آلاخونه

• درون آمدن
    • جستجو
    • پست‌های جدید برای شما
    • پست‌های جدید
    • دسته‌بندی‌ها
    • برچسب‌ها
    • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
    • دوره‌های آلاء
    • گروه‌ها
    • راهنمای آلاخونه
      • معرفی آلاخونه
      • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
      • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
      • استفاده از ابزارهای ادیتور
      • معرفی گروه‌ها
      • لینک‌های دسترسی سریع
    • فرمول محاسبه تاثیر معدل

Mahdieh te

بچه ها، چطور بفهمیم از اون ۴۰ درصد معدل چقدر گرفتیم؟ فرمول خاصی داره آیا؟ من نمراتمم دارم کامل

@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @تجربیا @ریاضیا

سوال مشاوره ای
    • خوندن بحث نوسان

Amir ali Nikfard

سلام. متاسفانه بنده به یک مشکل بر خوردم. امتحانات مدرسه ما هنوز تموم نشده و سنگین هم هست. بحث نوسان رو هم دبیرمون در اون خیلی عقب هستن.
      با توجه به بودجه سنگین آزمون های آزمایشی در هفته های آتی، برای بحث نوسان چکار کنم؟ فیلم آلا ببینم یا درسنامه کتاب تست و کتاب درسی رو بخونم کفایت میکنه؟
      به خدا بد جور گیرم همه درسا الآن سنگین شدن و فشار روم زیاده و این نوسان هم شده قوز بالا قوز
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @همیار @رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401

سوال مشاوره ای
    • مشاوره کنکوری😉

Zahra.HD

سلام سلام😄
      حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
      خب قضیه چیه؟
      قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
      خب حالا چطوری؟
      بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
      و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
      سوالاتون قراره حول مشکلات مشاوره‌ای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
      چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربه‌ش هستیم.
      https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو

درضمن حواستون باشه😉:
      ✅️اسپم ممنوعه🚫
      ✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
      ✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
      و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
      و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء

سوال مشاوره ای
    • مشاوره کنکوری (گفتگو)

Zahra.HD

سلام سلام😄
      حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
      خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغ‌التحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
      https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331

درضمن حواستون باشه😉:
      ✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
      ✅️اسپم ممنوعه🚫
      ✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
      .
      و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
      و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء

سوال مشاوره ای
    • تدریس آقای کازرانیان!؟؟!

Mohammad.hm

بچه ها به نظرتون تدریس اقای کازرانیان چطوره . چون تدریس میکنن؟چون من میخوام تک درس فیزیک ۱۱۰رو بگیرم . نظرتون رو بگید ممنون
      @بچه-های-تجربی-110
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1402

سوال مشاوره ای
    • امتحان نهایی

sara mohammadpour

سلام وقتتون بخیر
      میخواستم بدونم که سلامت و هویت در ۴۰درصد قطعی نهایی موثر هست؟

سوال مشاوره ای
    • رادیولوژی🎞🦴

Sara_R

سلام سلام🌸😍
      این تاپیک رو زدم که همینطور که خودم آروم آروم دارم این رشته رو میگذرونم بقیه رو هم بیشتر با فضا و محیط و دروس این رشته آشنا کنم.👌🌸

یکی از دغدغه های کنکوریا توی دوران انتخاب رشته اینکه در مورد رشته ها بیشتر بدونن و بتونن بهترین انتخاب رو نسبت به علایقشون داشته باشن‌.🤍

و به نظرم خیلی خوب میشه هر کسی راجع به رشته ای که میخونه تاپیکی بزنه و راجع بهش حرف بزنه👌😁

پ.ن: مطالبی که میخوام توی این تاپیک بگذارم و رو یک جا و پشت سر هم نمیگذارم و براساس چیزی می گذارم که خودم اروم اروم دارم تجربشون میکنم🌸

@تجربیا
      @راه-ابریشم-پرو-زیست

سوال مشاوره ای
    • مسائل شیمی استاد صنیعی

M

سلام دوستان.نظرتون راجب مسائل شیمی استاد صنیعی چیه؟
      ممنون میشم بگین🙏
      @تجربیا
      @بچه-های-تجربی-کنکور-1402

سوال مشاوره ای
    • جمع بندی فوری فوتی 🤗

R

هرچیییی نکته راجب جمع بندی دروس باید بدونم رو بگید پلیز😃 تازه فیزیک یازدهم ام ضعیفه یه راه فوری و سریع ک تا عید جمعش کنم میخام🤒

سوال مشاوره ای
    • تیم های مشاوره

_Ftemeh_

سلام رفقا
      حال و روزتون خوش
      نظرتون در مورد تیم "نوتروفیل" چیه؟
      برای رشته ریاضی و گرفتن مشاوره

تیم سیب ترش ظرفیت رشته ریاضیش پره پس پیشنهاد ندید😅

@دانش-آموزان-آلاء
      @ریاضیا
      @تجربیا

سوال مشاوره ای
    • کتاب درسی

ز

سلام دوستان
      کسی هست که کتابای دوازدهم تجربی داشته باشه ، برای ترمیم معدل میخوام
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      @دانش-آموزان-آلاء

سوال مشاوره ای
    • پایه ضعیف و فیلم آموزشی

Mahdieh te

سلام بچه‌ها
      بچه ها من این موقع سال (بعد کنکور دی) فهمیدم خیلی خیلی ضعیف‌م و نیاز به فیلم آموزشی دارم 🙄 البته نتایج آزمونامم چنگی به دل نمیزد اما میزاشتم به پای سختی آزمون و کارم به بهمن کشید و خراب کردن کنکور دی. حالا هم حرفم این نیست که میشه یا نمیشه فقط یه سوال داشتم با این مدت کم (حدود ۴ ماه برای من) میتونم برای ریاضی و فیزیک فیلم ببینم (صفر تا صد ها)؟ اینم بگم که قبل کنکور دی درسنامه هارو کامل خوندم خلاصه نویسی کردم و حداقل ۶۰ درصد تستامم زدم پس عملا درسنامه و خلاصه نویسی (ای کاش انجام نمیدادم 😢) برام چاره نیست

@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-110 @همخوانی-ابریشمیا

سوال مشاوره ای
    • مدارس مجازی؟؟؟؟

R

یسری خبرا هست که میگه مدارس تا عید مجازی ان ، سوالم اینه که پس امتحانات رو میخان چیکار کنن ما فقط ۳ تا درسو امتحان ترم دادیم بقیه رو ام کنسل کردن پس تکلیف چیه؟؟؟😐😶 بعد اگه امتحان هارو ردیف کنن پشت هم من نمیرسم هم به تشریحی هم به تستی برسم چیکار کنم که کم نیارم؟؟؟🤔

سوال مشاوره ای
    • هر چی که فکر میکنید به یک تغیر رشته ای کمک میکنه

VIANA284

☺ بچه ها من یازدهم تجربی هستم و در حال تغیر رشته به ریاضی ام از پارسال میخواستم اینکارو بکنم ولی نشد به هر حال به یاری خدا الان شد و خب یه مقدار حسی دارم که همه چیز برام جدید و نا شناخته هست و خب یه مقدار استرس دارم شما توصیتون به عنوان @ریاضیا به من چیه ؟ هرچی که میدونید یک دهم درصدم شده ممکنه کمک کنه رو بگید من اطرافم کسی نیست که اطلاعاتی داشته باشه یا کسی که رشتش ریاضی باشه رو اطرافم ندارم بگید چه تجربه ای داشتید که میتونه کمکم کنه و یذره راهو برام راحت تر بکنه خلاصه منون میشم تجربه ها و ... تون رو برام بگید . دم شما گرم لطف میکنید♥ 🙏

سوال مشاوره ای
    • نمونه برنامه پیشنهادی برای شروع ترم ۲

Mahdieh te

بچه ها برنامه پیشنهادی‌تون با آزمون برای کسایی که نیمه ی اول سالو خوب خوندن اما نتیجه نگرفتن چیه؟ مثلا یکی که پیشروی مناسبی داشته بیشتر تستای کتابشو زده اما خوب مرور نکرده (منظورم همون مرور قبل آزمونه) و توی آزمونا نتیجه نمیگرفته و تحلیل نمیکرده.

من پیشنهادم پیشروی با برنامه قلمچیه که آزمونم داره. اونم نیم سال اولش (یعنی آمادگی برای کنکور دی) ولی خب خیلی پراکنده‌س مثلا اومده دهم و یازدهم و نیم سال اول دوازدهم و نیم سال دوم دوازدهم رو با هم شروع کرده خب طرف قاطی میکنه.

@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @تجربیا @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو

سوال مشاوره ای
    • سلام من بعداز ده سال می‌خوام برای کنکور آماده بشم

9

راه رو بلد نیستم
      می‌خوام راهنماییم کنید لطفاً چه درسی رو به چه صورت باید بخونم
      چقدر وقت باید بزارم

سوال مشاوره ای
    • من تا الان هیچی نخوندم کمکم کنید

MohammadKiani

سلام دوستان
      من دوازدهم ریاضی هستم و کنکوری ۱۴۰۲
      و تا الان شاید ۳۰ یا ۲۰ درصد مطالب رو خوندم یکی میتونه برنامه مطالعاتی یا یه راه حل بگه که بتونم تا عید ۸۰ درصد یا بیشتر مطالب رو جمع کنم؟
      لطفاً 🙏🙏🙏🙏

سوال مشاوره ای
    • ,چطور میشه ؟؟؟؟!!؟؟

Mohammad.hm

میتونید بهم بگید که چجوری میشه هم تسی کار کرد و هم تشریحی .
      من الان دوازدهم هستم عین همه ی دوازدهمی ها که الان دارن برای تیر میخونن منم برای تیر دارم تمام تلاشم رو میکنم ولی سوال اصلیم اینه که توی اردیبهشت سال دیگع چجوری چجوری هم برای چهل درصد بجنگیم و هم برای کنکور .هم تشریحی کار کنیم و هم تستی . چجوری میشه؟؟؟!؟لطفا کمک کنید.

سوال مشاوره ای
    • چجوری تو عید و اردیبهشت هم برای کنکور اماده شم وهم برای امتحان نهایی؟؟

Mohammad.hm

*با اینکه هنوز دوماه تا عید مونده ولی من هنوز نمیدونم باید برای عید چجوری برنامه بچینم چون من تا عید دوازدهم رو تمام میکنم و میتونم یه بخش کوچکی که از مباحث گلچین شده دهم رو بخونم و باقیش می افته تو عید با توجه به اینکه منم ازمون ازمایشی شرکت میکنم طبق برنامه ان بعد عید هر دو هفته یک امتحان کل کتاب دارم خواستم ازتون کمک بخوام که شاید بتونید الان به من کمک کنید،که بگید چجوری میتونم هم توی عید و اردیبهشت مطالبی که میخوام در کنکور تست هاش رو بزنم چجوری مرورشون کنم و جمعشون کنم و چجوری میتونم از اونطرف 40درصد از دستم در نرهاگه میتونید تجربیات خودتون رو با من به اشتراک بگزارید.
      💙ممنون♥️

سوال مشاوره ای
    • فایل های شروع از نو

0Farzam0

سلام رفقا، وقتتون بخیر
      تو تاپیکا دیدم بچه ها جزوات شروع از نو پی دی اف اش رو برای چاپ میخوان گفتم اینجا بذارمشون راحت تر دسترسی داشته باشند.
      🍀 🌹
      مطالعه در هر شرایطی.pdf
      حذف موانع مطالعاتی.pdf
      ادبیات کنکور.pdf
      عربی کنکور.pdf
      دینی کنکور.pdf
      زبان کنکور.pdf
      ریاضیات و فیزیک کنکور.pdf
      ریاضیات و فیزیک رشته تجربی.pdf
      ریاضیات و فیزیک رشته ریاضی.pdf
      شیمی کنکور.pdf
      زیست کنکور.pdf
      دروس انسانی کنکور.pdf
      باید ها و نباید های یک کنکوری موفق.pdf
      طراحی استراتژی شخصی کنکوری.pdf

و همچنین لینک ویدیو های شروع از نو:
      https://alaatv.com/landing/27

یک تشکری هم میکنم از تیم آلاء که همچین فیلم های مشاوره ای خوب و با کیفیت به صورت رایگان برای ما قرار داد.
      🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹

@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

سوال مشاوره ای
    bio

تست زنی

سوال مشاوره ای
    4
    4
    70
    بارگذاری پست‌های بیش‌تر
    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
    • بیشترین رای ها
    پاسخ
    • پاسخ به موضوع
    وارد شوید تا پست بفرستید
    این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
    • S
      S.F.R.M دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو تجربیا راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو-فیزیک طلوعی راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام به همه. بچه ها یه سوال شما طبق برنامه خود راه اریشم میرید جلو؟ مشکلی تو تست زنی ندارید بخصوص تست زمان دار هست مثلا تو کوییز ها وقت کم نمیارید؟ برا تست زدن چی کار میکنید؟

مهسا استوار abolfazl raesi 2 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
      • abolfazl raesi
        abolfazl raesi دانش آموزان آلاء @S.F.R.M آخرین ویرایش توسط انجام شده

@f30f7dcbd901ea در تست زنی گفته است:

سلام به همه. بچه ها یه سوال شما طبق برنامه خود راه اریشم میرید جلو؟ مشکلی تو تست زنی ندارید بخصوص تست زمان دار هست مثلا تو کوییز ها وقت کم نمیارید؟ برا تست زدن چی کار میکنید؟

سلام
        اگر بخواید کاملاً طبق برنامه پیشنهادی آلا پیش برید به تستها نمیرسید و سرعت و مهارت کافی رو تو تست زنی پیدا نمیکنید
        اولین نشونه‌ هم تو کوییز ها و بعدش تو آزمون ها نشون داده میشه
        این برنامه خوبه به شرط شخصی سازی!!
        هرجایی از درسنامه رو بلدید نیازی به دیدن فیلم تدریسش ندارید!
        اگر تو همین تایم تست بزنید قطعا نتیجه بهتری میگیرید

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 2
        • مهسا استوار
          مهسا استوار بچه های تجربی کنکور 1402 دوازدهم @S.F.R.M آخرین ویرایش توسط انجام شده

@f30f7dcbd901ea فکر کنم بهتر باشه هرکس برای خودش برنامه شخصی سازی شده بنویسه چون برنامه راه ابریشم صرفا یک برنامه پیشنهادیه و باید متناسب با شرایط هر فرد بشه
          و تست زدن هم خیلی مهمه یعنی اگر تست به اندازه کافی زده نشه دیدن همه اون فیلم ها به تنهایی هیچ نتیجه ای نمیده
          و اینکه فیلم ها هم اینطور نیستن که نیاز باشه همشو ببینیم، باید اول سعی کنیم خودمون بخونیم بعد اگر جایی از درس رو مشکل داشتیم فیلم اون قسمت رو ببینیم اما تو برنامه پیشنهادی الا دیدن کل فیلم ها قرار داده شده که واقعا شاید به اون صورت نیازی نباشه همه رو دید

معتقدم سخته ولی نشد نداره... 🌱🌟

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
          • Moonchild
            Moonchild دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی راه ابریشم پرو تجربیا بچه های همخوانی دوازدهم تجربی المپیادیا آخرین ویرایش توسط انجام شده

من ک با برنامه ی خودم

DR.Moinaldini

1 پاسخ آخرین پاسخ پاسخ نقل قول 1
            • 1 / 1
            • اولین پست
              آخرین پست