نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها
-
Honey M
چه رتبه خفنی
سلام میشه از راز موفقیت تون بگید در تایپیک جداگانه از تجربیات به دست آوردتون؟
@salma-khajavi واقعا چه قدر ذوق میکنم میبینم بقیه هم واسم شادی میکنن
چشم رو چشمم حتما
-
سلام
رتبه ۳۰ منطقه ۲ انسانیmehdi zarei وای آفرین چه قدر ترکوندیییی
-
زینب امیدی وای ممنون عزیزم
یه چند تا اشتباه پارسال داشتم که امسال کمش کردم. مثلا پارسال وقتی وقتمو هدر میدادم دیگه خودمو لایق رتبه برتر شدن نمیدونستم. در صورتی که ما همه دانش آموزیم. حتی رتبه برترها هم ممکنه وقت تلف کنن. فقط کافیه خودمونو ببخشیم و ادامه بدیم. اشتباه دیگم این بود که خودمو با بقیه مقایسه میکردم. تا میفهمیدم یکی یه ذره از من جلو تره کلا درسو ول میکردم چون فکر میکردم عقبم و نمیرسم. مشاور بد هم بی تاثیر نبود. روحیه هم خیلی مهمه. تقربیا نصف کاره. حتی بیشتر!چون پارسال تقریبا افسرده بودم و کلی فکرای الکی میکردم. همین فکرا کلی انرژی ازم میگرفت.دوره شروع از نو آلا خیلی بهم کمک کرد. امسال هم این مشکلات بود ولی خیلی کمتر. تهش فقط بگم همین که خدا ببینه دارین تلاش میکنین براتون معجزه میکنه. ایشالا همتون تو زندگی موفق باشین
Honey M عزیزم خیلی خوشحالم واست امیدوارم همیشه موفق و خوشحال باشی
در هر مقطعی از زندگیت هستی همینجوری تلاش کن و موفقیت کسب کن چون تو لایق بهترینها هستی... -
Honey M عزیزم خیلی خوشحالم واست امیدوارم همیشه موفق و خوشحال باشی
در هر مقطعی از زندگیت هستی همینجوری تلاش کن و موفقیت کسب کن چون تو لایق بهترینها هستی...زینب امیدی وای خیلی ممنون ازتون شما هم همین طور. آرزو میکنم تک تکتون ایشالا سلامت باشین یه زندگی شاد و پر از موفقیت داشته باشین.
نمی دونین چه قدر خوشحال میشم وقتی میبینم این قدر همتون خوبین -
کنکور ارشد فیزیک - ۳۱۴ (آزمایشی داده بودم چون یه ترمم مونده بود)
البته من کنکور دبیرستان رو با آلا خونده بودم اون موقع یادش بخیر
امسال کنکور اصلی... دعا کنید جور بشه بیام بگم فیزیک شریف قبول میشم. با این رتبه دانشگاه تهران و امیرکبیر و شهید بهشتی و علم و صنعت میشه رفت ولی شریف نوچ -
سلام. رتبه 1612 تجربی، کارنامه م رو هم توی سایت ثبت کرده بودم، بابت تشکر از زحمات آلا حاضر به مصاحبه هم هستم...
-
@haniehno در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها گفته است:
@M-an سلام دوستان
رتبه ۷۹۹ منطقه دوواییییییییییی الهی شکر
-
@haniehno در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها گفته است:
@M-an سلام دوستان
رتبه ۷۹۹ منطقه دوواییییییییییی الهی شکر
Parvaz man ممنون دوست عزیز
-
زینب امیدی وای ممنون عزیزم
یه چند تا اشتباه پارسال داشتم که امسال کمش کردم. مثلا پارسال وقتی وقتمو هدر میدادم دیگه خودمو لایق رتبه برتر شدن نمیدونستم. در صورتی که ما همه دانش آموزیم. حتی رتبه برترها هم ممکنه وقت تلف کنن. فقط کافیه خودمونو ببخشیم و ادامه بدیم. اشتباه دیگم این بود که خودمو با بقیه مقایسه میکردم. تا میفهمیدم یکی یه ذره از من جلو تره کلا درسو ول میکردم چون فکر میکردم عقبم و نمیرسم. مشاور بد هم بی تاثیر نبود. روحیه هم خیلی مهمه. تقربیا نصف کاره. حتی بیشتر!چون پارسال تقریبا افسرده بودم و کلی فکرای الکی میکردم. همین فکرا کلی انرژی ازم میگرفت.دوره شروع از نو آلا خیلی بهم کمک کرد. امسال هم این مشکلات بود ولی خیلی کمتر. تهش فقط بگم همین که خدا ببینه دارین تلاش میکنین براتون معجزه میکنه. ایشالا همتون تو زندگی موفق باشین
-
امسال کنکور اصلی... دعا کنید جور بشه بیام بگم فیزیک شریف قبول میشم. با این رتبه دانشگاه تهران و امیرکبیر و شهید بهشتی و علم و صنعت میشه رفت ولی شریف نوچAli Hamedi در نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۱ آلایی ها گفته است:
امسال کنکور اصلی... دعا کنید جور بشه بیام بگم فیزیک شریف قبول میشم. با این رتبه دانشگاه تهران و امیرکبیر و شهید بهشتی و علم و صنعت میشه رفت ولی شریف نوچ -
Honey M
سلام سلام
اول ازهمه خیلیخوشحالمبرات🥺🥺
و دوم
سال آخری که کنکور دادی مشاور جز آلا داشتی؟Nafiseh 0 خیلی ممنون ایشالا روزی همه بچه های آلایی
راستش دوره ما راه ابریشم مشاوره نداشت. امسال اضافه شده. خودم جدا مشاور داشتم.
البته سالی که پشت کنکور بودم زیاد راه ابریشم نگاه نمی کردم. در حد چاپار ها و پس آزمونا ازش استفاده می کردم. خودم تست میزدم از رو کمک درسیا بیشتر نتیجه می گرفتم. راه ابریشم خیلی وقت می بره. -
سلام خانم مدیر معذرت میخوام که دارم اینجا پیام میدم چون اون سه تا خط بالای صفحه و همینطور پروفم تو هیچکدومشون نمیتونم وارد بشم
من با گوگل تونستم بیام با اینکه نام کاربری و گذرواژه رو زدم ارور میداد
الانم اصلا همه چیز هنگ کرده تو فروم واسم -
سلام به همه
رتبه ۹۱۳ تجربی@nazanin-mirzai سلام شما پارسال چه درس هایی رو راه ابریشم داشتید و بنظرتون چیکار کنیم که بهترین استفاده رو از راه ابریشم ببریم؟
-
@nazanin-mirzai سلام شما پارسال چه درس هایی رو راه ابریشم داشتید و بنظرتون چیکار کنیم که بهترین استفاده رو از راه ابریشم ببریم؟
احمد رضا 0
سلام
هر سوالی که میخواید بپرسید ، براش تاپیک جدا بزنید.(البته میتونید قبلش در قسمت جست و جو درباره سوالتون سرچ کنید. ممکنه جوابش رو از قبل داده باشن) و گروه یا شخص مربوطه رو زیرش تگ کنید. اینطور بهتر جواب میگیرید
اگر نمیدونید(درباره تاپیک زدن) قسمت راهنمای آلاخون هرو مطالعه کنید.
موفق باشید -
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت