هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
یه سوال به قولت چقدر وفا میکنی؟نگران نباش ریحانه خانوم
انلاین شدم میام پی ویت -
M Tg
نه سوال بود میخوام اخه یه چیزی بگم کنایه نبود -
Gharibe Gomnam تا اونجایی که بتونم...
تا اونجایی ک مجبور نباشم بزنم زیر قولم بهش عمل میکنم -
@دختر-بهار اره فقط باید اینقدر اروم باشید تا بقیه از خواب نپرند
-
بلند تر بخند....
بلندتر بخند یاد خونه بیوفتم ...
-
M Tg
خب پس بیا بهم قول بدیم بریم تا ۲۷ اسفند -
وقتی بیداری بقیه خوابن یه معضل
وقتی بیداری بقیه بیدارن یه معضل
وقتی خوابی بقیه بیدارن یه مشکل
وقتی خوابی بقیه خوابن یه مشکل -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to arthur morgan on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan هعیییی
"من سرم شلوغ" رو بهونه میکنم تا نفهمین امضام خوب نیست.
خیلی ممنونم ازت ، ان شاءلله
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Gharibe Gomnam on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
پروفایل
منتها یارو لکنت داشته اینطوری شد -
M Tg کمترین حق آدم اینه که جریان قراربگیره,ازت دلگیرم اول بابت اینکه این حق منو نادیده گرفتی!لااقل میگفتی مثلا کمی کم حوصلم فعلا و بعد...
ولی وقتی یهومیری از چت آدم دچار این سوال میشه که چرا؟ومگه اتفاقی بینمون افتاده بود؟نکنه براش اتفاقی افتاده؟وهزارویک سوال بیجواب دیگه...
.ازین گذشته دیشب به رقیه هم گفتم الان ب تو هم میگم اصلا مفیدترییین دلیل وجود شخصی هامون باهم مال همین اوقاته!قرارنیست همیشه خنده هامون سهم هم باشه!میتونه گاهی غر غرامون باشه,,,یا سبک کردن خودمون زحجم عظیم دغدغه هایی که درگیرشونیم!
این دغدغه ها میتونن لزومن دلیل اصلی ناراحتیمون نباشن؛اماااا میتونن آروممون کنن تا بعدا توخلوتمون بتونیم باذهن بازتر ب موضوع اصلی برسیم...
آقااا حرفموراحت بگم میشه این
اولا تو رابطه با آدمای سمی نمونین
دوم سریع روابطتونو برای حال بدتون بابقیه قیچی نکنین
دومیه از اولیه مهمتره
.
نهایتا خوشحالم که الان اینجایی -
arthur morganreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی امضاتون را ندیدم لی فکر کنم باحاله
-
Gharibe Gomnamreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
پروفایل
منتها یارو لکنت داشته اینطوری شد
عاااالی بود -
مهشید حسن زاده 0replied to _Aram_ on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار دخترکوشولوم داره بزرگ میشه
-
Gharibe Gomnamreplied to arthur morgan on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
الان شما میخوای کتاب بنویسی
باید بگی
امضایتان را ندیدم ولی فکرمیکنم باحال باشد -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to M Tg on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg
اینو که بزنی دیگه اگه منشنت کنه نمیاد بالا و اینکه تاپیک هم اصلا برات توی پیشنهادات نمیاد (مگر خودت بیایی توی دسته غیردرسی و از اون بالا انتخابش کنی) -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to arthur morgan on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan چرا همچین فکری میکنی ؟؟
جالبه برام بدونم! -
arthur morganreplied to Gharibe Gomnam on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اهان چه جالب خوب شد که یاد اوری کردید فرزندم من وقتی شمارا می بینم یاد گربم می افتم یک ابر کردمش زیر لباسم اینقدر باحال بود که نگید
-
همه تو خواب نازن
چه حالی میده یه پارج آب رو بریزی تو سرشونچه قیافه ای هم میگیرن اون لحظه
-
مهشید حسن زاده 0replied to _Aram_ on ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار نه مارال دوست داره بره اگه این سوالارو بفرسته
-
مهشید حسن زاده 0 من عذر میخوام عزیزم
ولی اینو خودت بهتر میدونی که
آدما نیومدن دورت و کنارت برای موقه شرایط بدت
255828/1000113