هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ولی خب
چندوقت پیش توی خیابون از قضا یه چرخی اومد قل خورد و خورد به ماشین ما
جریان از زبان مادرم :
دو طرف خیابون ماشین ردیف پارک بود ساعت اداری بود ؛ همه در رفت و امد که یه لحظه دیدیم از پنجاه متر عقب تر دوتا چرخ خیلی بزرگ با انعطاف زیاد دارن میان سمت ما ؛ چرخ انقدری انعطاف داشت که با هربار زمین خوردن کلی میرفت بالا ( راستم میگفتن بعدا فیلمشو دیدم)
بعد چرخ اول رفت اونو خیابون خورد به یه ۲۰۶ پرت شد این ور خیابون و یه سمند رو رد کرد ( تو فیلمش سمند مویی ردش کرد یعنی میخورد بهش شیشه ی ماشین خورد میشد)
بعد همینطور قل خورد و رفت خورد به سر سرنشین موتور ؛ دوتا سرنشین داشت پسر جوون بودن یکیشون بلند شد اون یکی با سر خورد زمین دیگه بلند نشد زمین کلا خون بود
بعد چرخ از سر موتوریه اومد خورد به ماشین مامن که تا اون لحظه از تصادف موتوریه و شکستن سرش ناراحت بودم از اینکه به ماشینمون خورد خندم گرفت خیلی خودمو کنترل کردم جلوی مادرم نخندم
-
Gharibe Gomnam چه باحالین شما
@mr-vinyzo
بله باحال بودن من به خانواده سرایت کرده
البته این سخت گیری خیلی ارثیه
بخصوص من که به شدت شبیه پدرمم یعنی وقتی هنوز به دنیا نیومده بودم بخاطر یه مسئله ای باید کاریوتیپمو میگرفتن ؛ بعد پزشک ژنتیک که داشت دی ان ای والد رو با دی ان ای من تطبیق میداد گفت که کپی پدرشه
بعد پدرمم اینجورین که بیرون میخوان برن از تک تک اعضای خانواده میپرسن که این به این میاد؟ اون به اون میاد؟
هرچند که من هیچوقت تو پوشیدن لباس سخت گیر نیستم اما خواهرم...از ۷ ساعت قبل باید بهش بگی کل اتاق میشه لباس تهشم میگه هیچی لباس ندارم
اما من
پدر مادرم همیشه میگن خدااااروشکر که تو پسر نشدی خدا حتما یع چیزی میدونست که تورو پسر نکرد -
@mr-vinyzo
بله باحال بودن من به خانواده سرایت کرده
البته این سخت گیری خیلی ارثیه
بخصوص من که به شدت شبیه پدرمم یعنی وقتی هنوز به دنیا نیومده بودم بخاطر یه مسئله ای باید کاریوتیپمو میگرفتن ؛ بعد پزشک ژنتیک که داشت دی ان ای والد رو با دی ان ای من تطبیق میداد گفت که کپی پدرشه
بعد پدرمم اینجورین که بیرون میخوان برن از تک تک اعضای خانواده میپرسن که این به این میاد؟ اون به اون میاد؟
هرچند که من هیچوقت تو پوشیدن لباس سخت گیر نیستم اما خواهرم...از ۷ ساعت قبل باید بهش بگی کل اتاق میشه لباس تهشم میگه هیچی لباس ندارم
اما من
پدر مادرم همیشه میگن خدااااروشکر که تو پسر نشدی خدا حتما یع چیزی میدونست که تورو پسر نکردGharibe Gomnam خیلی هم عالی
-
من به هیچی فکرنمیکنم اما قبلا خیلی ضایع میشدم الان دیگه درس گرفتم از تجربیات گذشته
مثلا قبلا پدرم زنگ زد که کجایی دارم میام دنبالت گفتم بابا دیگه نمیخواد من نزدیکم پدرم گفت نه دارم میام منم گفتم باشه
بعد داشت میرفتم که یه ماشین دقیقا مثل ماشین خودمون با پلاک مشابه ترمز زد ؛ شما جای من بودین چه فکری میکردین؟؟؟؟
منم فکر کردم پدرمه برگشتم برم سمت راننده یهو یه پسره از ماشین پیاده شد با تعجب برگشت سمتم
هنوزم بهش فکر میکنم خندم میگیره
بعد من واسه ضایع نشدن خیلی زیبا برگشتم گوشیمم دستم بود الکی گرفتم رو گوشم شروع کردم به صحبت کردن بعد گفتم که عه من فکر کردم رسیدی -
وقتی هیچکس نیست من هستم وقتی همه هستن من نیستم
بله اینطوریاست
فکر کردین همه میتونن مثل من منحصر به فرد و عدد اول باشن؟؟ -
من به هیچی فکرنمیکنم اما قبلا خیلی ضایع میشدم الان دیگه درس گرفتم از تجربیات گذشته
مثلا قبلا پدرم زنگ زد که کجایی دارم میام دنبالت گفتم بابا دیگه نمیخواد من نزدیکم پدرم گفت نه دارم میام منم گفتم باشه
بعد داشت میرفتم که یه ماشین دقیقا مثل ماشین خودمون با پلاک مشابه ترمز زد ؛ شما جای من بودین چه فکری میکردین؟؟؟؟
منم فکر کردم پدرمه برگشتم برم سمت راننده یهو یه پسره از ماشین پیاده شد با تعجب برگشت سمتم
هنوزم بهش فکر میکنم خندم میگیره
بعد من واسه ضایع نشدن خیلی زیبا برگشتم گوشیمم دستم بود الکی گرفتم رو گوشم شروع کردم به صحبت کردن بعد گفتم که عه من فکر کردم رسیدی -
یه کلیپ ۴۵ ثانیه ای از یه روانشناس بود میگفت
ازدواج مثل انتخاب موبایله
شما میرید مغازه هزاران موبایل هست یکیو انتخاب میکنی الان هزارتا موبایل بهتراز این هواوی هست ولی من ۸ ساله که همینو دارمباید با همین سرکنم
با چشم باز ازدواج کنید شما با چشم بسته ازدواج میکنید تازه بعد ازدواج چشمتون باز میشه میگید این دیگه چی بود؟ولی فکرکنم نباید گوشیومثال میزد
-
jahad_121
چرا منطقی نیست اتفاقا شیمی شاید برای اونایی که اختصاصا ریاضی میخونن قابل درک نباشه ولی برای اونایی که فیزیک میخونن چطور منطقی نیست؟
باید به اون استاد گفت که مثلا فیزیک بهتره؟
که یه نفر داره تو ماشین رانندگی میکنه سرش جلوعه تنش عقبه یه ماشین دیگه از رو به رو با شتاب ۵۰ میاد بعد باد میزنه یه پوست موز میفته رو شیشه حالا زمان رسیدن پوست موز به شیشه ماشین کی هست؟
یا الان اون ماشین اول راننده اش داره ترمز میکنه یا گاز میده؟
یا میدونی اینا که تئوریه وقتی فیزیک دانا وارد فاز واقعی میشن بدتره مثلا یه نفر ماشین میسازه و همهی کارای تئوریش درست بوده اما ماشینه راه نمیره حالا دو ساعت باید بره ببینه مشکل از چرخه یا موتوره یا ترمزه یا اصطکاکه دوساعت فرمول و...Gharibe Gomnam
ببین فکر کنم به خاطر اینه که فیزیک براشون ملموس تره
دیدنش
تو زندگی قشنگ درکش می کنند
اما شیمی در عمق زندگی جلو چشم نیست
از لحاظ با منطق شون جور نیستدیگه هرکسی هم ذهنش برای یک چیزی هست
مثلا یکی هنری یکی ریاضی یکی حفظیات مثل بچه هااییی که فلسفه و مطالب انسانی رو می خونند -
Gharibe Gomnam
ببین فکر کنم به خاطر اینه که فیزیک براشون ملموس تره
دیدنش
تو زندگی قشنگ درکش می کنند
اما شیمی در عمق زندگی جلو چشم نیست
از لحاظ با منطق شون جور نیستدیگه هرکسی هم ذهنش برای یک چیزی هست
مثلا یکی هنری یکی ریاضی یکی حفظیات مثل بچه هااییی که فلسفه و مطالب انسانی رو می خونندjahad_121
ببین ما از چیزایی بدمون میاد که توشون خوب نیستیم معمولا اگه به چیزی که توش خوب نیستی مسلط بشی فکرمیکنی تورو برای همون کار ساختن -
jahad_121
ببین ما از چیزایی بدمون میاد که توشون خوب نیستیم معمولا اگه به چیزی که توش خوب نیستی مسلط بشی فکرمیکنی تورو برای همون کار ساختنGharibe Gomnam اره اینم هست
-
یعنی میزان مصرف رب انار بین شمالیا به طرز عجیبی بالاست
کلا انواع رب انواع سس ( تهرانیا میگن سس و گرنه ما میگیم بیه ) -
@ma-a اره اوکیه
ولی اگه تهرانی میتونی برو حضوری مثلا فروشگاهای تکنولایف بگیر جلوت باز میکنن
99 درصد خوب میاد و اوکیه
ولی یه درصد مثلا دیجی کالا اشتباه بفرسته یا قبلا باز شده باشه خلاصه ایراد داشته باشه مرجوعی کردنش زمان بره و داستان داره .
در کل من راضی بودم تا حالا -
Gharibe Gomnam اره اینم هست
jahad_121
مثلا من از درصدخلوص بدم میومد ولی وقتی توش خوب شدم ازش خوشم اومد -
@mr-vinyzo چ عالی
-
jahad_121
مثلا من از درصدخلوص بدم میومد ولی وقتی توش خوب شدم ازش خوشم اومدGharibe Gomnam
تقریباا
اینم. یک بخش ش
هست
در دید بعدی
ولی کسی که دیگه کلا با یک چیزی کنار نیاد و ذهنیت ش ساخته نشده باش براش
خب براش منطقی نیست و گارد میگیره نسبت بهش
مثل همین شیمی برای بچه ها رياضی و یاااا چیزای دیگه -
این غر زدن نیست یا ترحمم نیست
واقعیتش منم دلم میخواد مثل خیلی های دیگه اینجا بیام غر غر بکنم و از ناراحتیام بگم اما هرچی که بگم بیشتر ناراحت میشم واسه همین براتون خاطره تعریف میکنم واسه شماهم نه بیشتر به خودم یاداوری میکنم و میخندم
اینکه خاطره هاتو تو صفحه خودت بنویسی هیچکس نبینه حسخوبی نداره -
Gharibe Gomnam
تقریباا
اینم. یک بخش ش
هست
در دید بعدی
ولی کسی که دیگه کلا با یک چیزی کنار نیاد و ذهنیت ش ساخته نشده باش براش
خب براش منطقی نیست و گارد میگیره نسبت بهش
مثل همین شیمی برای بچه ها رياضی و یاااا چیزای دیگهjahad_121
من تا کلاس شیشم نسبت به ریاضی گارد داشتم ولی یه معلمی اومد و جهت علاقمو تغییر داد انقدر قشنگ ریاضی درس میداد -
Gharibe Gomnam
من بابام سخت گیر ، منظم و جدیه
منم یه عدد دلقکم ، ۱۰۰ درصد متفاوت
و همیشه درحال حرص دادنشم