هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بانک تا ساعت چندبازه فردا برم یه حساب باز کنم یعنی خاک تو سرم با حساب مسکنم یه انتقال وجه نداره با گوشی من نمیدونم چرا
دوستان دقت کنید که میلاد به من بدهکاره وداره تلاش میکنه بدهی شو صاف کنه
تشویقش کنید -
_____ دوستان دقت کنید میلاد پول لازمه و یه سربازه که تو جاده است .
دوستان دقت کنید میلاد مثل هاپو ها داره دروغ میگه
به من 800 هزار تومن بدهکاره -
_____ دوستان دقت کنید میلاد پول لازمه و یه سربازه که تو جاده است .
دوستان دقت کنید میلاد مثل هاپو ها داره دروغ میگه
به من 800 هزار تومن بدهکاره -
@Soniaaa باش
-
سلام
-
_____
تو داری پول زور میگیری از من
پول منو کی میاری بدی هاپو.
-
@Elham650 بعد از بخشیدن هم آسیب دارم میبینم ای کاش جسمی بود آسیب های که وارد میکرد ،جوری آسیب روحی بهم وارد شده که از همه ادما میترسم ،از ارتباط برقرار کردن
به نظر خودم خنده دار این حرفای میزنم
ممنون که باهام هم کلام شدی@فرناز-مقیمی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Elham650 بعد از بخشیدن هم آسیب دارم میبینم ای کاش جسمی بود آسیب های که وارد میکرد ،جوری آسیب روحی بهم وارد شده که از همه ادما میترسم ،از ارتباط برقرار کردن
به نظر خودم خنده دار این حرفای میزنم
ممنون که باهام هم کلام شدیکسی که آرامش روحی رو از آدم میگیره باید از زندگی حذف شه
خیلی وقتها اولویت باید خودت باشی
خواهش میکنم -
کم کم جوری میبرتت جایی که یهو میبینی افتادی تو یه چاه و نمیتونی ازش دربیای
-
خب امروز رفتم دارخونه خاله ام ازم کار کشید اونجا پای سیستم که کاری ندارم اخرشم یه شکلات بهم انداختن که مثلا انرژی زا بود که مزه کوفت میداد انگار قرص آهن و زینکو مخلوط کردی با یکم مرگ موش یه ذره شکلاتم ریختی روش بگو آخه احمقی میری از تو داروخونه شکلات میخری خاله ام بهم رحم نکرد
دیگه از بقیه چه انتظاری دارم
-
حتی دیدن اینگونه حرف ها هم سبب ترغیبم میشه
-
ب جایی رسیدم شدیدا دوس دارم یکی بجام تصمیم بگیره و هم کسی اینکارو کنه قبلش فاتحشو بخونه
خنده داره واقعا
چن چندم با خودم!؟ -
_____
تو داری پول زور میگیری از من
پول منو کی میاری بدی هاپو.
-
خب امروز رفتم دارخونه خاله ام ازم کار کشید اونجا پای سیستم که کاری ندارم اخرشم یه شکلات بهم انداختن که مثلا انرژی زا بود که مزه کوفت میداد انگار قرص آهن و زینکو مخلوط کردی با یکم مرگ موش یه ذره شکلاتم ریختی روش بگو آخه احمقی میری از تو داروخونه شکلات میخری خاله ام بهم رحم نکرد
-
نتیجه اخلاقی :پول منو بیار بده.