-
با سلام خدمت بچه های الایی و همچنین مدیر
من از دیروز تا امروز هیچ چیزی از سایت و برنامه نمی تونم بخرم و ارور ۵۰۳ می ده.قبلا درست بود
ولی از دیروز تا امروز نه
مال شما هم اینطوره؟؟؟؟؟؟
در ضمن از مدیران الا خواهش می کنم این مشکل رو حل کنن
M.an
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام حال دلتون خوب
دوستان من هیچ جوره نمیتونم نسخهی ۵ رو دانلود کنم
لینک رو میزنم تو مروگر میاد رو آپ از آپ هم نمیشه دانلود کرد
لینک رو وارد ADM کردم اما بعداز چند دقیقه برنامه متوقف میشه و کلا از برنامه میاد بیرون
کاش فایل برنامه رو تو کانال بارگذاری کنید
هم ما راحتتر دانلود میکنیم هم از شما تن تن سوال نمیشه
😔😭😭😭 -
-
سلام دوستان سایت برای من این شکلی شده که وقتی بخوام برم برای مثال فیلمای سال یازدهم یا هر سال دیگه ای رو ببینم و یه مبحث درسی رو انتخاب کنم، هیچ چیزی بالا نمیاره فقط تگ ها بالا میان و دکمۀ جستجوی پیشرفته، که حتی از اون هم نمیذاره استفاده کنم و کلا هیچ دکمه ای توی صفحه قابل استفاده نیست.
واسه شما هم همینطوره آیا؟
بالا نیاوردن سایت الا
-
سلام متاسفانه سایت الا واس من نمیاره فقط فروم رو میتونم استفاده کنم.از پشتیبانی تلگرام هم میپرسم ایشون هم فکر میکنه خیلی باحاله اصن جواب ادم رو نمیده و اصلا پاسخگو نیست.
سایت واس من خرابه یا شما هم نمیتونید استفاده کنید؟؟ -
mohammad pirdadeh مشکل فنیه زود درستش میکنن
-
Niki Finn سلام مشکل فنی پیش ااومدهه میگن زود درس میشه
-
mohammad pirdadeh سلام. من چندبار وارد سایت شدم و حتی فکر کردم مشکل از لپتاپه و خاموش روشنش کردم اما هنوز نتونستم وارد قسمت زیست شناسی بشم. نمی دونم دیگه چه راهی رو باید امتحان کنم.
-
سلام خسته نباشید سایت آلا برای من قسمت ( ویدئو های بیشتر ) رو نمیاره .. چیکار کنم ؟ می خوام ویدئو های
آقای موقاری ببینم ولی چون روی هوم اسکرین نیست باید ویدئو های بیشتر رو بزنم که نمیاره .. هم با دسکتاپ امتحان کردم و هم با موبایل ... لطفا زود جواب بدید.. -
براي منم بالا نمياد فيلم ها
-
M.an اره فکر کنم تو این ماه دفعه دوم اینطور شده
مچکر از اطلاع رسانیتون -
MohammadPasha shahbazi
دقیق نمی تونم بگم اما زود درست میشه نگران نباشید
از دیشب قطع و وصل میشه
باید یکی جدید بخریم و عوضش کنیم دوباره -
M.an چقدر طول میکشه تا مشکل رو عزیزان حل کنند؟
-
سلام
متاسفانه فیبرنوری متصل به سرور آلاء دچار مشکل شده و داره بازی درمیاره پیگیر هستیم -
usha sarafan در بالا نیاوردن سایت الا گفته است:
سلام متاسفانه من هرکاری میکنم ویدیو هارو تماشا کنم با همچین پیامی
( خطا در اتصال اینترنت ) در صورتی که نام پرسرعته و فقط این سایت مشکل داره شدیدا هم به ویدیو ها
نیاز دارم بخاطر فصل امتحانات خواهش میکنم کمکم کنینمنم همین مشکلو دارم
-
usha sarafan برای من هم اینطوره فکر کنم مثل دفعه های قبل باید صبر کنیم
-
سلام متاسفانه من هرکاری میکنم ویدیو هارو تماشا کنم با همچین پیامی
( خطا در اتصال اینترنت ) در صورتی که نام پرسرعته و فقط این سایت مشکل داره شدیدا هم به ویدیو ها
نیاز دارم بخاطر فصل امتحانات خواهش میکنم کمکم کنین -
توروخدا بگین چی کنمممممممممم؟؟؟
-
سلام.
سایت آلا اصلااا بالا نمیاد میزنه خطا لطفا اینترنتتونو دصل کنین. درحالی که اینترنت من بازه همه چیو میاره ولی وقتی میرم تو سایت آلا هیییچکدووممم از فیلمارو نمیاره.
توروخدا بررسی کنین من وااقعاااا نیاز دارم به فیلمای آلا -
Sabaaaa77
سلام الان برای همه درسته -
amirreza.vala 0
سلام توروخدا بگید مشکلتون چجوری حل شد؟ من از دیروز بعدازظهر تاحالا نمی تونم سایت رو باز کنم و کلا فیزیک و ریاضیم تو هواست اگه آلا نباشه، کلی هم عقبم، توروخدا یکی بگه چیکارکنم مشکلم حل شه؟ با مرورگر کروم و دلفین و سافری امتحان کردم نمیاد بالا که نمیاد -
سلام
از صبح سایت در دسترس نیست -
amirreza.vala 0 مال منم نمیاره مشکل از سروره؟؟؟؟
-
دیشب گفتیم که سایت تا ۷ صبح باز نمیشه
الان بابد درست باشه -
سلام منم همین مشگلو دارم
با دیتای گوشی هم میام خاموش روشن میکنم هم جواب نمیده
سایت الا هم داخل مرورگر و هم تو برنامه نمیاد بالا که فیلم دانلود کنم فققط انجمن بالا میاد -
سلام این مشکل dns هست، برای همین با روشن خاموش کردن درست میشه بعضی اوقات.
پیشنهاد می کنم علاوه بر dns اصلی که isp داده به شما dns گوگل را ست کنید ۸.۸.۸.۸ خیلی موقع ها کمک می کنه.در مورد تلگرام، پشتیبانی تلگرام روزی ۴ ساعت به پیام ها جواب می دن و بعد به بقیه کارها میرسن واقعا حجم دریافت پیام ها بالاست فرصت نمیشه.
-
amirreza.vala 0 در بالا نیاوردن سایت الا گفته است:
mohammadhassan سلام متصل شدم جواب نداد بعد فقط این مشکل از سایت شما بود.تمام راه هایی که تو اینترنت بود رو رفتم جواب نگرفتم .دیشب به سرم زد یه بار مودم رو روشن خاموش کنم بعد درست شد.خیلی ممنون
بله این مشکل برای منم پیش میاد گوگل رو مثلا باز نمیکنه یا کلا سایت های دیگه رو. یه روشن خاموش که میکنم درست میشه
-
دوستان ممنون از همتون مشکل برطرف شد
-
mohammadhassan سلام متصل شدم جواب نداد بعد فقط این مشکل از سایت شما بود.تمام راه هایی که تو اینترنت بود رو رفتم جواب نگرفتم .دیشب به سرم زد یه بار مودم رو روشن خاموش کنم بعد درست شد.خیلی ممنون
-
amirreza.vala 0 سلام، همیشه این مشکل رو دارین؟ با سایت های دیگه این مشکل رو ندارین؟
یه پیشنهادی میکنم، یه بار به قند شکن متصل بشید بعد سایت رو باز کنید و نتیجه رو اعلام کنید. -
alirezamoradi1 در بالا نیاوردن سایت الا گفته است:
بعضی وقت ها هم برا من این رو میاره
از فیلتر شکن هم هیچوقت استفاده نکردمراست میگه برا منم بعضی وقتا همینجوری میشه
-
بعضی وقت ها هم برا من این رو میاره
از فیلتر شکن هم هیچوقت استفاده نکردم -
RAHIL_28 فیلتر شکن که زیاد استفاده میکنم ولی مشکل اینجاست که فقط با اینترنت مخابرات مشکل داره و با گوشی کل اعضای خانواده امتحان کردم بازم بالا نیاورد
-
amirreza.vala 0 حتما تازگیا از فی لتر شکن استفاده کردی
-
M.an تمام راه های گوگل رو امتحان کردم(سرچ کردم مشکل رو)و اینکهد با پشتیبانی سرویس ارایه دهنده اینترنت تماس گرفتم(اینترنت مخابرات)بعد بررسی گفتن مشکل از سایت هستش.فقط بالا اوردن این سایت برای من مشکل ساز شده با سایتای دیگه مشکلی ندارم
-
-
M.an مرسی از پاسخگویی تون.جواب دادن شما برای من یه دنیا ارزش داره
-
سلام
من تست کردم درسته
چه مشکلی پیش میاد ؟
از صفحه اسکرین بفرستین -
sanatisharif.ir
میاد بالا