هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_______ عه عشق من،چطوری
بههههه آبی جان خوبم تو چطوری؟ چه خبرا؟
-
پرستو بابایی یه روز شیمی درس میدم🥲🥲🥲
خیلی دوست دارم یه روز زیست تدریس کنم
با این حال نمیدونم چرا حس میکنم وقتش نیست الان@_______ یه آموزشگاه بزنیم من شیمیشو عهده دار میشم زیستشم مال تو
پرستو بابایی میای؟ -
@_______ عه عشق من،چطوری
بههههه آبی جان خوبم تو چطوری؟ چه خبرا؟
@_______ خوبممم من..هیچی بیکاری
توو چخبرر -
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_______ کیستی؟
آخه صرفا کلاس زیست برگزار نمیکنه مشاور کنکور هم هستآلبا و ناظم سابقم
به نظر من مشاور کنکور شدن حالا خیلیا رتبه رو در نظر می گیرن حتما رتبه اش خوب باشه و فلان
چیزی که مهم تره ارتباط گیری با دانش آموز و خانواده اس و دغدغه بچه رو بدونه و اینکه چیکار کنه اون لحظه
فارغ از رتبه و حتی رشته اش
وقتی با پوست و استخون بدونه تجربه اش باشه واقعا میتونه مشاور خوبی باشه به نظرم رتبه صرفا نباید باشه -
@_______ کیستی؟
به نظر من مشاور کنکور شدن حالا خیلیا رتبه رو در نظر می گیرن حتما رتبه اش خوب باشه و فلان
چیزی که مهم تره ارتباط گیری با دانش آموز و خانواده اس و دغدغه بچه رو بدونه و اینکه چیکار کنه اون لحظه
وقتی با پوست و استخون بدونه تجربه اش باشه واقعا میتونه مشاور خوبی باشه به نظرم رتبه صرفا نباید باشه -
@_______ کیستی؟
امروز یه کلاس داشتم با بچه های چهارم پنجم و شیشمی
به همین برکت حقوقم قسم هر ثانیه خدارو شکر میکردم که مصاحبه ی فرهنگیان نرفتم ... -
هعییی من چه امسال قبول بشم چه نشم همیشه میگم که مشاور امسال من بهترین بود واقعا بهترین بود:))))))
یعنی امکان نداشت یکی دیگه رو پیدا کنم به این خوبی:)))))Anzw 18 مال منم🥲🥲🥲🥲🥲
-
هعییی من چه امسال قبول بشم چه نشم همیشه میگم که مشاور امسال من بهترین بود واقعا بهترین بود:))))))
یعنی امکان نداشت یکی دیگه رو پیدا کنم به این خوبی:))))) -
@_______ جورایی آلبا مدافع چپ اسپانیایی تیم اینتر میامی آمریکا که سابقه حضور در بارسلونا را هم در کارنامه خود دارد
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_______ جورایی آلبا مدافع چپ اسپانیایی تیم اینتر میامی آمریکا که سابقه حضور در بارسلونا را هم در کارنامه خود دارد
به مولا نمی دونستم اسم فوتبالیسته
چقدر تو جاهای دیگه سرش فحش خوردم میگفتن طرفدار فلانی هستی فلان فلان شده