دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوال فوووووووری زیست
-
@f_ssu من میگم انزیم میسازه ولی انزیم های داخل شبکه ی صاف حاصل تولید شبکه ی زبر نیس
-
barghamadi اهان منظورتون انزیم هاییه که توی صاف لیپید سازی میکنن و توی زبر غشا سازی اینو دیگه واقعا نمیدونم
-
barghamadi چرا! حاصل همون شبکه زبر هست...
-
@اسمان-ابی در سوال فوووووووری زیست گفته است:
barghamadi اهان منظورتون انزیم هاییه که توی صاف لیپید سازی میکنن و توی زبر غشا سازی اینو دیگه واقعا نمیدونم
من یه ساعت دارم چی میگم پس
@f_ssu شبکه ی زبر انزیم ها و پروتیین هایی که قراره از سلول خارج بشن میسازه لطفا دوباره کتابو مطالعه کن
انزیمای خود شبکه، و انزیمای لیزوزوم و واکوئل رو هم میسازه <
دارم اینو اصلاح میکنم -
@f_ssu با متن کتاب برام اثبات کن متن خوده کتابو بیار
-
منم با انزیمای خود واکویل و لیزوزوم کاملا موافقم یعنی در واقع همون انزیم های گوارشی ولی در مورد انزیمای داخل صاف و زبر که لیپید سازی و غشا سازی رو انجام میدن توی کتاب اشاره ی خاصی نکرده و بحثی هم روش وجود نداره
-
@اسمان-ابی موافقم
-
barghamadi داخل نشر الگو حتی اینو ننوشته که شبکه ی زبر انزیم های داخل صافو میسازه
-
طبق فاگوزیست
لیپیدی که توسط شبکه صاف ساخته میشه به شبکه زبر رفته تا اونجا پروتیین های لازم در شبکه زبر روی این لیپیدا سوار شه و در نهایت غشا تکمیل میشه. این میشه غشاسازی شبکه اندوپلاسمی زبر -
بعضی ها اشتباه خودشونو قبول نمیکنن
-
barghamadi
منم دارم اشتبا میگم یعنی؟؟ -
افرین حرف معلم خودمون و اقای امینی هم عین جمله ی فگو زیسته اما این جمله اخریش که گفته زبر هم میتونه فسفو بسازه رو نگفتن ولی کتاب حرفی از همکاری دوتا شبکه واسه ساخت غشا نگفته و فقط در مورد جمله اخریه گفته
-
@اسمان-ابی ما خودمون گیجیم کتابم بدتر گیجمون میکنه
-
اهان این نتیجه گیری به نظرم قانع کننده و طبق کتاب درسیه منم باهتون کاملا موافقم
ممنون از همه