آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟
-
نوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو بعضی درس ها کلاسینو
بعضی درس ها آلاء
بقیه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه بابا کلاسینو آشغاله . خیلی خیلی آشغاله . کاملا چرت و پرت میگن . میان جنگولک بازی در میارن به جا تدریس
-
نه بابا کلاسینو آشغاله . خیلی خیلی آشغاله . کاملا چرت و پرت میگن . میان جنگولک بازی در میارن به جا تدریس
Hossein Rashnoo در آلا یا بقیه آموزشگاه های کنکور ؟ گفته است:
اتفاقا کلاسینو خیلی خوبه حداقل برای ریاضی که من راضیم.
اصلا هم ندیدم جنگولک بازی در بیارن!!
-
mohammad m 1
اتفاقا ایشون کاملا کنکوری درس میدن، و روش تدریسشون هم خیلی روونه، و الکی به اسم مفهومی یاد دادن توضیح پیچیده ای تحویل نمیدن.
نکته ی بار مصرف؟!!!!!
من واقعا فقط اینجاست که میبینم تا اسم آریان حیدری میاد همه گارد میگیرن! وگرنه علاوه بر کلی تعریف و البته نتیجه از ایشون خودمم تدریس ایشون رو دیدم!
همین نکات و روش هاشون برای ۱۴۰۰ هم جواب داد و خیلی از شاگردهاشون، ریاضی رو نسبت به سختی که داشت خیلی خوب زدن.
این نظر و دیدِ شماست.دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضینوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0 نه من میدونم که هم ایشون و هم آقای مسعودی نکاتشون جواب نداده و الکی میگن . کلا به نظر من اگر استادی عالی باشه باید همه دانش اموزاش هم عالی باشن نه به قول شما خیلی . همین ادمو به شک میندازه که یه اشکالی تو کارشون بوده . این نظر من نیست نظر دبیر ریاضیمه که واقعا هم راست میگن خود کتاب دانش اموز نمیخونه بعد میگه تستی میخونم آخه تو چطور کتاب که آسونه بلد نیستی ولی سوالات سخت و مفهومی رو با کلاس اریان جواب میدی . اگه مفهومی یاد گرفته باشی کلا کتاب و تمریناش برات اب خوردن میشه . نمیدونم من بیشتر از این لحاظ مخالف ایشونم چون یکی از دانش اموزای ایشون که من میشناسم تمرین کتاب نمیتونه حل کنه ولی میگه ریاضی مثلا ۶۰ ۷۰ میزنم . چجوری آخه؟ من اینارو درک نمیکنم
رو مخن انگار هیچی بلد نیستن فقط ظاهری میگن بلدیم . یه جور بقیه رم دلسرد میکنن
-
دیگه داره این تاپیک به بی راهه میره.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضینوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده دیقا چون درسخوندن چیز پیچیده ای نیس اینا خیلی پیچیده و مرموز میکنن انگار اونی که این کلاسارو نره باید کنکور ببوسه بذاره کنار
ول کنین توروخدا بخونین به خدا اینا بهونس . هرکی این تاپیک زده مطمعنم درس نمیخونه با عذر از ایشون البته ببخشید
-
Hossein Rashnoo داداش با کتاب هم میتونی بخونی
شیمی مبتکران
فیزیک شگفت انگیز خیلی سبز فرید شهریاری
بقیه شو دیگه نمیدونم -
سینا داده دیقا چون درسخوندن چیز پیچیده ای نیس اینا خیلی پیچیده و مرموز میکنن انگار اونی که این کلاسارو نره باید کنکور ببوسه بذاره کنار
ول کنین توروخدا بخونین به خدا اینا بهونس . هرکی این تاپیک زده مطمعنم درس نمیخونه با عذر از ایشون البته ببخشید
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad m 1
من اگه درس نمیخوندم نمونه قبول نمیشدم
تیزهوشان هم ذخیره شدم . ۴ نفر تجربی گرفت من نفر ۶ بودم ولی کسی استعفا نداد که من برم جاش
-
سارا M 0 نه من میدونم که هم ایشون و هم آقای مسعودی نکاتشون جواب نداده و الکی میگن . کلا به نظر من اگر استادی عالی باشه باید همه دانش اموزاش هم عالی باشن نه به قول شما خیلی . همین ادمو به شک میندازه که یه اشکالی تو کارشون بوده . این نظر من نیست نظر دبیر ریاضیمه که واقعا هم راست میگن خود کتاب دانش اموز نمیخونه بعد میگه تستی میخونم آخه تو چطور کتاب که آسونه بلد نیستی ولی سوالات سخت و مفهومی رو با کلاس اریان جواب میدی . اگه مفهومی یاد گرفته باشی کلا کتاب و تمریناش برات اب خوردن میشه . نمیدونم من بیشتر از این لحاظ مخالف ایشونم چون یکی از دانش اموزای ایشون که من میشناسم تمرین کتاب نمیتونه حل کنه ولی میگه ریاضی مثلا ۶۰ ۷۰ میزنم . چجوری آخه؟ من اینارو درک نمیکنم
رو مخن انگار هیچی بلد نیستن فقط ظاهری میگن بلدیم . یه جور بقیه رم دلسرد میکنن
mohammad m 1
ایشون تستی درس میدن ، ولی قبل از اینکه برن سراغ تست ها درسنامه رو عالی و مفهومی میگن.
ببینید من هر چه قد برای شما توضیح بدم شما متوجه منظورم نمیشید و خب حقم دارید ، بهتره اول ی نمونه تدریس ایشون رو ببینید بعد خودتون متوجه بشید که چرا اینطوره.
اینکه ی دانش آموز ی تست رو بتونه حل کنه ولی ی سوال تشریحی رو نه کاملا طبیعیه، اینکه از نظر شما عجیب باشه دلیل بر واقعا عجیب بودن نیست!
کنکور هم که تسته همش نه سوال و روش تشریحی!!
اونایی هم که به ظاهر ادعا بلد بودن میکنن خودشون رو بالاخره برای کنکور نشون میدن که آیا ادعاشون راست بوده یا نه.
در ضمن معلمای ریاضی همینن! همه میگن که ما مفهومی درس میدیم و فلان و بهمان و فلان استاد تدریسش جواب نمیده!
در حالی که استاد آریان واقعا مفهومی درس میدن.
شما خودتون شاید تست کنید بهتره.
و البته خیلیا هم نتیجه گرفتن. -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
به نظر من هیچ کدوم لازم نیست برای موفق شدن
اگه یک برنامه منسجم باشه کافیه -
سلام
به نظر من هیچ کدوم لازم نیست برای موفق شدن
اگه یک برنامه منسجم باشه کافیهعلی رضامسکریان این دیگه سم خالص بود
-
mohammad m 1
ایشون تستی درس میدن ، ولی قبل از اینکه برن سراغ تست ها درسنامه رو عالی و مفهومی میگن.
ببینید من هر چه قد برای شما توضیح بدم شما متوجه منظورم نمیشید و خب حقم دارید ، بهتره اول ی نمونه تدریس ایشون رو ببینید بعد خودتون متوجه بشید که چرا اینطوره.
اینکه ی دانش آموز ی تست رو بتونه حل کنه ولی ی سوال تشریحی رو نه کاملا طبیعیه، اینکه از نظر شما عجیب باشه دلیل بر واقعا عجیب بودن نیست!
کنکور هم که تسته همش نه سوال و روش تشریحی!!
اونایی هم که به ظاهر ادعا بلد بودن میکنن خودشون رو بالاخره برای کنکور نشون میدن که آیا ادعاشون راست بوده یا نه.
در ضمن معلمای ریاضی همینن! همه میگن که ما مفهومی درس میدیم و فلان و بهمان و فلان استاد تدریسش جواب نمیده!
در حالی که استاد آریان واقعا مفهومی درس میدن.
شما خودتون شاید تست کنید بهتره.
و البته خیلیا هم نتیجه گرفتن.دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضینوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0 من خودم از شاگردای ایشون هستم و سه سال مداوم از تدریسشون استفاده کردم به جز امسال . همین دوستم ارغوان که با کاربری اون اومدم هم امسال داره با اریان پیش میره ولی بهش میگم که به ضررته ارغوان جان حرفم گوش بده
-
mohammad m 1
من اگه درس نمیخوندم نمونه قبول نمیشدم
تیزهوشان هم ذخیره شدم . ۴ نفر تجربی گرفت من نفر ۶ بودم ولی کسی استعفا نداد که من برم جاش
دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضینوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossein Rashnoo دلیل نمیشه شاید سهمیه دارین .خیلیا با سهمیه همین تیرهوشان و نمونه قبول میشین . متاسفانه این سهمیه ها یه بی عدالتی خیلی بیرحمانس
-
Hossein Rashnoo دلیل نمیشه شاید سهمیه دارین .خیلیا با سهمیه همین تیرهوشان و نمونه قبول میشین . متاسفانه این سهمیه ها یه بی عدالتی خیلی بیرحمانس
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad m 1 من حتی ۱ سهمیه هم نداشتم . اصلا به هیچ وج . من اصلا حتی ۱ سهمیه هم نداشتم . ولی به راحتی قبول شدم .
-
سارا M 0 یعنی برای عمومی ها ویدیو های صفر تا صد کافیه . دیگه نیازی به راه ابریشم نداره . فقط برای تخصصی راه ابریشم بگیریم
Hossein Rashnoo حسین برو درست رو بخون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسینا داده چشم استاد
-
سینا داده شیره
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده راستی الان پشت کنکوری؟ پارسال دوازدهم بودی؟
-
mohammad m 1 من حتی ۱ سهمیه هم نداشتم . اصلا به هیچ وج . من اصلا حتی ۱ سهمیه هم نداشتم . ولی به راحتی قبول شدم .
دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضینوشتهشده در ۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossein Rashnoo اهان بله ببخشید من فقط حدس زدم. عذرخواهی میکنم ازتون . امیدوارم موفق باشین ولی یک توصیه به شما اینکه درگیر منابع نشین خود من باور کن به حای دنبال این استاد و اون استاد گشتن اگه مینشستم همون کتاب تست میخوندم موفقتر بودم از این . و به نظرم تین جو اینکه اکه اون کلاس نرم نمیشه و میمونم رو از بین ببرید مطالب همونه فقط بشینید بخونین . من یادمه استادم بهم میگف قبلانا که نسل ما این کلاسارو نرفت و اینا نبود مگه درس نخوندن مگه دانشمندو و نخبه نشدن!؟ می بینید همه اینا جو سازیه مافیای کنکوره . مواظب باشید گولشونو نخورین . موفق و شاد باشید