هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها میخواستم در مورد کتاب تست ریاضی منو راهنمایی کنین
من کتاب تست ریاضی دوازدهم رو نداشتم حالا نمیدونم چه کتابی بگیرم و جامع بگیرم یا تک پایه، کدوم بهتره؟I_Fatemeh_l ببین اول از همه استادت چجوریه درست درس میده مفهومی درس میده؟ نری ی کتاب تست خیلی سخت بگیری نفهمی چی میگه بخوره تو حالت
اگه تدریست اوکیه
من جامع ایکیو رو خیلی دوسداشتم خوب بود متنوع بود تستاش
با توجه ب سطح سخت کنکور
باز ایکیو بهتره -
@nazanin-mirzai
این جمله یبر لب جوی بشین و گذر عمر ببین
دیگه بی اعتبار...الان کافیه هوایی که نفس میکشی رو ببینی قشششنگ گذر عمر میکوبه تو صورت آدمofficer k دارک شد بخدا
-
@ma-a
ثانیه به ثانیه ی استرستون رو درک میکنم
از ته دلم امبدوارم سایت بالا بیاد و تایید کنید نمراتتون رو
با اینکه بازم استرسش میمونه ولی حداقل آدم خیالش بابت تایید کردن راحت میشه -
@nazanin-mirzai امیرمسعود جعفری بودم یه زمانی
ممنون بد نیستم.امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید@ABR_DJ ممنونم همچنین برای شما
️
-
نام اثر: زمانی که برای فرار از دست دروس تخصصی در خرداد ماه حاضری دست به هر کاری بزنی(طرح جلد جزوه دفاعی ای هست که برای درس دفاعی در زمان خرداد ماه زدم) -
officer k دارک شد بخدا
-
نام اثر: زمانی که برای فرار از دست دروس تخصصی در خرداد ماه حاضری دست به هر کاری بزنی(طرح جلد جزوه دفاعی ای هست که برای درس دفاعی در زمان خرداد ماه زدم) -
نام اثر: زمانی که برای فرار از دست دروس تخصصی در خرداد ماه حاضری دست به هر کاری بزنی(طرح جلد جزوه دفاعی ای هست که برای درس دفاعی در زمان خرداد ماه زدم)@سینا-بیات زمان امتحانات انواع استعداد های آدم شکوفا میشه
-
officer k مرسی در کل
-
officer k مرسی در کل
-
@M-Tina کتاب درسی رو درس نمیداد، هرچی دوست داشت میگفت و گفته بود باید جزوه کنید و برام بیارید
-
@سینا-بیات واسه ما با آیپدش میومد اصلا مسخرههههه...
خداروشکر تموم شد
من که هیچوقت نشد بشینم درست حسابی حرفاشو گوش کنم زیست بود همیشه به دادم میرسید@M-Tina آره واقعا، خوب شد تموم شد، من ترم اول خیلی باهاش دعوا داشتم، با نصف معلما دعوا داشتم کلا، با مدیر قبلیمون(ترم دوم عوض شد) هم کم مشکل نداشتم، روحانی مدرسه که هیچ، سایه هم رو با تیر میزدیم
، سر همینا مدرسم رو دارم عوض میکنم
-
I_Fatemeh_l ببین اول از همه استادت چجوریه درست درس میده مفهومی درس میده؟ نری ی کتاب تست خیلی سخت بگیری نفهمی چی میگه بخوره تو حالت
اگه تدریست اوکیه
من جامع ایکیو رو خیلی دوسداشتم خوب بود متنوع بود تستاش
با توجه ب سطح سخت کنکور
باز ایکیو بهتره@ma-a استادم آریان حیدریه
نظر خودمم جامع آی کیو بود،اینو بگیرم کتاب تست دیگه واسه دهم و یازدهم و اینا نیاز نیست؟ -
officer k واقعا حقه بود
-
@M-Tina آره واقعا، خوب شد تموم شد، من ترم اول خیلی باهاش دعوا داشتم، با نصف معلما دعوا داشتم کلا، با مدیر قبلیمون(ترم دوم عوض شد) هم کم مشکل نداشتم، روحانی مدرسه که هیچ، سایه هم رو با تیر میزدیم
، سر همینا مدرسم رو دارم عوض میکنم