هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari بی دلیل که نیست کاملا علمی هست درحد لازم
من فقط اینو نمیفهمم داداش چرا هر کسی تا میرسه میخواد تلاش 2 ساله دانشمندامون رو ببره زیر سوال فرض کن ما هم به اون درجه برسیم بعد ببینیم مردم دارند در مورد چیزی که نمیدونند کار ما رو زیر سوال میرن
-
@farzam-yousefi سلام
والا اجبار که نیست
و هرکسی اختیار داره بزنه یا نزنه
و خب با یه حساب کتاب کوچیک میشه متوجه شد که
مکانیسم واکسن چطوریه
و اگر واکسن زده بشه اصطلاحا سربازهای بدن برای مقابله با بیماری بیشتر میشن و راحت تر اون بیماری شکست داده میشه
حالا این وسط یه سری اخبار کذب هم تو کانال های خبری ( که ممکنه معتبر هم باشن) منتشر میشن ولی هیچ پایه و اساس علمی ندارن
مردم هم میخونن و باور میکنن و واکسن نمیزنن): -
من فقط اینو نمیفهمم داداش چرا هر کسی تا میرسه میخواد تلاش 2 ساله دانشمندامون رو ببره زیر سوال فرض کن ما هم به اون درجه برسیم بعد ببینیم مردم دارند در مورد چیزی که نمیدونند کار ما رو زیر سوال میرن
-
arthur morgan نه خب گفت هروقت رفتی بعدش میگم بی دلیل چیزیو به این دلیل قبول نکن منظورم این نبود
@roghayeh-eftekhari نه ببینید اگاهی هست من خودم دیدم که این ضد واکسن ها چه حرف های الکی میزنن که ادم دهنش باز میشه میگن میکروچیپ و اینا میذارن توی بدن و از دور مارا کنترل می کنند به قول یک نفر اگر کسی الفبای علم را بلد باشه خیلی راحت می تونه این شبیه علم هارا را نقض کنه
-
@farzam-yousefi سلام
والا اجبار که نیست
مکانیسم واکسن چطوریه
و اگر واکسن زده بشه اصطلاحا سربازهای بدن برای مقابله با بیماری بیشتر میشن و راحت تر اون بیماری شکست داده میشه
حالا این وسط یه سری اخبار کذب هم تو کانال های خبری ( که ممکنه معتبر هم باشن) منتشر میشن ولی هیچ پایه و اساس علمی ندارن
مردم هم میخونن و باور میکنن و واکسن نمیزنن): -
@roghayeh-eftekhari
یک جهش درست
ولی هر بیماری ای که جهش پیدا میکنه قطعا یک ریشه ای داشته
آنفولانزا قوی شده همون سرماست
وقتی واکسنش رو میزنی و مثلا بیای همون آنفولانزا رو بگیری ضعیف ترشو میگیری
این رو میشه واسه کروناهم تطبیق دادGharibe Gomnam حرفت درست نیست!
برات یه مثال ساده میزنم فرمول مولکوی لیپید و کربوهیدارت دقیقا کپیه همه
اما تعداد و درصد متفاوته
آیا لیپاز ها میتونن کربوهیدارت هارو گوارش بدن؟!
خیر
پس هر شناسه متفاوته
چون جهش پیدا میکنه
همونجور که وقتی سلول جهش پیدا میکنه کلا شناسه متفاوت میشه که بدن میتونه شناساییش کنه(درصورت سلامت و کارکرد درست دستگاه ایمنی) -
@farzam-yousefi حالا ببین خانم افتخاری منظورشون این نبود خب ولی ببین باید اگاهی لازم به جامعه داده بشه از قبل به قول امام علی مردم دشمن چیزهایی هستند که به ان جاهل هستند یعنی علم و شناختی ندارند
-
@roghayeh-eftekhari راستش من سواد کافی ندارم و به جهل خودم در این زمینه اگاهم برای همین از خانم پرستار گل maryam111
شما را توجیه کنندarthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari راستش من سواد کافی ندارم و به جهل خودم در این زمینه اگاهم برای همین از خانم پرستار گل maryam111
شما را توجیه کنندمن هم بی سوادم
ولی واکسنی که اپیدمی شده و کل جهان دارن ازش استفاده میکنن قطعا تحقیقات زیادی روش انجام شده و مورد تایید هست -
@farzam-yousefi سلام
والا اجبار که نیست
مکانیسم واکسن چطوریه
مردم هم میخونن و باور میکنن و واکسن نمیزنن):maryam111 همون شبه علم خودمون اه اه از این شبه علم متنفرم
-
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شما را توجیه کنندمن هم بی سوادم
ولی واکسنی که اپیدمی شده و کل جهان دارن ازش استفاده میکنن قطعا تحقیقات زیادی روش انجام شده و مورد تایید هستmaryam111 خخب دیگه اره ازمایش های بالینی خیلی زیادی انجام شده ولی حالا در کل شما که اشنایی لازم دارید که
-
@farzam-yousefi حالا ببین خانم افتخاری منظورشون این نبود خب ولی ببین باید اگاهی لازم به جامعه داده بشه از قبل به قول امام علی مردم دشمن چیزهایی هستند که به ان جاهل هستند یعنی علم و شناختی ندارند
هیچکس هم متاسفانه توضیحی نمیده
همش میگن واکسن بزنید اگه میگفتن چرا بزنید و با مسائل ساده نمیخواستم قانع کنند الان این مشکل پیش نمیومد -
واکسن بدن رو مقاوم میکنه که اگه اون ویروس وارد بدنت شد مقاوم تر مقابله بکنه با اون عامل بیماری
یعنی بدنت یک بار با ضعیف شده اون بیماری جنگیده و حالا اگه یک ویروس ازهمون نوع ولی جهش یافته بیاد وارد بشه بدنت مقاوم تره
شما یه نگاه به علائم اومیکرون و کرونا بنداز
میشه گفت ۹۵ درصد علائمشون مثل هم هستن ولی یکی از اون یکی قوی تر -
میدونید کلی از واکسن هایی که سال هاست تو دوران نوزادی تزریق میشه مثل فلج اطفال و خیلی های دیگه
اصلا تاییدیه WHO ندارن؟!
واکسن کویید که جای خود داره -
میدونید کلی از واکسن هایی که سال هاست تو دوران نوزادی تزریق میشه مثل فلج اطفال و خیلی های دیگه
اصلا تاییدیه WHO ندارن؟!
واکسن کویید که جای خود دارهmaryam111
و ما از این میتونیم نتیجه بگیریم که بچه هارو نبریم واکسن فلج اطفال بزنن؟
یا واکسن کرونا نزنیم -
maryam111
یا واکسن کرونا نزنیمGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
یا واکسن کرونا نزنیممتاسفانه این نتیجه رو میگیرن خیلیا
-
اصلا تاییدیه WHO ندارن؟!
واکسن کویید که جای خود دارهmaryam111 جدی؟چرا؟خیلی که باعث کمتر شدن این بیماری ها و به صفر رسیدن شون شدن که
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
یا واکسن کرونا نزنیممتاسفانه این نتیجه رو میگیرن خیلیا
maryam111
بله دقیقا منم منظورم همین هست -
maryam111 جدی؟چرا؟خیلی که باعث کمتر شدن این بیماری ها و به صفر رسیدن شون شدن که
arthur morgan بله جدی
مفیده
جلوی کلی از بیماری ها و هم میگیره
اما WHO فکر میکنه هنوز تحقیقاتش کامل نیست واسه تایید کردن -
اصلا تاییدیه WHO ندارن؟!
واکسن کویید که جای خود داره