نقطه ذوب
-
خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنونم ازت
-
-
@roghayeh-eftekhari
سلام
وقتی فشار زیاد میشه مایع به سختی میتونه به این نیرو غلبه کنه و بخار بشه..بخاطر همین نقطه جوش میره بالا
کارکرد زودپز هم اینطوره
وقتی آب زودپز بخار میشه یه مقدارش، این بخار فشار وارد میکنه به مایع و نقطه جوشش رو میبرم بالا. مثلا از 100 میرسونه به 120
پس میتونیم غذا رو بذاریم تو دمای بالاتری بپزه.
و خب مسلما هرچی دما بیشتر پختش سریع تره.
موفق باشید -
Saudade 19 وای خدا خیرتون بده ممنونم
@roghayeh-eftekhari در نقطه ذوب گفته است:
مقدار عددی نهان تبخیر آب و گرمای نهان ذوب یخ را باهم مقایسه کنید و کدام یک بیشتر است ، چرا؟
میشه اینم بگین؟
-