هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
setare1999 دانش آموزان آلاءreplied to آسِمان آبی on ۷ آبان ۱۳۹۶، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط setare1999 انجام شده
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
setare1999 یعنی میخوای یه کنکور دیگه بدی؟تجربی ای دیگه نه؟
اره تجربی اخه احتمال قبولیش خیلی پایینه :| اونم برا من :| اگ سال دیگه نظام جدید نبود همین تجربیو شرکت میکردم زیرشاخه های پزشکی میزدم ....
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اقا پی وی من که دیگه نمیشه اصلا در موردش گفت استقلالی ها میان میگن سلام دختر استقلالی و این حرفا لنگی ها هم میان یه حرفای میزنن که نمیشه بگم یعنی عقده ین حتی از پروفایلم هم ایراد میگرین ایییییییییی خدااااااا این عقده ای هارو شفا بده....
اسکرین بفرست :|
-
گذشت کردن شیرینه ولی متاسفانه دل آدمو خنک نمیکنه.همون انتقام فقط جوابه
-
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اقا پی وی من که دیگه نمیشه اصلا در موردش گفت استقلالی ها میان میگن سلام دختر استقلالی و این حرفا لنگی ها هم میان یه حرفای میزنن که نمیشه بگم یعنی عقده ین حتی از پروفایلم هم ایراد میگرین ایییییییییی خدااااااا این عقده ای هارو شفا بده....
اسکرین بفرست :|
چت رومش بستهست اصلا نمیشه رفت پی ویش :|
-
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to rose77 on ۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi اره مشکل شما ها اینه که فک میکنین برا جیبش زحمت کشید چون از عشق چیزی نمیدونین اون با عشق برا فوتبال کار کرد ...
اگه هم توهینی کرد حتما دلیل داشته الان شما هم داری بهشون توهین میکنین...
عقده ای هستین دیگه اگه با باخت ما خنک نشین چکار کنین ....معلومه کااااملا باعشق البته عشق پووولی.....
هیچ دلیلی نداشته ولی ایشون نرمال نیستن
آخرین بارت باشه بهم توهین کنی نفله
من به شخص تو توهین نکردم....
یه شخصیتی بودکه من متنفرم بودم ازش به شما چه دخل وربطی داره؟؟تو در حدی نیستی که بگی کی نرمال کی نیست
به من دخل و ربط داره دلیل نمیشه ازش متنفر باشی به هر دلیلی بیا و تو تایپک عمومی بی احترامی کنی و در موردش بد بگی
افتاد...تو تاپیک عمومی جایز نیس به یه شخص توهین کنم...
وولی خیلی عاااادیه یه شخصی درملاعام به جمعی از هموطنانش توهین کنه ....چه دنیاییه این دنیاااا
نمیخوام زیاد بحث کنم چون از چند کامنتی که گذاشتی سطح نگرش وعقلانیتت تاحدودی دستگیرم شد ونمیخوام باهات در یه رده قرار بگیرم. ولی آخرین چیزی که میخوام بهت بگم هیچوقت به ناحق پشتیبان کسی نباش هرچند عزیز یا محبوبت باشه......
وقت خوش
خداحافظ دوستان آلاییسطح نگرش من به خودم ربط داره عقل کل نه تو خوبی تو عقل کلی حالا شما در حد من نیستی که بخوای تو رده ی من باشی بچه خیلی کوچکتر از این حرفای که بخوای هم رده ی من باشی ....
در ضمن تو هم به کسی توهین نکن هر چند ازش بدت بیاد.....من بیخودمیکنم هم رده ی پستی مثل توباشم...
اگه تو شهر شما توهین یه حرفی بس عادی ست روال ما کاملا متفاوته (من اعتراف میکنم به شهر شما تعمیم دادم کاری احمقانه س ولی مجبورم به زبون خودت صحبت کنم)
چون ظاهرا اینطور بیشتر حالیت میشه...
یه چیز دیگه برو رد کارت وبیشتر از این بحث نکن -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to sobhawn on ۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گذشت کردن شیرینه ولی متاسفانه دل آدمو خنک نمیکنه.همون انتقام فقط جوابه
راس میگی هروقت گذشت کردم بدتر شده .....
-
گاهی اوقات دلت از دست کسای می گیره که نباید بگیره از دست کسای که نمی تونی جز لبخند بهشون چیزی بگی از دست کسای که با تموم دلخوریت بازم دوسشون داری چقد سخته این مدل دل گرفتن از درون داغونت می کنه امروز حالم زیاد رو به را ه نیست نمی دونم چرا اومدم واین جا نوشتم اما اگه ناراحتتون کرد م ببخشید ...
-
این پست پاک شده!
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz با می خوای دل داریم بدی ؟ بیام شویدات بکنم اصلا شوید داری رو سرت یا کچلی ؟؟؟
ته ته ناراحتیم دو دقیقه است
25087/198006