هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo مگابایت
یبار دیگه هم حدودا ساعتای ۵:۳۰ اینا، با ایرانسل ۲۰ مگ بر ثانیه گرفتم(و حدود ۱۷ مگ بر ثانیه هم به صورت پایدار) -
Sachli
سلام ساچلی
یه کار خیلی قشنگی کردی با عکسا
حس فوق العاده ای واسم ایجاد شد...:)
خب تو برای من همین عکسی هستی که منشنت کردم واسش
همینقدر آروم،استوار و روشن
امیدوارم به جایی برسی که قلبت با خوشحالی پذیرشش کنهNarges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sachli
سلام ساچلی
یه کار خیلی قشنگی کردی با عکسا
حس فوق العاده ای واسم ایجاد شد...:)
خب تو برای من همین عکسی هستی که منشنت کردم واسش
همینقدر آروم،استوار و روشن
امیدوارم به جایی برسی که قلبت با خوشحالی پذیرشش کنهسلام زیبا رو:_)
️
خوشحالم که برات اینجوری بوده و تونستم برات حس فوق العاده ای ایجاد کنم، اینقدر این حرفت خوشحالم کرده که اصلا وای️
چقدر عکس قشنگیه، پر از حس آرامش...
با تصورت ازم واقعا حس خوبی برام رقم زدی:) -
@danial-hosseiny
راستی ایده ی اصلی این کار تا جایی که من سعی کردم حسی که ازش دریافت کردمو ادامه بدم از
Sachli بودNarges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny
راستی ایده ی اصلی این کار تا جایی که من سعی کردم حسی که ازش دریافت کردمو ادامه بدم از
Sachli بودکنجکاو شدم که چه ایده ای بوده و ماجرا از چه قراره، من باب همینم رفتم پیامای چندروز اخیرتو خوندم و دیدم احتمالا منظورت منشن کردن افراد مختلف زیر عکسای که حس اونارو میده
اگر برداشتم درست باشه، خوشحالم که یه عادتی داشتم تو انجمن که باعث شده تو یاد یکی موندگار بشم و این خیلی ارزشمنده واسم️
-
هی میخوام غر نزنم هی انقدر توی حالات غم و ...نرم ولی نمیشه
نمیشه...
مثل اینکه توی سرنوشتم هست
نمیدونم
نمیدونم...
-
@mr-vinyzo مگابایت
یبار دیگه هم حدودا ساعتای ۵:۳۰ اینا، با ایرانسل ۲۰ مگ بر ثانیه گرفتم(و حدود ۱۷ مگ بر ثانیه هم به صورت پایدار) -
این اینترنتی که ما استفاده میکنیم حداکثر ظرفیت نیست و محدودیت های زیادی داره، از جمله فیلترینگ.
-
@Comrade_Bayat کافینتا و یسری از شرکت ها بین المللی و هتل ها و ... از اون اینترنته استفاده میکنن
@mr-vinyzo کافینت ها رو فکر نکنم!
ولی یه سری شرکت ها، یه سری سازمان های دولتی و بانک ها، یک سری اشخاص و ... اره.
البته همونجوری که گفتم طبقاتی هست! یعنی برای گروه های خاص یه سری محدودیت ها برداشته شده، مثلا اساتید بعضی از دانشگاه ها هم اینترنت آزاد تری دارن، ولی نه کاملا آزاد. بسته به اینکه طرف چه شخص و چه سازمانی باشه یه سری محدودیت ها نیست!