زیست شناسی ترکیبی کنکور - ابوالفضل جعفری (٩٧-١٣٩٦)
-
@milad91 در زیست شناسی ابوالفضل جعفری صفر تا صد کنکور(٩٧-١٣٩٦) گفته است:
negwin چرااااا ؟؟
یعنی میگم من تاحالا نشنیدم همچین چیزی
-
آهاااا
-
@Dr-Bernosi .....ب دادمون برس ..کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
-
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: هیشکی پاسخگو نیست
-
عه اصلا 165رو از کجا آوردن
-
-
165 اشتباها نوشته شده اونجا انگار.
-
موضوع چیه؟
-
165 اشتباها نوشته شده اونجا انگار.
همون دیگ منم بخاطر همین درعجبم
-
negwin در زیست شناسی ابوالفضل جعفری صفر تا صد کنکور(٩٧-١٣٩٦) گفته است:
سلام ی سوال.تو قسمت سوم..جایی ک استاد مسعله اول شارش رو حل میکنه ..موقع بدست اوردن فراوانی الل ها تو مخرج کسر تعداد کل رو165 میذارن.....میخواستم بدونم 165ازکجابدس اومده؟؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @Dr-Bernosi -
negwin پیش میاد دیگه. چون از قبل جوابارو میدونن گاهی اوقات محاسبات و اعداد رو(احتمالا بعلت عجله) اشتباه مینویسن ولی جواب آخرو چون حفظن درست مینویسن.
اومم...راس میگی
-
سلام ..ممنون از اقای جعفری بابت تدریس فوق العادشون......خواستم بگم اگ امکانش هس بعد اتمام مبحث گیاهی ....اغازی و باکتری و قارچ هارو تدریس کنن ایشون...ممنونم از الا ....
-
صورت کسر باید به جای 27 نوشته بشه 57.
-
در تمام تستهای جمعیت که ایشون حل کردند یادمه فقط یک تست اینجوری بود یعنی یک عدد اشتباه نوشتند ولی جواب آخر درست بود.به نظرم همین تست بوده.فیزیک دکتر طلوعی هم از این موارد داره البته شاید در کل 3 مورد.همه اش به خاطر زمان کم و عجله هست.البته با توضیحات کاملشون این موارد مهم نیست.
-
@dr-irani سلام.بله حرف شما کاملا صحیح. ما قصدمون بی احترامی به استاد نبود. اگه توی حرفام طرز بیانم هم اگه نامناسب بوده اشتباه از من بوده. چون ما همه میدونیم که این اساتید بی منت چقدر زحمت میکشن برای آلاییها.
اینکه گفتم از قبل جوابارو میدونن یا اینکه حفظ هستن منظورم این بود که از بس که توی کلاسهاشون این مسائل رو تدریس میکنن جوابها توی ذهنشون هست. و معلومه که توضیحاتشون کامله و این موارد اصلا و ابدا مهم نبوده و نیست. ما فقط نمیدونستیم چرا اون عدد اینجا اومده. یعنی نمیدونستم مفهومشو. چون من توی سوالای ابتدایی و آسون زیست هم مشکل دارم. و فهم زیست برام دشواره.
نه اینکه خدای نکرده منظور بدی داشته باشم. حالا اگه احیانا باعث ناراحتی شماهم شدم من عذر میخوام دوست عزیزم. یاحق -
Ma_Gh سلام، تعداد جلسات کل که مشخص نیست.
از اسم این دوره هم مشخصه که ترکیبی هست. ممکنه بعضی جاها نیاز باشه از دوره های دیگه هم استفاده کنید. مثل استاد رحیمی