هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamid-s اره من خودم اطلاع کاملی ازش ندارم فقط از بچه ها پارسال سوال مردم گفتند پارسال 1 نفر دبیر زیست مرد می خواسته ابتدایی رو نمی دونم
استان فارس شهرستان استهبان
-
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mahdieh te
تو دانشگاه آزاد رشته ای هست به نام آموزش ابتدایی ولی استخدام آموزش پرورش نیست مصاحبه برای قبولی نداره
یدونه هم دانشگاه فرهنگیان است که یه دانشگاه سراسری هست مصاحبه داره از همون ابتدا استخدام آموزش پرورش هستیدتوجه کنید تو دانشگاه فرهنگیان مینویسه پردیس ولی به این معنی نیست آزاده یا شهریه پرداز در واقع اسمش پردیس دانشگاه فرهنگیان هست
@Hamid-s آره میدونم. یه جا فقط نوشته بود آزاد. پس همونی بوده که شما گفتی
-
Mahdieh te از اون خفنا هم نیست که بتونم رشته ها ی بالا تر برم
البته اون چیزی که می خوامم قبول مس شم ولی نمی تونم برم خانواده قبول نمی کنند.jahad_121 پس همین آموزش ابتدایی خوبه برو. من حقیقتا هدفم کوکان استثناییه شهرستاناس
-
@Hamid-s ببخشید کی باید سریال علاقه مندی رو بگیرم؟ و اینکه بین ابتدایی و استثنایی کدوم رتبه بدتری میخواد؟
این پست پاک شده! -
@Hamid-s عه من با تراز ۷۲۰۰ میتونم بیارم استخدامیه رو؟ از لحاظ تراز علمی رد نمیشم قطعا چون امسال بالای ۶۰۰۰ شده
Mahdieh te
چرا که نه
۷۰ درصد سطح علمی مهمه
۳۰ درصد مصاحبه البته مصاحبه اهمیت بالاتری داره یکی با ۴۰۰۰ قبول نمیشه ولی یکیبا ۶۰۰۰ میاره -
از وضع الان متنفرم ... توعم نمک به زخمم میپاشی ؟!
-
@Hamid-s ببخشید کی باید سریال علاقه مندی رو بگیرم؟ و اینکه بین ابتدایی و استثنایی کدوم رتبه بدتری میخواد؟
Mahdieh te در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
.
-
اره بخودت بگیر ...
-
Mahdieh te
چرا که نه
۷۰ درصد سطح علمی مهمه
۳۰ درصد مصاحبه البته مصاحبه اهمیت بالاتری داره یکی با ۴۰۰۰ قبول نمیشه ولی یکیبا ۶۰۰۰ میاره@Hamid-s خب پس برم بخونم برای مصاحبه؟
-
@موروفین پشت کنکور
-
@موروفین
خوبی؟
وضعیتت رواله؟ -
-
دیگ من چیزی نگم بهتره ... گفتنیا رو گفتم
-
@موروفین
خوبی؟
وضعیتت رواله؟ -