هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@danial-hosseiny
ایردراپ ها رو از ساعت ۱تا ۴ بعدازظهر که خونه هستم میزنم بیشتر
شب رو میذارم برا کیف بردن از آهنگ نوشتن و فوتبال@AmirBardia
آخه بدبختی هرروز ایردراپ جدید و اطلاعات جدید هم میرسه...
قبلا هم فکر میکردم بیفایدهست. ولی خب حالا نگاه که میندازی میبینی یه سری جاها اگه زرنگ باشی باز انگار یهکاریش میتونی بکنی. -
یاد کلاس های مشاوره ای بخیر(((((((((((:
-
یاد شما بخیر استاد گرامی(((((((((:
-
@AmirBardia
قبلا هم فکر میکردم بیفایدهست. ولی خب حالا نگاه که میندازی میبینی یه سری جاها اگه زرنگ باشی باز انگار یهکاریش میتونی بکنی. -
قبول بشم در اولین فرصت باهاتون تماس میگیرم(((((:
-
مرسی از زحماتت (((((:
-
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
از بعد انتخاب رشته و افتادن تو مسیر دانشگاه دیگه مرتضای قبل نشدیببین چیکار کرد کنکور باهامون
نه احتمالا چون اکثر دوستام اینور نیستن دیگه
بگو بخندام اینور کمتر شده ،بیشتر اینجا محل غر زدن شده -
@AmirBardia
قبلا هم فکر میکردم بیفایدهست. ولی خب حالا نگاه که میندازی میبینی یه سری جاها اگه زرنگ باشی باز انگار یهکاریش میتونی بکنی.@danial-hosseiny
از اونجایی هم که تا فکر چیزی میگیرهتم دیگه ولش نمیکنم و تا بینهایتشو درمیارم، واقعا تا دیگه به این نتیجه نرسم که هیچ اطلاعات جدیدی رو از دست نمیدم نمیتونم آروم بشینم. -
بخدا ک لیاقت نداشتم شاگردی شما رو((((((:
-
@AmirBardia
توی فکرشم واقعا که کانالی که برای فروش فیـ*ـترشکن داشتم رو تا مدتی که میتونم و میرسم و خودم درگیر ایردراپم، تبدیل کنم به اخبار همین چیزا. -
Hhh Hh سریال برای هدفم میجنگم
قدیمیه ولی تازه دارم میبینم
فانه و قشنگه جدا
ببینش اگر ندیدی -
@danial-hosseiny
از اونجایی هم که تا فکر چیزی میگیرهتم دیگه ولش نمیکنم و تا بینهایتشو درمیارم، واقعا تا دیگه به این نتیجه نرسم که هیچ اطلاعات جدیدی رو از دست نمیدم نمیتونم آروم بشینم. -
@AmirBardia
از لطف و محبتته که همه رو احترام میزاری
ممنونم از لطفت -
•قطعه ی سه تار
متن نوشته : هرچه درون تان هست ، زیباست؛ حتی تلاشهای ناموفقتون برای پنهان کردن غمهایتان.
شبتون بخیر@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
•قطعه ی سه تار
متن نوشته : هرچه درون تان هست ، زیباست؛ حتی تلاشهای ناموفقتون برای پنهان کردن غمهایتان.
شبتون بخیرچقدر قشنگ بود:)))
-
@AmirBardia
توی فکرشم واقعا که کانالی که برای فروش فیـ*ـترشکن داشتم رو تا مدتی که میتونم و میرسم و خودم درگیر ایردراپم، تبدیل کنم به اخبار همین چیزا. -
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
•قطعه ی سه تار
شبتون بخیرچقدر قشنگ بود:)))
پرستو بابایی دقیقاااا روح نواز بود