-
بچه ها، چطور بفهمیم از اون ۴۰ درصد معدل چقدر گرفتیم؟ فرمول خاصی داره آیا؟ من نمراتمم دارم کامل
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @تجربیا @ریاضیا
-
سلام. متاسفانه بنده به یک مشکل بر خوردم. امتحانات مدرسه ما هنوز تموم نشده و سنگین هم هست. بحث نوسان رو هم دبیرمون در اون خیلی عقب هستن.
با توجه به بودجه سنگین آزمون های آزمایشی در هفته های آتی، برای بحث نوسان چکار کنم؟ فیلم آلا ببینم یا درسنامه کتاب تست و کتاب درسی رو بخونم کفایت میکنه؟
به خدا بد جور گیرم همه درسا الآن سنگین شدن و فشار روم زیاده و این نوسان هم شده قوز بالا قوز
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @همیار @رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگودرضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب همونطور که میدونید قضیه چیه(😂) اینجا قراره شما کنکوری ها سوال های مشاوره ای تون رو بپرسید و با فارغالتحصیلان گفتگو کنید و تو تاپیک پایینی ما یعنی فارغ التحصیلان جواب سوال های شما رو در حد توان و ترجیحا به صورت ویس بدیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331درضمن حواستون باشه😉:
✅️سوالات در زمینه کنکور و مشاوره کنکوری خواهد بود(نه هر مسئله ی روانشناسی یا اجتماعی)⚠️
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️سوال هاتون رو تو این تاپیک بپرسین تا توی تاپیک اصلی تنها ریپلای روی سوالات شما و جواب های فارغ التحصیلان رو خیلی شیک و مرتب داشته باشیم🙃
.
و در نهایت دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان که تجربه هاشون رو به اشتراک بزارن @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء -
بچه ها به نظرتون تدریس اقای کازرانیان چطوره . چون تدریس میکنن؟چون من میخوام تک درس فیزیک ۱۱۰رو بگیرم . نظرتون رو بگید ممنون
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
-
سلام سلام🌸😍
این تاپیک رو زدم که همینطور که خودم آروم آروم دارم این رشته رو میگذرونم بقیه رو هم بیشتر با فضا و محیط و دروس این رشته آشنا کنم.👌🌸یکی از دغدغه های کنکوریا توی دوران انتخاب رشته اینکه در مورد رشته ها بیشتر بدونن و بتونن بهترین انتخاب رو نسبت به علایقشون داشته باشن.🤍
و به نظرم خیلی خوب میشه هر کسی راجع به رشته ای که میخونه تاپیکی بزنه و راجع بهش حرف بزنه👌😁
پ.ن: مطالبی که میخوام توی این تاپیک بگذارم و رو یک جا و پشت سر هم نمیگذارم و براساس چیزی می گذارم که خودم اروم اروم دارم تجربشون میکنم🌸
-
سلام دوستان.نظرتون راجب مسائل شیمی استاد صنیعی چیه؟
ممنون میشم بگین🙏
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
هرچیییی نکته راجب جمع بندی دروس باید بدونم رو بگید پلیز😃 تازه فیزیک یازدهم ام ضعیفه یه راه فوری و سریع ک تا عید جمعش کنم میخام🤒
-
سلام رفقا
حال و روزتون خوش
نظرتون در مورد تیم "نوتروفیل" چیه؟
برای رشته ریاضی و گرفتن مشاورهتیم سیب ترش ظرفیت رشته ریاضیش پره پس پیشنهاد ندید😅
-
سلام دوستان
کسی هست که کتابای دوازدهم تجربی داشته باشه ، برای ترمیم معدل میخوام
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچهها
بچه ها من این موقع سال (بعد کنکور دی) فهمیدم خیلی خیلی ضعیفم و نیاز به فیلم آموزشی دارم 🙄 البته نتایج آزمونامم چنگی به دل نمیزد اما میزاشتم به پای سختی آزمون و کارم به بهمن کشید و خراب کردن کنکور دی. حالا هم حرفم این نیست که میشه یا نمیشه فقط یه سوال داشتم با این مدت کم (حدود ۴ ماه برای من) میتونم برای ریاضی و فیزیک فیلم ببینم (صفر تا صد ها)؟ اینم بگم که قبل کنکور دی درسنامه هارو کامل خوندم خلاصه نویسی کردم و حداقل ۶۰ درصد تستامم زدم پس عملا درسنامه و خلاصه نویسی (ای کاش انجام نمیدادم 😢) برام چاره نیست@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-110 @همخوانی-ابریشمیا
-
یسری خبرا هست که میگه مدارس تا عید مجازی ان ، سوالم اینه که پس امتحانات رو میخان چیکار کنن ما فقط ۳ تا درسو امتحان ترم دادیم بقیه رو ام کنسل کردن پس تکلیف چیه؟؟؟😐😶 بعد اگه امتحان هارو ردیف کنن پشت هم من نمیرسم هم به تشریحی هم به تستی برسم چیکار کنم که کم نیارم؟؟؟🤔
-
☺ بچه ها من یازدهم تجربی هستم و در حال تغیر رشته به ریاضی ام از پارسال میخواستم اینکارو بکنم ولی نشد به هر حال به یاری خدا الان شد و خب یه مقدار حسی دارم که همه چیز برام جدید و نا شناخته هست و خب یه مقدار استرس دارم شما توصیتون به عنوان @ریاضیا به من چیه ؟ هرچی که میدونید یک دهم درصدم شده ممکنه کمک کنه رو بگید من اطرافم کسی نیست که اطلاعاتی داشته باشه یا کسی که رشتش ریاضی باشه رو اطرافم ندارم بگید چه تجربه ای داشتید که میتونه کمکم کنه و یذره راهو برام راحت تر بکنه خلاصه منون میشم تجربه ها و ... تون رو برام بگید . دم شما گرم لطف میکنید♥ 🙏
-
بچه ها برنامه پیشنهادیتون با آزمون برای کسایی که نیمه ی اول سالو خوب خوندن اما نتیجه نگرفتن چیه؟ مثلا یکی که پیشروی مناسبی داشته بیشتر تستای کتابشو زده اما خوب مرور نکرده (منظورم همون مرور قبل آزمونه) و توی آزمونا نتیجه نمیگرفته و تحلیل نمیکرده.
من پیشنهادم پیشروی با برنامه قلمچیه که آزمونم داره. اونم نیم سال اولش (یعنی آمادگی برای کنکور دی) ولی خب خیلی پراکندهس مثلا اومده دهم و یازدهم و نیم سال اول دوازدهم و نیم سال دوم دوازدهم رو با هم شروع کرده خب طرف قاطی میکنه.
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @تجربیا @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
-
راه رو بلد نیستم
میخوام راهنماییم کنید لطفاً چه درسی رو به چه صورت باید بخونم
چقدر وقت باید بزارم -
-
میتونید بهم بگید که چجوری میشه هم تسی کار کرد و هم تشریحی .
من الان دوازدهم هستم عین همه ی دوازدهمی ها که الان دارن برای تیر میخونن منم برای تیر دارم تمام تلاشم رو میکنم ولی سوال اصلیم اینه که توی اردیبهشت سال دیگع چجوری چجوری هم برای چهل درصد بجنگیم و هم برای کنکور .هم تشریحی کار کنیم و هم تستی . چجوری میشه؟؟؟!؟لطفا کمک کنید. -
*با اینکه هنوز دوماه تا عید مونده ولی من هنوز نمیدونم باید برای عید چجوری برنامه بچینم چون من تا عید دوازدهم رو تمام میکنم و میتونم یه بخش کوچکی که از مباحث گلچین شده دهم رو بخونم و باقیش می افته تو عید با توجه به اینکه منم ازمون ازمایشی شرکت میکنم طبق برنامه ان بعد عید هر دو هفته یک امتحان کل کتاب دارم خواستم ازتون کمک بخوام که شاید بتونید الان به من کمک کنید،که بگید چجوری میتونم هم توی عید و اردیبهشت مطالبی که میخوام در کنکور تست هاش رو بزنم چجوری مرورشون کنم و جمعشون کنم و چجوری میتونم از اونطرف 40درصد از دستم در نرهاگه میتونید تجربیات خودتون رو با من به اشتراک بگزارید.
💙ممنون♥️ -
سلام رفقا، وقتتون بخیر
تو تاپیکا دیدم بچه ها جزوات شروع از نو پی دی اف اش رو برای چاپ میخوان گفتم اینجا بذارمشون راحت تر دسترسی داشته باشند.
🍀 🌹
مطالعه در هر شرایطی.pdf
حذف موانع مطالعاتی.pdf
ادبیات کنکور.pdf
عربی کنکور.pdf
دینی کنکور.pdf
زبان کنکور.pdf
ریاضیات و فیزیک کنکور.pdf
ریاضیات و فیزیک رشته تجربی.pdf
ریاضیات و فیزیک رشته ریاضی.pdf
شیمی کنکور.pdf
زیست کنکور.pdf
دروس انسانی کنکور.pdf
باید ها و نباید های یک کنکوری موفق.pdf
طراحی استراتژی شخصی کنکوری.pdfو همچنین لینک ویدیو های شروع از نو:
https://alaatv.com/landing/27یک تشکری هم میکنم از تیم آلاء که همچین فیلم های مشاوره ای خوب و با کیفیت به صورت رایگان برای ما قرار داد.
🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
تست زنی
-
S.F.R.M دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو تجربیا راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو-فیزیک طلوعی راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه. بچه ها یه سوال شما طبق برنامه خود راه اریشم میرید جلو؟ مشکلی تو تست زنی ندارید بخصوص تست زمان دار هست مثلا تو کوییز ها وقت کم نمیارید؟ برا تست زدن چی کار میکنید؟
-
@f30f7dcbd901ea در تست زنی گفته است:
سلام به همه. بچه ها یه سوال شما طبق برنامه خود راه اریشم میرید جلو؟ مشکلی تو تست زنی ندارید بخصوص تست زمان دار هست مثلا تو کوییز ها وقت کم نمیارید؟ برا تست زدن چی کار میکنید؟
سلام
اگر بخواید کاملاً طبق برنامه پیشنهادی آلا پیش برید به تستها نمیرسید و سرعت و مهارت کافی رو تو تست زنی پیدا نمیکنید
اولین نشونه هم تو کوییز ها و بعدش تو آزمون ها نشون داده میشه
این برنامه خوبه به شرط شخصی سازی!!
هرجایی از درسنامه رو بلدید نیازی به دیدن فیلم تدریسش ندارید!
اگر تو همین تایم تست بزنید قطعا نتیجه بهتری میگیرید -
@f30f7dcbd901ea فکر کنم بهتر باشه هرکس برای خودش برنامه شخصی سازی شده بنویسه چون برنامه راه ابریشم صرفا یک برنامه پیشنهادیه و باید متناسب با شرایط هر فرد بشه
و تست زدن هم خیلی مهمه یعنی اگر تست به اندازه کافی زده نشه دیدن همه اون فیلم ها به تنهایی هیچ نتیجه ای نمیده
و اینکه فیلم ها هم اینطور نیستن که نیاز باشه همشو ببینیم، باید اول سعی کنیم خودمون بخونیم بعد اگر جایی از درس رو مشکل داشتیم فیلم اون قسمت رو ببینیم اما تو برنامه پیشنهادی الا دیدن کل فیلم ها قرار داده شده که واقعا شاید به اون صورت نیازی نباشه همه رو دید -
Moonchild دانش آموزان آلاء بچه های تجربی کنکور 1402 راه ابریشم پرو-زیست راه ابریشم پرو-شیمی راه ابریشم پرو -فیزیک کازرانیان راه ابریشم پرو-ریاضی تجربی راه ابریشم پرو تجربیا بچه های همخوانی دوازدهم تجربی المپیادیا آخرین ویرایش توسط انجام شده
من ک با برنامه ی خودم