هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam خب سعی کنید خراب نشه لذت ببرید درس و تفریح و کار باید لذت بخش باشه من خودم سال قبل با افسردگی و حال خیلی بد درس می خوندم خیلی خیلی بد ولی الان دارم لذت می برم با الا خداروشکر و زندگی ام عوض شده حتی دیدم
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
ممنون از نصیحتتون -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخه من جزومو رنگی رنگی نمینویسم
من فقط واسم مهمه جزومو چطوری بنویسم؟
یه جور که بفهممش -
شما خیلی شبیه دخترا هستین
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شدهGharibe Gomnam
اینا از من داشته باشید همه ما انسان دارای ویژگی های مردانه و زنانه هستیم که این باعث میشه کامل باشیم اگر چیز خوبی باشه که زنانه باشه حتما حتما ازش استفاده میکنم چون سودش برام مهمه خیلی زیاد
-
اخه من جزومو رنگی رنگی نمینویسم
من فقط واسم مهمه جزومو چطوری بنویسم؟
یه جور که بفهممشنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam اهان اره می فهمم مثل من خودم رنگی رنگی میکنم چون لذت می برم از این کار خیلی خیلی زیاد
-
Gharibe Gomnam
اینا از من داشته باشید همه ما انسان دارای ویژگی های مردانه و زنانه هستیم که این باعث میشه کامل باشیم اگر چیز خوبی باشه که زنانه باشه حتما حتما ازش استفاده میکنم چون سودش برام مهمه خیلی زیاد
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
این رنگی رنگی وقت گیره
و تمرکز رو بهم میزنه
اینو منی که ۴سال تماااام دفترام رنگی رنگی بود ازهمون کلاس چهارم دارم میگم -
arthur morgan
این رنگی رنگی وقت گیره
و تمرکز رو بهم میزنه
اینو منی که ۴سال تماااام دفترام رنگی رنگی بود ازهمون کلاس چهارم دارم میگمنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam اره مچبرای من خیلی اثر داره چون دارم ازش به شدت لذت می برم و رغبت خوندن می گیرم از این کار
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخرش ۳ رنگ
من همههه رنگ خودکار داشتم
نارنجی
سبزپررنگ
سبز کم رنگ
زرد
بنفش
صورتی کمرنگ
صورتی پر رنگ
ابی کم رنگ
ابی پر رنگ
قرمز
و... -
Gharibe Gomnam اره مچبرای من خیلی اثر داره چون دارم ازش به شدت لذت می برم و رغبت خوندن می گیرم از این کار
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
خوبه لذت میبرین
ولی خب وقت گیره -
اخرش ۳ رنگ
من همههه رنگ خودکار داشتم
نارنجی
سبزپررنگ
سبز کم رنگ
زرد
بنفش
صورتی کمرنگ
صورتی پر رنگ
ابی کم رنگ
ابی پر رنگ
قرمز
و...نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam من البته سه رنگ استفاده می کنم که باید یک پر میان عوض بشه وهیچ دو نکته پشت سر همی یک رنگ نباشه
-
arthur morgan
خوبه لذت میبرین
ولی خب وقت گیرهنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam نه زیاد من که چندین صفحه می نویسم چون خیلی سرعتم بالاست
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی میرابل بهترین پرنسس ساخته شده بود بنظرم...
آخ که چقد من از برونو خوشم اومد -
Gharibe Gomnam من البته سه رنگ استفاده می کنم که باید یک پر میان عوض بشه وهیچ دو نکته پشت سر همی یک رنگ نباشه
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
اوووه
من الان رنگ قالبم آبیه و بقیه رنگها مثلا اونایی که مهم هستن رو مینویسم با رنگ قرمز -
دختر پاییز
zeinab dehghani
اولین بار شما منو زری صدا زدین:)️
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دختر پاییز
zeinab dehghani
اولین بار شما منو زری صدا زدین:)️
زری گفتن فقط بخاطر مخفف کردن زهرا نیست!
بلکه از زَر بودن(طلا بودن) هم میاد..
یعنی همونقدر ارزشمند و خاص!
زریِ خودمونی -
arthur morgan
ممنون از نصیحتتوننوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam نه بابا من فضولی کردم خیلی ببخشید که در چیزی که به من ربطی نداشت دخالت کردن
-
Gharibe Gomnam نه زیاد من که چندین صفحه می نویسم چون خیلی سرعتم بالاست
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
اره اون سرعت رو منم خیلی بالاست
درحدی که انگشت وسطی دست راستم متاسفانه مهرش اسیب دید
چون یه زمانی یه معلمی داشتم ایشون خییییلی تندتند میگفت ایشون ۳ سال معلمم بودن
و سرعت نوشتمم خیلی بالاست ولی خب خطم تعریف ندارع -
ولی میرابل بهترین پرنسس ساخته شده بود بنظرم...
آخ که چقد من از برونو خوشم اومدنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
سلام خانم رمان نویس -
Gharibe Gomnam نه بابا من فضولی کردم خیلی ببخشید که در چیزی که به من ربطی نداشت دخالت کردن
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
نه اصلا -
مهشید حسن زاده 0
سلام خانم رمان نویسنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni سلام
احوال شما؟
-
arthur morgan
اوووه
من الان رنگ قالبم آبیه و بقیه رنگها مثلا اونایی که مهم هستن رو مینویسم با رنگ قرمزنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam من سیاه و ابی و قرمز البته برنامم رنگیه مثل این
-
arthur morgan
نه اصلانوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam چرا ببخشید واقعا