هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
اینم آخرین عکسhosainmahmoudi :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: مگه میذااارن این دیگران. هی میان سیخونک میزنن..
یاد فیسبوک افتادم(poke) -
تویی نگاه که میکنم به هر طرف یه ثانیم فکر تو از سرم نرفت
دلم گرفته بازم کجایی …
دیوونگی برای من یه عادته دلم واسه تو لک زده بی طاقته
بیا که خسته ام از این جدایی -
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#یه حال خوب وقتی کسی تو رو به خودت بر میگردونه!!
#دوستت دارم مخاطب خاص!!!!!دُورت بگردم منم دوستت دارم
نمیدونستم اینقد خوبی که -
mrz
مواظب باش! -
mrz
مواظب باش!donya bivafa بله؟!
-
#دوستت دارم مخاطب خاص!!!!!بعضی وقت ها ادم رو ب خودش برمیگردونه,بعضی وقت ها دنیای ادم رو رو سر ادم خراب میکنن,مواظب باش!
-
#دوستت دارم مخاطب خاص!!!!!بعضی وقت ها ادم رو ب خودش برمیگردونه,بعضی وقت ها دنیای ادم رو رو سر ادم خراب میکنن,مواظب باش!
donya bivafa آدم های دور بر خودم رو میشناسم.ولی بازم مرسی از توصیه
-
donya bivafa آدم های دور بر خودم رو میشناسم.ولی بازم مرسی از توصیه
mrz
همه فکر میکنن میشناسن,بعضی وقت ها میبینن که اصلا نشناختتن!!
خواهش. -
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz مخاطب خاص
مبارک
منظورتو متوجه نشدم!
ینی 'مخاطب خاص' دار شدنت مبارک
-
-
-
کلی وقت بذاری ادبیات بخونی بفهمی که فلان کلمه ای که میگفتن اینه، اونه و چنتا معنی دیگه داره
حالا یاد بگیری که معنی متراکم گردکننده نیستو گردشونندس و اگه ندونی یه تستتو از دست دادی
کلی برا زبان فارسی وقت بذاری که بفهمی تراوش دو تکواژه و بتراو یه فعل امره و همین میتونه جواب تست که 22تکواژ داره رو بکنه 23تکواژ! شک هم بکنی بدتر که هم وقتت میره هم ناامیدت میکنه!
تاریخ ادبیاتو یاد بگیری که وقتی زمستون رسید یاد اخوان ثالث بیفتی که تخلصش ه. الف.سایس!میدونم اشتباس
42 درس دینی بخونی که اخرش توی یه تست گیر علت و معلول بیفتی که علم فلسفه رو باید وارد تست کنی و با فلسفه و منطق بفهمی که حرام خواری معلول پیروی از شیطان نیس!
معلوم و مجهول عربی یاد بگیری که نکنه شب اول قبر انکر و منکر اومدن و فارسی بلد نبود بتونی چارتا جمله حرف بزنی!
اینا تازه میشه عمومیات! برای هر تستش هم 40ثانیه وقت داری! 3 ثانیشم سگ خورد!
میری سراغ ریاضی ای که از کل مباحثش شاید برای اینکه بچت چشم رنگی بشه یا نه از احتمالاتش استفاده کنی و کلی خوشحال بشی!
یاد میگیری که سلولای بنیادی واکوئل ندارن! اینم احتمالا زمانی بدردت میخور که تو کویر گیر کردی و دنبال یه گیاهی که یه ابی ازش بزنی به بدن و وقتی خواسی گازش بزنی حواست باشه که برای مناطقی که سلولای بنیادی هستن الکی انرژی مصرف نکنی!اونم انرژی زیستی!
به علم فیزیک میرسی و غولش حرکت! یادمه وقتی دوم بودم و خوشحال! و تو راه شمال! و مثانه پر از ادرار!کیلومتر شمار ماشینو نگا میکردمو با چیزی که بلد بودم حساب کردم یه ساعت دیگه میرسیم و امیدوار شدم!ولی 3ساعت دیگه بهش اضافه شد!
درمورد شیمی چیزی ندارم بگم واقعا که زمانی که برای هر تستش هست 17ثانیه از زمانی که برای هر تست دینی هست بیشتره!
اگه بخودت نکا کنی الان میتونی جای انیشتین بشینی و با این همه علمی که بلدی، محاسبه کنی که کی کنکور برداشته میشه!!!اینم تو دلی من!!