هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ما دانشگاهم بریم درسای غیرتخصصی داریم چندواحد
-
Marzieh Abouei
کاظم تو خواب کنکور ۹۹ هس آزمون بعدی میره تو خواب کنکور ۱۴۰۰@حامد-صباحی سلام حامد جان تل را یک چک کن
-
Marzieh Abouei
کاظم تو خواب کنکور ۹۹ هس آزمون بعدی میره تو خواب کنکور ۱۴۰۰@حامد-صباحی وحشتناک بوداااا دینی من زیر ۸۰ نمیزدممم این سری به سوالایی داده بوددد ریزززز
-
arthur morgan
سپاسگزارم
منم خوبم
اوضاع درسی خوب پیش میره؟Nafas Hadian 0 خداروشکر
اره خوبه خداروشکر -
Nafas Hadian 0 خداروشکر
اره خوبه خداروشکرarthur morgan
الحمدالله -
@امیرمسعود-جعفری من دلم کبابه واسه همسایمون واسه قطار مشهد یزد...واسه قطع عضو واسه اینکه ۸ نفر برین بعد ۴ نفر برگردین ....با قطع عضو برگردین....مادر خانواده بره...دختر و داماد و نوه هم برن......
Marzieh Abouei هوممم
سخته... -
@farzam-yousefi والا
-
فعلا🤍
-
@soniaaa
نره بهتره چون الان بیشتر بچه ها به خاطر ترس از نمره دارن دوازدهم رو می خونن خوب به همین خاطر می تونن تو کنکور حداقل درصد ۴۰ بزن
بنابراین دیگه بدبخت شدیم واسه قبول شدن تو رشته های خوب باید میانگین ۸۰ داشتع باشیم مثل کنکور ۹۸ -
@farzam-yousefi والا
-
مجتبی ازاد در پشت کنکور/ گفته است:
@soniaaa are you killing me?
ب من بود ک اول تیک تیکت میکردم بعد قیمه قیمت میکردم بعدش ب سیخ میکشیدمت اخرشم میدادم گربه ها میخوردنت
حیف حیف ک اینا از ی انسان متشخص برنمیاد
-
@farzam-yousefi ب مولا...
-
@حامد-صباحی وحشتناک بوداااا دینی من زیر ۸۰ نمیزدممم این سری به سوالایی داده بوددد ریزززز
Marzieh Abouei
دینی رو زمان کنکور از یه دانش آموز اصل کنکوری بپرسی از یه روحانی خوب تر می دونه -
مجتبی ازاد در پشت کنکور/ گفته است:
@soniaaa are you killing me?
ب من بود ک اول تیک تیکت میکردم بعد قیمه قیمت میکردم بعدش ب سیخ میکشیدمت اخرشم میدادم گربه ها میخوردنت
حیف حیف ک اینا از ی انسان متشخص برنمیاد
@soniaaa الان تشخص رو قشنگ حسش کردم
-
@soniaaa الان تشخص رو قشنگ حسش کردم
Mohammad Lotfi 0
شما مشکلی داری؟!.
-
Marzieh Abouei
دینی رو زمان کنکور از یه دانش آموز اصل کنکوری بپرسی از یه روحانی خوب تر می دونه@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Marzieh Abouei
دینی رو زمان کنکور از یه دانش آموز اصل کنکوری بپرسی از یه روحانی خوب تر می دونهمن که جام جهنمه این همه اطلاعات دینی برای چه می خوام؟!
️
️
-
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Marzieh Abouei
دینی رو زمان کنکور از یه دانش آموز اصل کنکوری بپرسی از یه روحانی خوب تر می دونهمن که جام جهنمه این همه اطلاعات دینی برای چه می خوام؟!
️
️
-
Mohammad Lotfi 0
شما مشکلی داری؟!.
@soniaaa مگه میشه با یه انسان متشخص مشکل داشت؟!
خیر مشکلی ندارم -
@farzam-yousefi
حاجی ناراحت نیستم با این کنکور اش به خدا مشکل دارم