هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هعی...
-
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam جدیدی یاد گرفتی ها همه رو یکجا تو یک پیام منو تک باید بفرستی!!
-
danial hosseinyreplied to f.nalist on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
برای خودت اگه قراره کاری کنی، بکن.
اگه هم نمیخوای برای خودت کاری کنی، دیگه بحثی نیست... -
اخه این باید انگار تو اینجا مطرح شه
بعد مدیریت آزمون رو که منظورم نیست تاپیک بزنمهعیییییی
-
danial hosseinyreplied to Zahra.HD on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
چه فاز سنگینی همهچی سفید سیاهه چیزی رنگی نی؟ -
danial hosseinyreplied to ari_14 on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
من از هر جهتی وارد شدم نمیشد بد نخونی -
ari_14replied to danial hosseiny on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عجباا
اصن چیز کردم -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to danial hosseiny on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny نمیدونم دقیقا چمه=/
یه چیزی هس ولی فقط اون نیسچرا یه چیز رنگی هس شارژ گوشیم قرمزه🥲۱۳٪
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to ari_14 on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
۱۲شد=) -
danial hosseinyreplied to ari_14 on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
چیز نکن -
danial hosseinyreplied to Zahra.HD on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
تا ارتباطمون باهات قطع نشد برو بزن شارژ -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to ari_14 on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii من به بخشی از تختم تبدیل شدم
-
ari_14replied to danial hosseiny on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny باشه
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to danial hosseiny on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny مامانم هر وقت صدام کرد میرم
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to ari_14 on ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
282180/1000113