هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Sevilay
راستی الان وسط برجیم .....
نصف حقوقتون رو بزنین به من بزارم تو بورس ، سودبیاره تا اخر ماه 4 برابرش رو برگردونم....
بعد 50 50 تقسیم کنیم.....دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farhadd
میخوام جمعبندی مازو برم خودم دستم تنگه داری ی دو تومن بزن خودت ب حساب من -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شده
ولی من الان به یهt8 KMC هم راضی ام حالا تو بگو چینی هست !
خیلیم خوشکله -
_Biliifti_ بانو من هم؟ مگه شما پول جمع میکنین؟
شما که گفتین مخارج سفر با منه !؟
خداروشکر که همکاری میکنین در جمع کردن هزینه سفر
من تنهایی پول از کجا میاوردم!!علی
@Valicheki
اون سانتافه آبی بود میخواستی بفروشی کسی پیدا نشد یادته ؟ به من 25 تومن بده مشتریش رو پیدا کنم
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده@Farhadd
نه که پیکانم گاز سوز نیست و بنزین میخوره فقط(🧿)
ترجیحم این بود پول بنزینشو با این فقره آدمی که آنلاینن تقسیم کنم،دیگه توهم جوونی مخارجت بالاست گفتم یه ثوابیم ببریم این وسط -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ولی من الان به یهt8 KMC هم راضی ام حالا تو بگو چینی هست !
خیلیم خوشکلهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Deleted-Account0
خوشگله؟ خفنهههههه
انصافا خفنه -
آفرود
عجبییه !
توقع داشتم مثلا الان رحمان بیاد اینو بنویسهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Deleted-Account0
متوجه ادیتش شدم و برا ادیت شدش پرسیدم چرا -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
آره خیلی خوبه:) -
@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
۲ تومن....
حالا چون تویی و نون و نمک سهراب رو خوردیم باهم و دل صاف و بخشنده ای داری یک و نه صد و نود و نه و پونصد بزن
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
خیلی لطف کردیم واقعا -
@Farhadd
ترجیحم این بود پول بنزینشو با این فقره آدمی که آنلاینن تقسیم کنم،دیگه توهم جوونی مخارجت بالاست گفتم یه ثوابیم ببریم این وسطدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_
اون چشم نظر عالی بود -
@Sevilay
میگم هوا چقدر خوبه
هعییییی کنکور رو بدیم من هرروز پیاده روی چندین ساعته میرم ....فرهاد در درون خودش: این اخرین بار بود از سونیا خانوم پول میخوای ....
یه چیزم بدهکار شدیمدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farhadd
تا تو باشی پول نخوای -
_Biliifti_ بانو من هم؟ مگه شما پول جمع میکنین؟
شما که گفتین مخارج سفر با منه !؟
خداروشکر که همکاری میکنین در جمع کردن هزینه سفر
من تنهایی پول از کجا میاوردم!!علی
@Valicheki
اون سانتافه آبی بود میخواستی بفروشی کسی پیدا نشد یادته ؟ به من 25 تومن بده مشتریش رو پیدا کنم
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farhadd
نه داداش منصرف شدم...لازمش دارم -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی ب ایرانگردی با دوچرخه هم راضیم اینم خیلی خوبهه
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
هیچی خیال نمیکردم ،دخترام به ماشینای آفرود علاقه داشته باشن
الان یکی دیگه میاد که به موتور تریل هم علاقه داره -
@Sevilay
هیچی خیال نمیکردم ،دخترام به ماشینای آفرود علاقه داشته باشن
الان یکی دیگه میاد که به موتور تریل هم علاقه دارهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Deleted-Account0 آهان
موتور چهارچرخارو دوس دارم -
@Farhadd
ترجیحم این بود پول بنزینشو با این فقره آدمی که آنلاینن تقسیم کنم،دیگه توهم جوونی مخارجت بالاست گفتم یه ثوابیم ببریم این وسط_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Farhadd
ترجیحم این بود پول بنزینشو با این فقره آدمی که آنلاینن تقسیم کنم،دیگه توهم جوونی مخارجت بالاست گفتم یه ثوابیم ببریم این وسطصدسال ماشین باشه براتون ....
یه جوری میگین جوونی! اونوقت شما چند سالتونه مگه؟ فوقش یک یا دو یا 3 سال فرق داریم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Farhadd
ترجیحم این بود پول بنزینشو با این فقره آدمی که آنلاینن تقسیم کنم،دیگه توهم جوونی مخارجت بالاست گفتم یه ثوابیم ببریم این وسطصدسال ماشین باشه براتون ....
یه جوری میگین جوونی! اونوقت شما چند سالتونه مگه؟ فوقش یک یا دو یا 3 سال فرق داریم
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یک یا دو یا 3 سال فرق داریم
بزرگترم ازت آره
@Farhadd در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
صدسال ماشین باشه براتون
خار بشه بره به چشم حسوداش🧿