هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to Saghia on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi ب کنکوریا گیر میدیم
-
Saghiareplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 گنا دارن بشر
-
:)))))
-
سوت بلبلی
-
مهشید حسن زاده 0replied to Saghia on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi پاک میشن اینجوری
-
مهشید حسن زاده 0replied to ari_14 on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii تیشده
-
سر درد️️
-
Helorikaareplied to Michael Vey on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@haniehno
با مربی کار میکنی؟
برنامت چند روزست؟
خب اول هر برنامه این طوریه
مثلا اگه برنامت 2 هفته ای باشه هفته اول همش آه و ناله میکنی
هفته دوم دیگه عادت کردی
دوباره وقتی برنامه جدیدتو میگیری هفته اول سخته هفته دوم عادت میکنی
درضمن من یاداور بشم که اگه تغذیه اصولی و درست نداشته باشی موهات میریزه هااا -
Michael Veyreplied to AmirBarsam on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری یس
-
pouya hosein pourreplied to -Dr_Ugger- on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First من دسر در میرم)دسرها ،
-
Kosar A003نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط Kosar A003 انجام شده
بمن چه ک مربی بستریه
باشگارو باز بزارین =|
من کیسه بوکسمو میخام :|
ایش :| -
Saghiareplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 ایییی
-
Miss.Jokerنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شده
"سن ساخته مغز آدمه،
وقتی خودتو تسلیمِ دنیا کنی، پیر میشی!"The Expendables (2010)
-
چخبر
-
AmirBarsamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 خوبه دیگه،تنبل هم نبودم که شدم(از نوع حیوانی)
-
AmirBarsamreplied to Michael Vey on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey شما دخترین یا پسر ؟
-
@Felli
آره با مربیم
یه برنامه سه روزه نوشته بقیه شو نمیدونم قراره بازم بنویسه یا همون تکرار شه
برا من به هفته نکشید دوروز شد
تغذیه م تغییر خاصی نکرده -
pouya hosein pourreplied to AmirBarsam on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری داشمه
-
421361/1000113