسی یاد بدم حالا واسه من میقولی میقولی میکنی
-
ولی ی روش میگم بت برای برنامه ریزی همین امشب برای این هفته بنویس روش ضریب شنیدی اگ نشنیدی بگو بت بگم واس من خیلی خوب بود))اکثرا تو شهر پیش اون میرن و تعریفشو میکنن
اوهام خیلی عالیه
نمیدونمشاید شنیدم ولی بلد نیستم
0-0ftm اهان چند وقته میری؟
ببین تو هفت روز هفته ببین چقدر میخونی ضربدر 60 کن دقیقش بدست بیاد بعد ضرایب همه درسا بنویس جمعش کنی میشه 40 بعد دقیقتو تقسیم بر 40 کن عددی ک بدست میاد دوباره ضربدر ضریب هردرس کن
طول هفته برای اوندرس همونقدر وقت بزار
اگ چیزی عقبی یکی ب ضریبش اضافه کن از یکی دیگ یکی کم کن
اینجوری خیلی خوبه
چرا قلم چی نمیدی؟ -
0-0ftm ببین اقای ناصح زاده یا دکتر سعیدی پورم فکر کنم مشاوره دارن معمولا ازش راضین
هوم اره
میترسم راستش عوض کنم
بدتر شه اوضاع -
ببین تو هفت روز هفته ببین چقدر میخونی ضربدر 60 کن دقیقش بدست بیاد بعد ضرایب همه درسا بنویس جمعش کنی میشه 40 بعد دقیقتو تقسیم بر 40 کن عددی ک بدست میاد دوباره ضربدر ضریب هردرس کن
اینجوری خیلی خوبه
چرا قلم چی نمیدی؟@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجوری خیلی خوبه
چرا قلم چی نمیدی؟فک کنم .از آبان
هم پایه هم دوازدهم؟باهم
جالب بود مرسی امتحان میکنم️
️
️
همون اول ماز رفتم...اومد قلمچی هم برم.دیدم همین یکیو بزور هندل میکنم حالا برم دوتا بدم...
-
کاظم دوس دارم الان خفت کنم
بعد ریش ریشت کنم
بعد قیمه قیمه
بعد ..... -
اینجوری خیلی خوبه
چرا قلم چی نمیدی؟فک کنم .از آبان
هم پایه هم دوازدهم؟باهم
جالب بود مرسی امتحان میکنم️
️
️
همون اول ماز رفتم...اومد قلمچی هم برم.دیدم همین یکیو بزور هندل میکنم حالا برم دوتا بدم...
-
0-0ftm اگ خیلی وقته پیشش میری عوض نکن))
هوم .فقط برنامشو خودم یکم تغییر بدم شاید اینطوری بهتره🥲
-
کاظم دوس دارم الان خفت کنم
بعد ریش ریشت کنم
بعد قیمه قیمه
بعد .....sina bigdeli کاظم کیه
یچی مگم مدیونی بخندی