-
-
-
-
من توی جزوه نوشتم : گلوکز و اغلب آمینواسیدها ⬅ ورود به پرز ⬅ برخلاف شیب غلظت ⬅ انتقال فعال ⬅ انرژی (ATP) مصرف نمیشه بلکه از انرژی شیب غلظت استفاده میشه .
خب این که کلا اشتباه شد . الان چیزایی که نوشتم همدیگرو نقض میکنن 😕 یجا نوشتم برخلاف شیب غلظت بعد نوشتم با شیب غلظت سدیم 😕 اخه این رو استاد موقاری توی کلیپ کشیدن روی تخته بخاطر همین من شک کردم و گفتم بپرسم -
-
-
-
سلام
جمله ی (فقط تک یاخته ای ها از سطح بدن خود به تبادل مواد می پردارند)
غلط هستش؟؟ چون فکر کنم کرم کدو که پریاخته ای هستش هم از سطح بدنش تبادل می کنه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
-
-
سلام دوستان
قبلا یه سوالی پرسیده بودم
که نتیجه گیریش این شد فقط انسولین روی تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارهالان یه جمله دارم میخونم میگه هورمون هایی از جمله انسولین گلوکاگون اپی نفرین نوراپی نفرین و کورتیزول
یاخته هدفشون کبدهخب من الان متوجه نیشم اینام تو تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارن یا نه؟ اگه نه پس چیکار روی کبد میکنن
-
با سلام. کشی از دوستان یک جزوه خوب جانوری با تمام نکات رو داره بفرسته🙏
@دوازدهم -
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون🙏🙏.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر ، ما ساختار اوره رو سال دوازدهم خوندیم و میدونیم قطببه و با چربی مشکل داره ، پس بنظرتون چرا استاد موقاری گفت که اوره هم مثل اکسیزن و کربن دی اکسید میتونه از طریق انتشار ساده از غشا عبور کنه ؟
چون با غشا مشکل داره خب باید از طریق انتشار تسهیل شده و از طریق پروتئین ها جابجا بشه . -
سلام
جواب این تست
گ ۳ میشه؟؟
۲۰۲۲۰۶۲۸_۱۷۳۱۴۱.jpg
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
?????
-
دوستان جواب این تست 1 ولی چرا ؟؟؟من مثلا اسپرم میارم برا رد گزینه یک
-
زیبا بری 0 سلام این کاااملا غلطه شما یه کتاب یازده رو وا کن اون سانترومر و ببین 🥲
-
زیبا بری 0 اگر حرفتون رست باشه بله جواب یکه وی هنوز این نکته رو نمیدونستم
-
بعدشم گفته پروتین اتصالی نگفته پروتین که اگر فقط میگف پروتین بله اسپرم میشد اما گفته پروتین اتصال ینی اون پروتین که باعث اتصال دوتا کروماتید خواهری میشه
-
helen owl نه اینرو نگفتم چه کروموزم تک کروماتیدی باشه یا دو کرماتیدی یه سانترومر داره که تو سانترمر دریوکاریت پروتین ویژه هست اما این پروتین ویژه که تو همه سانترومرا هست باعث اتصال نمیشه بلکه یه پروتین دیگه ای هست که باعث اتصال دوتا کروماتید به هم میشه و تو کتاب که میگه پروتین ناحیه اتصالی تجزیه میشن منظور ایناست ولی بهتر باز آقا مقاری بپرسی
-
این پست پاک شده! -
زیبا بری 0 واقعا ؟؟؟ این نکته رو نمیدونستم میدونستم همه فامتن ها چه یه فامینکی چه دوفامینکی دارا سانترومر هستن وی فک میکردم همشون دارای پروتیین هستن
-
helen owl با حذف گزینه همون یکه ولی دوست من اسپرم تک کرماتیدی هست ولی گزینه یک گفته که دارای پروتین ناحیه اتصالی باشه یعنی دو کرماتیدی
-
-
helen owl دوستان میشه صورت سوال رو برا من تفسیر کنید ؟؟؟؟؟؟؟
-
Marzieh Abouei الان من برای صورت سوال اینجوری گفتم چون حکم قطعی داره نباید مولاش بره درست.بعد گفتم که یعنی هر جهشی اتفاق بیفته در راهانداز موجب میشه که توالی پروتیین تعغییر نکنه اینجا دو ایهام بوجود آمد اولین حالت گفتم آره دیگه راس میگه هرجهشیم باشه این کار نمیکنه دومین حالت این بود گفتم کی گفته این جهش اصلا در راه اندازی اتفاق افتاده که اون راه انداز مال ژنی هست که رمز کننده یک پلی پپتید هست آیا بد صورت سوال تفسیر کردم ؟؟
-
helen owl خب یه راه انداز مشترک دارن اون سه ژن ک در نهایت سه رشته پلی پپتیدی میشن
-
Marzieh Abouei من مشکلم با این سوال اینه کی گفته که اصلا این راه انداز ما برای ژنی هست که رمز یک پ|لی پپتید رو انجام میده
-
helen owl چون جهش در راه انداز ممکنه مقدار رونویسی رو افزایش یا کاهش بده کاری به توالی پروتیینی نداره
-
Marzieh Abouei آره ولی چرا
-
helen owl ۴؟
-
Marzieh Abouei
جواب این بنظرت ؟؟؟
-
helen owl اههه چ خوب
-
Marzieh Abouei فک کنم برا رفع اشکال
-
helen owl با کی چی کجا
من سه ماههه پاک پاکم از اینستا
-
Marzieh Abouei فک کنم لایو ساعت 7 عصر
-
helen owl چ خبره؟!!!
-
Marzieh Abouei بزار 9 خرداد برسه همه این ابهامات برطرف میکنیم
-
helen owl نمیدونم چرا همچینهههه خب ی تست درس حسابی بدین
-
Marzieh Abouei آفرین منم همین میگم آقای موقاری گزینه یک درست گرفتتتتتتتتتتتتتتتتت لعنت به این دنیا
-
helen owl بنظر من هرچهار گزینش غلطه
-
-