Navigation

انجمن آلاء

• درون آمدن
    • جستجو
    • دسته‌بندی‌ها
    • تازه‌ها
    • سوال های حل نشده
    • دوره های آلاء
    • جزوات آلاء
    • چیزایی که آلاء دوست داره
    • راهنمای استفاده از انجمن
    • خرید

Ilya Mansouri

با سلام خدمت بچه های الایی و همچنین مدیر
      من از دیروز تا امروز هیچ چیزی از سایت و برنامه نمی تونم بخرم و ارور ۵۰۳ می ده.قبلا درست بود
      ولی از دیروز تا امروز نه
      مال شما هم اینطوره؟؟؟؟؟؟
      در ضمن از مدیران الا خواهش می کنم این مشکل رو حل کنن
      M.an
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

پشتیبانی فنی آلاء
    • مشکل در دانلود نسخه ۵

رها اسدی

سلام حال دلتون خوب
      دوستان من هیچ جوره نمیتونم نسخه‌ی ۵ رو دانلود کنم
      لینک رو میزنم تو مروگر میاد رو آپ از آپ هم نمیشه دانلود کرد
      لینک رو وارد ADM کردم اما بعداز چند دقیقه برنامه متوقف میشه و کلا از برنامه میاد بیرون
      کاش فایل برنامه رو تو کانال بارگذاری کنید
      هم ما راحت‌تر دانلود میکنیم هم از شما تن تن سوال نمیشه
      😔😭😭😭

پشتیبانی فنی آلاء
    • قفل بودن همایش تتا الا

زهرا سبزعلی گل

متسفانه همایش تتا تو پروفایل من نیست و نمیتونم ازش استفاده کنم میشه راهنماییم کنید؟``

پشتیبانی فنی آلاء
    • سایت بالا نمیاد

danial hosseiny

سلام دوستان سایت برای من این شکلی شده که وقتی بخوام برم برای مثال فیلمای سال یازدهم یا هر سال دیگه ای رو ببینم و یه مبحث درسی رو انتخاب کنم، هیچ چیزی بالا نمیاره فقط تگ ها بالا میان و دکمۀ جستجوی پیشرفته، که حتی از اون هم نمیذاره استفاده کنم و کلا هیچ دکمه ای توی صفحه قابل استفاده نیست.
      واسه شما هم همینطوره آیا؟

پشتیبانی فنی آلاء

راهنمای عضویت در انجمن آلاء

راهنمای فعالیت در انجمن آلاء

بالا نیاوردن سایت الا

پشتیبانی فنی آلاء
    20
    37
    3608
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • amirreza.vala 0
      amirreza.vala 0 آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام متاسفانه سایت الا واس من نمیاره فقط فروم رو میتونم استفاده کنم.از پشتیبانی تلگرام هم میپرسم ایشون هم فکر میکنه خیلی باحاله اصن جواب ادم رو نمیده و اصلا پاسخگو نیست.
      سایت واس من خرابه یا شما هم نمیتونید استفاده کنید؟؟

mohammadhassan M S 3 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
      • moohamad bahrami
        moohamad bahrami @mohammad pirdadeh آخرین ویرایش توسط انجام شده

mohammad pirdadeh مشکل فنیه زود درستش میکنن

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
        • moohamad bahrami
          moohamad bahrami @Niki Finn آخرین ویرایش توسط انجام شده

Niki Finn سلام مشکل فنی پیش ااومدهه میگن زود درس میشه

• Niki Finn
            Niki Finn دانش آموزان آلاء @mohammad pirdadeh آخرین ویرایش توسط انجام شده

mohammad pirdadeh سلام. من چندبار وارد سایت شدم و حتی فکر کردم مشکل از لپتاپه و خاموش روشنش کردم اما هنوز نتونستم وارد قسمت زیست شناسی بشم. نمی دونم دیگه چه راهی رو باید امتحان کنم.

moohamad bahrami 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
            • mohammad pirdadeh
              mohammad pirdadeh دانش آموزان آلاء آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام خسته نباشید سایت آلا برای من قسمت ( ویدئو های بیشتر ) رو نمیاره .. چیکار کنم ؟ می خوام ویدئو های
              آقای موقاری ببینم ولی چون روی هوم اسکرین نیست باید ویدئو های بیشتر رو بزنم که نمیاره .. هم با دسکتاپ امتحان کردم و هم با موبایل ... لطفا زود جواب بدید..

Niki Finn moohamad bahrami 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
              • saba alipanah
                saba alipanah آخرین ویرایش توسط انجام شده

براي منم بالا نمياد فيلم ها

• MohammadPasha shahbazi
                  MohammadPasha shahbazi @M.an آخرین ویرایش توسط انجام شده

M.an اره فکر کنم تو این ماه دفعه دوم اینطور شده
                  مچکر از اطلاع رسانیتون

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                  • M.an
                    M.an مدیر @MohammadPasha shahbazi آخرین ویرایش توسط انجام شده

MohammadPasha shahbazi
                    دقیق نمی تونم بگم اما زود درست میشه نگران نباشید
                    از دیشب قطع و وصل میشه
                    باید یکی جدید بخریم و عوضش کنیم دوباره

MohammadPasha shahbazi 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                    • MohammadPasha shahbazi
                      MohammadPasha shahbazi @M.an آخرین ویرایش توسط انجام شده

M.an چقدر طول میکشه تا مشکل رو عزیزان حل کنند؟

M.an 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                      • M.an
                        M.an مدیر آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام
                        متاسفانه فیبرنوری متصل به سرور آلاء دچار مشکل شده و داره بازی درمیاره پیگیر هستیم

MohammadPasha shahbazi 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                        • N.n.good
                          N.n.good تجربی بچه های کنکور تجربی 1400 @usha sarafan آخرین ویرایش توسط انجام شده

usha sarafan در بالا نیاوردن سایت الا گفته است:

سلام متاسفانه من هرکاری میکنم ویدیو هارو تماشا کنم با همچین پیامی 👈 ( خطا در اتصال اینترنت ) در صورتی که نام پرسرعته و فقط این سایت مشکل داره شدیدا هم به ویدیو ها
                          نیاز دارم بخاطر فصل امتحانات خواهش میکنم کمکم کنین😔

منم همین مشکلو دارم

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                          • MohammadPasha shahbazi
                            MohammadPasha shahbazi @usha sarafan آخرین ویرایش توسط انجام شده

usha sarafan برای من هم اینطوره فکر کنم مثل دفعه های قبل باید صبر کنیم

• usha sarafan
                              usha sarafan آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام متاسفانه من هرکاری میکنم ویدیو هارو تماشا کنم با همچین پیامی 👈 ( خطا در اتصال اینترنت ) در صورتی که نام پرسرعته و فقط این سایت مشکل داره شدیدا هم به ویدیو ها
                              نیاز دارم بخاطر فصل امتحانات خواهش میکنم کمکم کنین😔

MohammadPasha shahbazi N.n.good 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                              • زینب دولتی
                                زینب دولتی آخرین ویرایش توسط انجام شده

توروخدا بگین چی کنمممممممممم؟؟؟😭😭😭😭

• زینب دولتی
                                  زینب دولتی آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام.
                                  سایت آلا اصلااا بالا نمیاد میزنه خطا لطفا اینترنتتونو دصل کنین. درحالی که اینترنت من بازه همه چیو میاره ولی وقتی میرم تو سایت آلا هیییچکدووممم از فیلمارو نمیاره.
                                  توروخدا بررسی کنین من وااقعاااا نیاز دارم به فیلمای آلا😔😔😔

• M.an
                                    M.an مدیر @Sabaaaa77 آخرین ویرایش توسط انجام شده

Sabaaaa77
                                    سلام الان برای همه درسته

• S
                                      Sabaaaa77 @amirreza.vala 0 آخرین ویرایش توسط انجام شده

amirreza.vala 0
                                      سلام توروخدا بگید مشکلتون چجوری حل شد؟ من از دیروز بعدازظهر تاحالا نمی تونم سایت رو باز کنم و کلا فیزیک و ریاضیم تو هواست اگه آلا نباشه، کلی هم عقبم، توروخدا یکی بگه چیکارکنم مشکلم حل شه؟ با مرورگر کروم و دلفین و سافری امتحان کردم نمیاد بالا که نمیاد😭😭😭😭

M.an 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
                                      • M
                                        md__pourya آخرین ویرایش توسط انجام شده

20C55617-92AA-4336-8E7B-6F476825AB32.png
                                        سلام
                                        از صبح سایت در دسترس نیست

• M
                                          mohammad81118 @amirreza.vala 0 آخرین ویرایش توسط انجام شده

amirreza.vala 0 مال منم نمیاره مشکل از سروره؟؟؟؟

• sohrab
                                            sohrab مدیر آخرین ویرایش توسط انجام شده

دیشب گفتیم که سایت تا ۷ صبح باز نمیشه
                                            الان بابد درست باشه

• golsara
                                              golsara آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام منم همین مشگلو دارم
                                              با دیتای گوشی هم میام خاموش روشن میکنم هم جواب نمیده
                                              سایت الا هم داخل مرورگر و هم تو برنامه نمیاد بالا که فیلم دانلود کنم فققط انجمن بالا میاد

• sohrab
                                                sohrab مدیر آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام این مشکل dns هست، برای همین با روشن خاموش کردن درست میشه بعضی اوقات.
                                                پیشنهاد می کنم علاوه بر dns اصلی که isp داده به شما dns گوگل را ست کنید ۸.۸.۸.۸ خیلی موقع ها کمک می کنه.

در مورد تلگرام، پشتیبانی تلگرام روزی ۴ ساعت به پیام ها جواب می دن و بعد به بقیه کارها میرسن واقعا حجم دریافت پیام ها بالاست فرصت نمیشه.

• mohammadhassan
                                                  mohammadhassan ادمین @amirreza.vala 0 آخرین ویرایش توسط انجام شده

amirreza.vala 0 در بالا نیاوردن سایت الا گفته است:

mohammadhassan سلام متصل شدم جواب نداد بعد فقط این مشکل از سایت شما بود.تمام راه هایی که تو اینترنت بود رو رفتم جواب نگرفتم .دیشب به سرم زد یه بار مودم رو روشن خاموش کنم بعد درست شد.خیلی ممنون

بله این مشکل برای منم پیش میاد گوگل رو مثلا باز نمیکنه یا کلا سایت های دیگه رو. یه روشن خاموش که میکنم درست میشه 👍

• amirreza.vala 0
                                                    amirreza.vala 0 آخرین ویرایش توسط انجام شده

دوستان ممنون از همتون مشکل برطرف شد🌹

• amirreza.vala 0
                                                      amirreza.vala 0 @mohammadhassan آخرین ویرایش توسط انجام شده

mohammadhassan سلام متصل شدم جواب نداد بعد فقط این مشکل از سایت شما بود.تمام راه هایی که تو اینترنت بود رو رفتم جواب نگرفتم .دیشب به سرم زد یه بار مودم رو روشن خاموش کنم بعد درست شد.خیلی ممنون

mohammadhassan 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                                      • mohammadhassan
                                                        mohammadhassan ادمین @amirreza.vala 0 آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده

amirreza.vala 0 سلام، همیشه این مشکل رو دارین؟ با سایت های دیگه این مشکل رو ندارین؟
                                                        یه پیشنهادی میکنم، یه بار به قند شکن متصل بشید بعد سایت رو باز کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

amirreza.vala 0 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                                        • EHSAN75
                                                          EHSAN75 اخراج شده @alirezamoradi1 آخرین ویرایش توسط انجام شده

alirezamoradi1 در بالا نیاوردن سایت الا گفته است:

M.an 0_1511169165699_11.png

بعضی وقت ها هم برا من این رو میاره
                                                          از فیلتر شکن هم هیچوقت استفاده نکردم

راست میگه برا منم بعضی وقتا همینجوری میشه

• A
                                                            alirezamoradi1 @amirreza.vala 0 آخرین ویرایش توسط alirezamoradi1 انجام شده

بعضی وقت ها هم برا من این رو میاره
                                                            از فیلتر شکن هم هیچوقت استفاده نکردم

EHSAN75 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                                            • amirreza.vala 0
                                                              amirreza.vala 0 @RAHIL_28 آخرین ویرایش توسط انجام شده

RAHIL_28 فیلتر شکن که زیاد استفاده میکنم ولی مشکل اینجاست که فقط با اینترنت مخابرات مشکل داره و با گوشی کل اعضای خانواده امتحان کردم بازم بالا نیاورد

• RAHIL_28
                                                                RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاء @amirreza.vala 0 آخرین ویرایش توسط انجام شده

amirreza.vala 0 حتما تازگیا از فی لتر شکن استفاده کردی

amirreza.vala 0 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                                                • amirreza.vala 0
                                                                  amirreza.vala 0 @M.an آخرین ویرایش توسط انجام شده

M.an تمام راه های گوگل رو امتحان کردم(سرچ کردم مشکل رو)و اینکهد با پشتیبانی سرویس ارایه دهنده اینترنت تماس گرفتم(اینترنت مخابرات)بعد بررسی گفتن مشکل از سایت هستش.فقط بالا اوردن این سایت برای من مشکل ساز شده با سایتای دیگه مشکلی ندارم

RAHIL_28 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 0
                                                                  • amirreza.vala 0
                                                                    amirreza.vala 0 @M.an آخرین ویرایش توسط انجام شده

A 1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                                                    • amirreza.vala 0
                                                                      amirreza.vala 0 @M.an آخرین ویرایش توسط amirreza.vala 0 انجام شده

M.an مرسی از پاسخگویی تون.جواب دادن شما برای من یه دنیا ارزش داره

• M.an
                                                                        M.an مدیر آخرین ویرایش توسط M.an انجام شده

سلام
                                                                        من تست کردم درسته
                                                                        چه مشکلی پیش میاد ؟
                                                                        از صفحه اسکرین بفرستین

amirreza.vala 0 3 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
                                                                        • romisa
                                                                          romisa ادمین آخرین ویرایش توسط انجام شده

sanatisharif.ir
                                                                          میاد بالا

• 1
                                                                          • 2
                                                                          • 1 / 2
                                                                          • اولین پست
                                                                            آخرین پست