رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
-
Marzieh Abouei نه دیگه همون اولش اشتب رفتی
حل با نمودار اگر داری قاطی میکنی برات بهترهsadeghsabeti این آسون تره دیگه تا الان با این فهمیدم
-
یه چی دیگ استاد اون مشتق درجه یک به درجه یک که بود گفتن دت بزنیم توی تایتان گفتن که واسه بقیه هم میشه اینکارو کرد فقط مشتق یه چی دیگ رو توش باید ضرب کرد .میشه اینو توضیح بدین لطفا
-
sadeghsabeti
سلام استاد
انشالله سالم و تندرست باشید ویدئو های شما باعث شد که علاقه من به ریاضی بعد کنکور پارسال برگرده از شما و گروه آلا واقعا ممنونم
درضمن استاد امیدوارم که راجع به اون ویدئو و عکس ها رنجیده نشین از من. ما شما رو دوست داریم
قصد بی احترامی به شما و بقیه استاد ها که استیکر ساختم ازشون نداریم و فقط یه شوخی کوچیک هستن -
Marzieh Abouei نه دیگه همون اولش اشتب رفتی
حل با نمودار اگر داری قاطی میکنی برات بهترهاستاد یک سوالی
برای تعیین نقاط اکسترمم و عطف از طریق رسم تابع ، اگر بخوایم از روش رسم بریم ، تو توابع کسری ، بعضی مواقع مجانب مایل ایجاد میشه که بعضی مواقع یه اکسترمم میده که نمیدونیم ما نظام جدیدا
میشه بگین چه مواقعی تو توابع کسری ، مجانب مایل ایجاد میشه که دیگه از رسم نریم؟
-
سلام استاد
️
توی کاربردمشتق بعضی جاها جواباش خیلی ناجور میشن راهی وجود داره سریع تر بفهمیم ماکسیمم یا مینیممش چیه؟!
sadeghsabeti@F-Seif-0 عدد گذاری سمت چپ و راست اون عدد
-
sadeghsabeti تشکرررر🤍
-
sadeghsabeti بله در درسنامه فرسنگ۶ گفته بودید
-
@F-Seif-0 عدد گذاری سمت چپ و راست اون عدد
sadeghsabeti خیلی ممنون
-
sadeghsabeti
سلام استاد
انشالله سالم و تندرست باشید ویدئو های شما باعث شد که علاقه من به ریاضی بعد کنکور پارسال برگرده از شما و گروه آلا واقعا ممنونم
درضمن استاد امیدوارم که راجع به اون ویدئو و عکس ها رنجیده نشین از من. ما شما رو دوست داریم
قصد بی احترامی به شما و بقیه استاد ها که استیکر ساختم ازشون نداریم و فقط یه شوخی کوچیک هستن@Zahra-Hamrang شما محبت دارید
کدوم ویدیو ها ؟ -
@Zahra-Hamrang شما محبت دارید
کدوم ویدیو ها ؟sadeghsabeti همون آهو در گلستان و عکس ها که بچه ها فرستادن
یا ویدئو های دیگه که تو یه تاپیک بعضی وقتا میفرستم تو انجمن -
استاد یک سوالی
برای تعیین نقاط اکسترمم و عطف از طریق رسم تابع ، اگر بخوایم از روش رسم بریم ، تو توابع کسری ، بعضی مواقع مجانب مایل ایجاد میشه که بعضی مواقع یه اکسترمم میده که نمیدونیم ما نظام جدیدا
میشه بگین چه مواقعی تو توابع کسری ، مجانب مایل ایجاد میشه که دیگه از رسم نریم؟
amirmohammad shakeri خوب حد تابع در بینهایت عدد بشه افقی داریم
و اگر
درجه صورت یک واحد از درجه مخرج بیشتر بشه مجانب مایل داریم که برای ما حذف شده -
sadeghsabeti همون آهو در گلستان و عکس ها که بچه ها فرستادن
یا ویدئو های دیگه که تو یه تاپیک بعضی وقتا میفرستم تو انجمن@Zahra-Hamrang مشکلی نیست دوست من
برای خودمم بفرست
خوب بود استفاده میکنم -
@Zahra-Hamrang مشکلی نیست دوست من
برای خودمم بفرست
خوب بود استفاده میکنمsadeghsabeti ممنون استاد
-
استاد برای سوالاتی که دوره تناوب میخوادو چندتا تابع باهم جمع شدن ایده کلی رو توضیح میدید؟
-
@Zahra-Hamrang شما محبت دارید
کدوم ویدیو ها ؟sadeghsabeti البته استاد ما با اقای موقاری بیشتر شوخی میکنیم اصولا
متاسفانه نیستن اینجا وگرنه براشون میفرستادیم -
amirmohammad shakeri خوب حد تابع در بینهایت عدد بشه افقی داریم
و اگر
درجه صورت یک واحد از درجه مخرج بیشتر بشه مجانب مایل داریم که برای ما حذف شدهخیلی ممنون استاد
استاد یک سوالی ، از مباحث گراف ، احتمال ، شمارش و اصل شمول و عدم شمول ، از بین تستایی که میدن ، غالبا چنتاش تستای روتینی هست که راحت قابل حله؟
-
استاد ببخشید اینجا من نمیفهمم خب وقتی ما اول کوچک ترین عدد رو انتخاب مبکنیم بعدش هر عددی انتخاب کنیم ازون بزرگتر میشه دگ چرا 1 نشد احتمالش ؟این پست پاک شده! -
@soniaaa داری جای شرط و خواسته رو عوض میکنی
sadeghsabeti
اها الان گرفتم چیشدخیلی ممنون
-
سلام استاد خداقوت
استاد ترتیب پاسخگویی و نحوه پاسخگویی چطوری باشه بهتره و نحوه برخورد با سوالا
مثلا ایا این درسته که میگن سوالات ریاضی رو از اخر دفترچه به اول حل کنیم ؟ و اینکه چه جور سوالایی رو اول حل کنیم و کدوم تیپ ها رو بزاریم برای دور بعد .؟ و اینکه چه زمانی دست از حل یه سوالی برداریم؟mohammad mahdi amini به ترتیب از اول برو جلو
بعد
بچسب به آسون ها و متوسط ها
بعد بیا رو سوالات سخت
فارغ از نوع درس -
خیلی ممنون استاد
استاد یک سوالی ، از مباحث گراف ، احتمال ، شمارش و اصل شمول و عدم شمول ، از بین تستایی که میدن ، غالبا چنتاش تستای روتینی هست که راحت قابل حله؟
amirmohammad shakeri من میگم همه شون