هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Ainoor یادمه پارسالم اینو گفته بودین درسته؟
یا کسی دیگه بود؟
-
بچه ها یه سوال فنی و جدی!
پزشکی تعهدی یا پرستاری جاهای خوب ؟ -
Anzw 18
خدا بهت صبر بده فرزندم.
ولی از صدا سیما نبین باز.
خیلی از قسمتا وجود داره که نه با دوبله اصل داستان رو متوجه میشی، نه با سانسور.
مثل اپیزود اول فصل دو که اون خانومه میاد وسط و اصلا توی دوبله هم هیچوقت نمیفهمی چرا این زن یهو توسط دولت مهم میشه
یا قسمت عروسی و قسمت بعدیش...@danial-hosseiny
ممنانم ممنانم
نه نمی بینم دیگه چشم:)مثل چیز میشه طرف می گفت یه فیلم دیدم دوبله تو تلویزیون خیلی قشنگ بود دو تا خواهر برادر بودن باهم سوار یه کشتی می شدن اون وسط یهو کشتیه غرق میشد بعد برادره یاد عشق قدیمیش میوفتاد...
-
@danial-hosseiny
ممنانم ممنانم
نه نمی بینم دیگه چشم:)مثل چیز میشه طرف می گفت یه فیلم دیدم دوبله تو تلویزیون خیلی قشنگ بود دو تا خواهر برادر بودن باهم سوار یه کشتی می شدن اون وسط یهو کشتیه غرق میشد بعد برادره یاد عشق قدیمیش میوفتاد...
Anzw 18
هاع دقیقا
اصلا قصهٔ اون زن... بعد پیشبردش توی داستان و همه و همه نابود میشه -
من کلا ژانر معمایی و جنایی.. فانتزی و این سبک ها خلاصه
ی لیست کیدراما دارم یک هفته ست گیر کردم قسمت ۳
اصن دوست ندارم ببینم -
بچه ها یه سوال فنی و جدی!
پزشکی تعهدی یا پرستاری جاهای خوب ؟ -
Blue28
آخرم نگفتی خوبی یا نه -
پرستو بابایی کامل بستگی ب خودت داره چه سوالیه اخه:///
مثلا من باشم پشت موندنو انتخاب می کنم جون تعهدی رو واقعا نمیتونم پرستاری رو هم با وجود اینکه خیلیییییی دوست دارم نهایتا چیزی ک میخوام نیست :)))Anzw 18 وری گود
-
ولی از صمیم قلب خوشحالم که با وجود اینکه میخواستن توی این سریال تهش برن به سمت اینکه جان و شرلوک عاشق همدیگه بشن اینکارو نکردن.
خدا رو صد هزار مرتبه شکر -
پرستو بابایی کامل بستگی ب خودت داره چه سوالیه اخه:///
مثلا من باشم پشت موندنو انتخاب می کنم جون تعهدی رو واقعا نمیتونم پرستاری رو هم با وجود اینکه خیلیییییی دوست دارم نهایتا چیزی ک میخوام نیست :)))Anzw 18
ای لعنت به این برزخ
مرسی ازت️
-
Anzw 18
ای لعنت به این برزخ
مرسی ازت️
-
#عین آدم درس بخونین که به این روز نیوفتین
-
ولی از صمیم قلب خوشحالم که با وجود اینکه میخواستن توی این سریال تهش برن به سمت اینکه جان و شرلوک عاشق همدیگه بشن اینکارو نکردن.
خدا رو صد هزار مرتبه شکر@danial-hosseiny ،
آقااااااااااا آقاااااااا
-
خدا رو صد هزار مرتبه شکر@danial-hosseiny ندیدی دو تا رفیق خیلی باهم جور باشن ....این چ حرفیه آخه
-
#عین آدم درس بخونین که به این روز نیوفتین
پرستو بابایی من آینه عبرتم .....فقط منو نگااااا کنین
-
زندگی انقدرا که فک مکنین جدی نی واقعا
انقد جدیش نگیرین
-
پرستو بابایی من آینه عبرتم .....فقط منو نگااااا کنین
-
الان ی فحش بد ب تماشا میدم
این کیه ؟!!!
Anzw 18