-
-
-
-
من توی جزوه نوشتم : گلوکز و اغلب آمینواسیدها ⬅ ورود به پرز ⬅ برخلاف شیب غلظت ⬅ انتقال فعال ⬅ انرژی (ATP) مصرف نمیشه بلکه از انرژی شیب غلظت استفاده میشه .
خب این که کلا اشتباه شد . الان چیزایی که نوشتم همدیگرو نقض میکنن 😕 یجا نوشتم برخلاف شیب غلظت بعد نوشتم با شیب غلظت سدیم 😕 اخه این رو استاد موقاری توی کلیپ کشیدن روی تخته بخاطر همین من شک کردم و گفتم بپرسم -
-
-
-
سلام
جمله ی (فقط تک یاخته ای ها از سطح بدن خود به تبادل مواد می پردارند)
غلط هستش؟؟ چون فکر کنم کرم کدو که پریاخته ای هستش هم از سطح بدنش تبادل می کنه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
-
-
سلام دوستان
قبلا یه سوالی پرسیده بودم
که نتیجه گیریش این شد فقط انسولین روی تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارهالان یه جمله دارم میخونم میگه هورمون هایی از جمله انسولین گلوکاگون اپی نفرین نوراپی نفرین و کورتیزول
یاخته هدفشون کبدهخب من الان متوجه نیشم اینام تو تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارن یا نه؟ اگه نه پس چیکار روی کبد میکنن
-
با سلام. کشی از دوستان یک جزوه خوب جانوری با تمام نکات رو داره بفرسته🙏
@دوازدهم -
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون🙏🙏.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر ، ما ساختار اوره رو سال دوازدهم خوندیم و میدونیم قطببه و با چربی مشکل داره ، پس بنظرتون چرا استاد موقاری گفت که اوره هم مثل اکسیزن و کربن دی اکسید میتونه از طریق انتشار ساده از غشا عبور کنه ؟
چون با غشا مشکل داره خب باید از طریق انتشار تسهیل شده و از طریق پروتئین ها جابجا بشه . -
سلام
جواب این تست
گ ۳ میشه؟؟
۲۰۲۲۰۶۲۸_۱۷۳۱۴۱.jpg
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
جزوه زیست یازدهم آقای موقاری
-
سلام دوستان کسی جزوه زیست یازدهم آقای موقاری نوشته؟
-
-
جلال محمدی سلام دوست عزیز جزوه آقای موقاری کاملا شبیه کتاب خیلی سبز هست و خیلی سبز کامل تره
-
Sheyda Zafari بله
-
سلام دوستان کسی جزوه آقای موقاری رو داره اگه دارید بفرستید ممنون
-
Mahsa Najafi 2
سلام میتونید برای منم بفرستید ؟ -
Mahdi Mirzaei آیدی رو فراموش کردم
-
Mahsa Najafi 2 آیدی بزنید پیدا میشه
-
Mahdi Mirzaei پیویت پاک شده خواستم یه چیزی برات بفرستم تونستی یه پیام بهم بده
-
Mahsa Najafi 2 مرسی ممنون
فقط اگه میشه تا آخر امشب برام بفرستید فردا امتحان ترم دارم -
سوران عبدلی بله حتما اما الان نمیتونم سر فرصت چشم براتون ارسال میکنم
-
Mahsa Najafi 2 میشه زیست دهم رو تو شاد به این آیدی بفرستیدMlppiuo
-
Mahdi Mirzaei به من یه پیام بده
-
Mahdi Mirzaei
املا برای شناخت سواد بود -
-
sina bigdeli سلام بله دارم هم دست نویساستاد موقاری و هم جزوه ای که استاد از روش درس میده گفته هاش مث خیلی سبز هست
-
kianoosh alavi دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Mirzaei نه متاسفانه
-
kianoosh alavi برای دوازدهم هم دارید؟
-
kianoosh alavi ممنونم
-
kianoosh alavi دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست بچه های تجربی کنکور 1401 آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahsa Najafi 2 یازدهم که الان به شدت نیاز دارم کامل براتون اگر امکانش هست برام ارسال کنید ممنون
-
Mahsa Najafi 2 باشه ممنون پس برام بفرستین
-
Mahdi Mirzaei الان کدوم درس و فصل رو میخاین براتون بفرستم از دهم تا دوازدهم دارم
-
sina bigdeli اره
الان میفرستم -
Mahdi Mirzaei من از شادینو نیوردم اسمتون زدم
-
Mahsa Najafi 2 شما کامل دهم رو دارید؟
-
Mahsa Najafi 2
بله ولی شادینو برام باز نمیشه چرا؟
-
Mahdi Mirzaei نه متاسفانه
-
Mahsa Najafi 2 در جزوه زیست یازدهم آقای موقاری گفته است:
Mahdi Mirzaei سلام من دارم اگه میتونی آیدی شادتونو بدین براتون بفرستم اینجا یکم فرستادنش دردسر دا
اسمتون دوتا نقطس درسته؟
-
sina bigdeli دوازدهم دارین🥲
-
sina bigdeli دارم ولی کامل نیست
-
kianoosh alavi شما برای دهم رو هم دارید؟
-
-
Mahsa Najafi 2 imirzaeii
-
Mahdi Mirzaei دوباره میفرستم
شاید باز بشه