هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Moonchild on ۷ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
f.nalist فرزام بیا بشین نصیحتت کنم تا شاید توهم رستگار شدی ...
تاحالا تا ساعت ۳ صب بیدار بودی واسه اینکه فکر کنی چرا پنگوئن ها زانو ندارن؟من انجامش دادم پس معز خودت رو درگیر نکن تو در مراحل ابتدایی هستی هنوز نی نی سایت ک خوبهه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Moonchild on ۷ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
شبا ترسيدى زُل بزن از پنجرت به ماه
اگه حال داشتى بعضى وقتا سر بزن به خوابممممممممم..مم
البته اگه من بخوابممممممممممممم
لاییی لاییی لاییی لایییییییتفنقنقججفابتپعتیرجخعینزافقزنثافسزفنافزثهنحثه۴حثهثفهح۴قحه۵ق۷۵۹۷ق۲۴۷ج۳۷۵۹خج۵قبحهفرناعققعرخمرتق۵نخزقعثزخ۴نزخن۴ثعف ت، ت،عققکک
تاثیرات ۵ ساعت ریاضی هس -
فلسفه وجود نی نی سایت رو درک نکردم
-
Hhh Hhreplied to Mobeen on ۷ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
Mobeen
سلام
تو پی دی اف یا پرینت اطلاعات نهایی انتخاب رشته ، پایین اطلاعات و بالای کد رشته ها ی کد فکر کنم ۱۰ رقمی هست. با عنوان رسید انتخاب رشته
تو پیامکی که اومد کد پیگیری و کد رسید انتخاب رشته درج نشده بود. فقط نشته که در تاریخ و ساعت فلان و این تعداد رشته انتخاب شده.
و کد پیگیری ای رو من ندیدم. -
من درک نمیکنم
چرا باید دنبال کننده تا 44 بایدش بعد یهو فروکش کنه
این عدد 40 گیر کرده
نه یه دونه کمتر میشه نه یه دونه بیشتر
خودرگیری مزمن -
بچه ها کد پیگیری انتخاب رشته همون رسید انتخاب رشته اس یا فرق داره؟
سنجش برای من فقط رسید انتخاب رشته پیامک کرده، کد پیگیری از کجا باید گرفت؟
@تجربیا
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
_MILAD_
همینکه لخت نیستی تو عکس جای شکر داره... -
_MILAD_replied to DexterMoreRight on ۷ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_ با پوست و گوشت و استخون درکت میکنم
عکسه اینجوریه که دو تا عینک رو چشممه با پفک شکل صلیب درست کردم و خوبه فیلمشو نذاشتن چون تو فیلمش دارم بدترین فحشای کره زمین رو میدم .
-
_MILAD_ با پوست و گوشت و استخون درکت میکنم
-
_MILAD_replied to DexterMoreRight on ۷ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_
خاطرخواه زیاد داری...یه مشت رفیق دارم یه عکس بد ازم گذاشتن رفتم که کسی نفهمه منم
-
_MILAD_
خاطرخواه زیاد داری... -
دیروز تولد من بود آخرش به این ختم شد که اینستامو پاک کردم
-
هعییییی شانس نیست که .........️
پست 233781 از 1000113