هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
:))))
-
به جای اینکه سایت ساهت بروزرسانی که میشه بهتر شه بدتر میشه:))
-
گل دراومد از حموم
بلبل دراومد از حموم -
Nilay اخه من دندون عقلام خیلی وقته درومده و صافم هستن مشکلی ندارن... نمیدونم باز.. واقعا اذیت کنندس هی قفل میکنه اوفف
Michael Vey حس بدیه....
-
still with you از jk >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-
چرا اونجوری شد پیامم
-
من نیازم تو رو هر روز دیدنه... از لبت "دوست دارم" شنیدنه :>
-
Hhh Hh
سلام
اتک تموم شد:||||||
ولی بالاخره چیشد:////
فصل ۵ هم داره؟ یا در آینده خواهد داشت؟
مانگاش کامل نیست؟ -
@Hangi مانگاش که میگن خیلی وقته تموم شده، ولی ظاهرا سینمایی آخرش نیومده، میگن احتمالا پایان مانگاش رو تغییر بدن(ظاهرا بد تموم کردن مانگا رو)، برادرم میگه سینمایی آخرش پاییز میاد(البته به حرفش زیاد اعتبار نیستا، گفته باشم)
@سینا-بیات در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ظاهرا بد تموم کردن مانگا رو
سلام
به نظر خیلیا اینطوره ، ولی ی جورایی خوبه... -
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Hanji
سلام
آره. مانگاش تموم شده. خواستی بگو تا بفرستمش.ممنون میشم بفرستین
-
maneater خیلی اهنگ باحالیهه
-
she's a maneater
-
come, lay me down...
-
airplane pt 2 = GOD
-
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
خداروشکر که خوبی ... منم فعلا که خوبم
میگم راحتن بیشتر سعی میکنه تستای کلی طرح کنه با ایده های کنکور های اخیر مخصوصا از دوازدهمش که خیلی راحت میاره خیلی راحت راستی زیست دوازدهم تا جایی میتونی پیشخونی کن مهرماه ماه به بعد کارت خیلی راحت تر میشه من پارسال دو فصل پیشخونی کردم تا چند هفته کمکم کرد
از من میشنوی یدونه سوالو هم بی تحلیل نزار هم عادت میکنی هم ضرر میکنی ... تحلیل خیلی مهمه
اولویت قوی منظورت چیه فرزامتابستون قراره سه فصل دوازدهم رو بخونم با تستاش با ایکیو طبق برنامه مدون
ولی عجله ای نه
تمیز و اینا از هر قسمتش مثلا تو گفتار یک فصل یک دارم وارد ارتباطات شخصی بین ویلکینز و فرانکلین میشم
منظورم این بود برای کسی که هم ماز میده و هم مدرسه و میره و هم کلاس انلاین اولویت نباشه بررسی قلمچی زیاد ضربه نمیخوره یا نه
@0Farzam0
اره به قول خودمون سمبل نکن فصلارو آبکی نخونبعدش زیادم درگیر پیشخوانی نشیا ... پایه اصل کاره و پیشخونی هم فرعیات بعضیا دیدم که اونقد درگیر پیشخونی و دوازدهم میشن که پایه رو فراموش میکنن طول سالم خیلی کم فرصت میکنن پایه بخونن بیا حالا درستش کن ... خودت تجربه داری برنامه ریزیاتم دقیقن مطمئنم که همه اینارو مدنظر داری
خیلی سبزارو تابستون بزن بنظرم بعدش برای مهر ماه آیکیوشو بزن طبق بودجه بندی
حواست باشه حواست باشه
ماز بهتره بنظرم خیلی خوب بود پارسال چندتا ازشونو تونستم بررسی کنم ... اولیوتت ماز باشه بنظر من ... این به این معنی نیست که قلمچی بده و برخلاف نظر بقیه من خیلی با قلمچی حال میکنم اما خب اولویت رو گفتم -
کاش میشد یکی رو استخدام کنم که جای من زندگی کنه.....
-
@سینا-بیات در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کتاب ریاضی خوب برای حسابان 1 سراغ دارید؟
سطح بالا نشر الگو
منوسط رو به بالا خیلی سبز پایه ای
پایین کناب درسی -
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 این شماره صندلی ترمیم دی ماه من بود
شماره کلاس تو دانشکده ام
-
@Zahra-HD در چالش 20 حقیقت گفته است:
۱۸:رو مخ(شاید چون خیلی میدونی و خیلی حق میگی)(همچنین زنجانی ترکی ندونی هستی
باید اعدام بشی سر این)
۱۹:برای اطرافیانت آدم با ارزشی هستی چون خیلی میفهمی و.. حس میکنم تو سختی ها درکشون میکنی و بهشون کمک میکنی(بگو که فکته/:)حسی بود که ازت میگرفتم
۲۰:خوش صداآقا شرمنده کردی
نه کلا شخصیت ساپوتری دارم فرقی نداره اطرافیانم هستن یا هر کی سعی می کنم کمک کنم