هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Felli به نظر میاد زهر خوردن آسون تر باشه
-
@haniehno
تو کنکور قراره با سوال های ساده ساده سوپرایز شد -
یکی از استادا تدریس نکرده
ولی ارائه مقاله برای جلسه بعد میخواد
از ۳۳ نفر به نمایندگی داوطلب شدم چون کسی نپذیرفت این وظیفه رو
چرا که حق کپی نداریم -
@Hamid-s فکر نکنم کنکور اینقدراهم ساده بشه
با اینکه مخالف زیاد داره ولی طرفدار آزمون های سخت کانونم .
همین سختیا و خراب کردن آزمون ها بهم کمک میکرد بهتر بخونم
هرچند خون جیگر شدم : /@haniehno
نه این کلک های تبلیغاتی استادا هست
که میگن با سوالای ساده ساده از جزوه من روبرو میشین در حالیکه مبری میبینی هیچکدوم نیومده -
چرا که حق کپی نداریم@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا که حق کپی نداریممنم تو دانشگاه شیراز ی دو واحد عمومی برداشته بودم همون جلسه اول باید ارائه مطلب میدادیم ولی چون حروف الفبا بود من ی بیست روز وقت داشتم
البته اون ترم تابستان بود وقتش کلن کم بود برای همین عجله داشت استادش -
@haniehno
نه این کلک های تبلیغاتی استادا هست
که میگن با سوالای ساده ساده از جزوه من روبرو میشین در حالیکه مبری میبینی هیچکدوم نیومده -
امسال کلن عجیب بود...من خبر دارم رتبه ۳۰۰۰ منطقه سه پزشکی قبول شده...
-
MohsenTaheri دانشگاه تیپ ۳ میشه اونم
یا تعهدی -
یا تعهدی@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یا تعهدیمهم نیست...اتفاقا دانشگاه مرکز استان خودشم هست... در هر حال آورده مهم اینه... قبلن ۳۰۰۰ پرستاری مرکز استانو ب زور می آوردی...
-
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا که حق کپی نداریممنم تو دانشگاه شیراز ی دو واحد عمومی برداشته بودم همون جلسه اول باید ارائه مطلب میدادیم ولی چون حروف الفبا بود من ی بیست روز وقت داشتم
البته اون ترم تابستان بود وقتش کلن کم بود برای همین عجله داشت استادشMohsenTaheri
مشکل اینه من یه هفته وقت دارم که ۴ روز گذشته چون به کامپیوتر و word نیاز داشتم و چون دانشگاه ما آنتن و نت نداره نمیتونم عملا کتاب ها و مقاله های مختلف رو مطالعه کنم
از طرفی هم تا کتاب تو گوشی باشه نمیتونم عملا کار کنم و مطالعه کنم و برگشتم شهرمون تا ازش کتاب های ابتدایی رو بگیرم و بررسی کنم موضوع رو -
یا تعهدی -
MohsenTaheri
مشکل اینه من یه هفته وقت دارم که ۴ روز گذشته چون به کامپیوتر و word نیاز داشتم و چون دانشگاه ما آنتن و نت نداره نمیتونم عملا کتاب ها و مقاله های مختلف رو مطالعه کنم
از طرفی هم تا کتاب تو گوشی باشه نمیتونم عملا کار کنم و مطالعه کنم و برگشتم شهرمون تا ازش کتاب های ابتدایی رو بگیرم و بررسی کنم موضوع رو -
MohsenTaheri
طرف با ۲۱۰۰۰ انسانی اومده
یا یه نفر ترازش ۶۱۰۰ هست ولی چون سهمیه داره اومده با ما میخونه
یعنی یه نفر خودشو بکشه تا به یه رشته که دلخواهش برسه بعد با چنین افرادی مواجه بشه -
MohsenTaheri
از طرفی هم تا کتاب تو گوشی باشه نمیتونم عملا کار کنم و مطالعه کنم و برگشتم شهرمون تا ازش کتاب های ابتدایی رو بگیرم و بررسی کنم موضوع رو@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
MohsenTaheri
از طرفی هم تا کتاب تو گوشی باشه نمیتونم عملا کار کنم و مطالعه کنم و برگشتم شهرمون تا ازش کتاب های ابتدایی رو بگیرم و بررسی کنم موضوع رومنم اولا اینجوری بودم... حتی لپ تاپ هم ندارم... با گوشیم مقاله و اینا رو دان میکنم بعد میرم از سیستمای دانشگاه پاورش می کنم...
-
@haniehno
دقیقا مثل خوی یا ارومیه که تعهد خدمت داره و خیلی زیاد باید تو اون شهر خدمت کنی...@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@haniehno
دقیقا مثل خوی یا ارومیه که تعهد خدمت داره و خیلی زیاد باید تو اون شهر خدمت کنی...تعهدو میشه خرید ولی گرونه...