سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
مدیریت بحران برنامه سال دوازدهم ، کنکوری خوندن در کنار مدرسه
-
سلام تا قبل از مهر هر مبحثی هر برنامه ای و هر تستی که میخواستم بدون هیچ مشکلی پیش می بردم و همه چیز خوب بود برای برنامه هام ولی از وقتی مهر شروع شد من زیاد تغییر خاصی نکردم فقط مثل اینکه همیشه صبح ها رو از دست میدادم و پایه و هر چی صلاح میدونستم میخوندم
همش ۳ هفته از مهر گذشته که با موج امتحان و تکالیف و پرسش روبرو شدم و هیچ تایمی هم براشون در نظر نگرفتم ، نهایت دارم تکالیف تخصصی مدرسه رو انجام میدم دیگه خیلی خوب میخونم !
خلاصه ۳ روز اخیر نه تونستم خوب کنکوری بخونم نه خوب به مدرسه برسم
من هدفم تموم کردن برنامه راهبردی هست و لاغیر ولی خب میدونی به مشکل خوردم بابت این موضوع ، و بنده نمیدونم چگونه اول از همه این ۳ هفته رو برسونم و کنکوری خوندنم هم سر جاش باشه ، مثلا الان هیچ گونه آمادگی برای پرسش زبان ادبیات دینی ندارم و اصلا نگاه هم به اینا نکردم
هدفم این بود تا اسفند دوازدهم تموم کنم بعد کنکور اردیبهشت بیام عمومیا رو نهایی بخونم در کنارش تا قبل اسفند قواعد ادبیات هم کار کنم...
**نکته خیلی مهم دیگه کلاسای پنجشنبه است **
**در حالی که خیلی مفید و کاربردی هست **
اما پنجشنبه های من کلا میسوزه برای این کلاسا
**تاکید میکنم کلاسای خوبی هست ولی مشکل وقته **
و جوری نیست بگی فلان معلم بده نرم انصافا همشون خوب دارن جمع بندی میکنن ولی در هفته فقط یه روز تعطیل دارم ! این خیلی بده ولی از طرفی مفیدم هست حالا چه کنیم
من نمیدونم کلاسای عمومی رو برم نرم از طرفی میگم نرم امتحان نهایی جبران میشه از طرفی وقتتت مهم تر از همه چیز -
-
منم مدرسم دولتیه و افتضاح میرم ولی با برنامه مدرسه اختصاصیارو پیش نمیبرم .به نظر من مشکلتون تو کمالگراییه لازم نیست که حتما تو یک مبحث بهترین بچه ها باشین و از یه جایی به بعد مبحثو بزارین کنار مثلا من فصل دو فیزیک یازدهم خیلی خرابم ولی دیگه همون 50 درصد که هستم گذاشتمش کنار و به صد در صدشم فکر نمیکنم لازم نیست که حتما کنکور رو صد و نهایی رو بیست بشین که....
-
سلام من مدرسم نمونه است
هرروز تا ۲ مدرسه ام
انقدررررر بد برنامه ریختن که تمام زنگ اخرام تخصصیع
پنجشنبه ها هم معمولا باید از ۸ تا ۱۱ برم مدرسه
به مدریرمون گفتیم آقا خیرسرمون ما دوازدهمیم جای اینکه یه روز در هفته خالی کنید یه روزم اضافه میکنید؟
بعد شنبه ها کلا مگس می پرونیم یکشنبه هم به جز یه زنگ آخر فیزیک بقیه همش عمومیه
توی یه روز دوزنگ ریاضی داریم
بعد تو نمیتونی بگی من مدرسه نمیرم امسال سخت گیری ها بیشتر شده مدیر ما اومد تو کلاس گفت یعنی وی زنگ سلامت بهداشت نمیاین زنگشیمی میاین؟
اونی که باید لیست شمارو واسه امتحان نهایی بده منم یه کاری نکنید اسمتونو رد نکنم اگر نمیتوانید با شرایط مدرسه کنار بیاید برید بزرگسالان برید یه مدرسه دیگه
خلاصه اینکه آره هم در یک
من فقط بهت یه چیز میتونم بگم
واسه دینی و ترجمه عربی و زبان و واسه سلامت و هویت تو مدرسه و وقت های مردت وقت بزار
مثلا من دینی رو تو مدرسه میخونم فیزیک دهم چون واسم راحته زنگ تفریح ها میخونم
زبان رو صبح قبل مدرسه میخونم
هویت و سلامت رو داخل خود مدرسه میخونم
دارم میگم که از وقت مردهات استفاده بکن
برنامه راهبردی هم آره سرعتش بالاست
ولی خب اگرم نرسیدی ادامه همون برنامه راهبردی قبلی رو برو -
@m-m-ek
راجع به کلاس ها
من یه سوال میپرسم
آیا ضروریه که کلاس هارو برید؟
اگر نرید آسیب می بینید مشکلی براتون پیش میاد؟
الان بهترین تصمیم اینه که کلاس هارو برید؟
شاید باید برای مباحثی که مشکل دارید کلاس برید
تازه عمومی ها رو هم که میخواین برین دیگه هیچی -
-